GSCimbom
Fatih Terim: “Galatasaray, ortaya karakter koydu”
Alper Altun

Fatih Terim: “Galatasaray, ortaya karakter koydu” Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
131
Okunma
5K
Sayfa
5/7
Dikkat edin inceleyin. Attığımız gollerin %90ı hızlı ileriye çıktığımız toplardan. Bi adam bunu bile göremez mi tika taka gelip gol attığımız 4 senede 4 maç yok hala pas pas pas derdinde.
Takım geçiş oyunu oynarız hocam diye bağırıyor, set oyunu oynayacaksın diye kırılma noktasına kadar eğip büküyor kadroyu.

Şimdi hocam ben şu söylediklerine güleyim mi, bizi düşürdüğün durumlara ağlayayım mı karar veremedim. Sen her maç sonu bizle dalga geçer gibi konuşuyorsun. Son saniye aldık maçı hoca son saniye, taraftarı ekran başında perişan ettin. Kimbilir belki de sinirinden fenalaşan belki ölen bile olmuştur bu rezil maçta.

Ben böyle futbol istemiyorum bizi bu hallere düşürmeye hakkın yok. Ligin 1 puanlı en zayıf takımı bu, bize terbiyesizlik yapan, düşmanlık yapan, hadsiz bir takım. Oyuncularımızı her maç sakatlayan, oyuncularımıza yunana vurur gibi vuran bir takım. Bu maça rotasyonla çıkmayacaksın, as kadroyla çıkıp bunları sürplase edeceksin, perişan edeceksin o lafları ettiklerine bin pişman edeceksin. Bizim sağlığımızla oynamaya hakkın yok hocam.

Çok ağır yazacaktım son saniye golüyle sevinip susayım dedim ama bu açıklamaların insanı delirtecek artık.

Elinde gencecik topçular var hâlâ Babel Arda diyor tam çıldırmalık.

Babel kısmen iyi oynadı diye konuşuyorsun da Feghouli'den bahsetsene.

Fatih Terim: "Bugünkü gibi dominant bir set oyunu oynamak istiyoruz. Bizim oyunumuz o çünkü. Aksiyon alanına etkili girme ve temaslı oynama konularında da çalışmalar yapacağız."
Gelecek adına korkutan cümleler. Hocam şu maçtan çıkaracağın sonuç, benim set oyunum boka battı geçiş oyunu beni kurtardı olmalı. Adam inat etti kareyi üçgen çerçeveye geçirecek.

Geri
Üst Alt