Fatih Terim: “Galatasaray, ortaya karakter koydu”

Arda, Aytaçtan bile bahsederken Gustavo'ya hiç değinmemesi endişe verici. Demekki bu adam doğru düzgün oynamayacak.

"Formasyonu değiştireceğimi de söylemiştim Halil ile Diagne ya da Mohamed birlikte oynayacak." dedi hoca az önce. Sonunda.

Kariyerindeki başarılar icin Hagi ve şansına çok seyler borçlu oldugu son 2 senedir iyice belli oldu. Takimi doğru calistirmasini, dogru kadro kurmasını, doğru taktik vermesini beklediğimiz kisi izlediği maçı bile analiz edemiyor.

Fatih Terim: "Güçlü, kuvvetli bir set oyunu oynamamız lazım demiştim. Bugün oyunu domine ettik, güzel bir set oyunu oynadık. Sezonun en iyi başlangıcını yaptık. Kalemizde pek pozisyon yokken gol yedik. Bugünkü rotasyonlu kadro, set oyununu çok iyi oynamıştır."

Fatih Terim: "Bugün Morutan tarihi bir gol attı ama golü atmasındaki en büyük etken Diagne'ydi. Halil, Diagne ve Mostafa'dan memnunum. Mostafa, set oyununda bize çok yardımcı oldu. Defans arkası koşuları çok iyiydi ve 2 gol atması da bizi mutlu etti."

Fatih Terim: "Formasyonu değiştireceğimi size söylemiştim. Diagne, Mostafa ve Halil. Belki bundan sonra ikisini beraber sahada göreceğiz. Görmeyeceğiz diye bir şey yok."

Fatih Terim: "Israrla ve inatla set oyunu oynamaya özen gösterdik ve bu sayede pozisyonları bulduk. Pas oyunuyla yarattığımız birçok pozisyon var."

Fatih Terim: "İnşallah bu sefer herkes milli takımdan sağlıklı döner."

Fatih Terim: "Hak ettiğimizi aldık diye düşünüyorum."

ne karakter koyması ya bildiğin bala mala kazandık son saniye yaptığı açıklamalara bakarsak kendi takımını tanımayan bir hoca

Geri
Üst Alt