- 16 Haziran 2010
- 190.920
- 133.688
- 6.478
Fatih Terim: "Muslera, bugün eski Muslera günlerine döndü."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım geçiş oyunu oynarız hocam diye bağırıyor, set oyunu oynayacaksın diye kırılma noktasına kadar eğip büküyor kadroyu.Dikkat edin inceleyin. Attığımız gollerin %90ı hızlı ileriye çıktığımız toplardan. Bi adam bunu bile göremez mi tika taka gelip gol attığımız 4 senede 4 maç yok hala pas pas pas derdinde.
Ben kendisinden bugün itibariyle tamamen nefret ediyorum. Defolup gitsin biranönce. Bu kadar egoist bı kadar geri kafalı biri yakışmıyor artık GalatasarayaTakım geçiş oyunu oynarız hocam diye bağırıyor, set oyunu oynayacaksın diye kırılma noktasına kadar eğip büküyor kadroyu.
4-4-2'ye dön artık.Fatih Terim: "Formasyonu değiştireceğimi size söylemiştim. Diagne, Mostafa ve Halil. Belki bundan sonra ikisini beraber sahada göreceğiz. Görmeyeceğiz diye bir şey yok."
İyi bari.Maç kaçırmamış olacak.Bu milli ara ilk defa işimize yaradı herhalde.Fatih Terim: "Sacha Boey, milli ara sonrası dönecek."
Fatih Terim: "Aleyhine olabilecek her şeye rağmen 10 kişiyle 3-2 kazanıyorsa, bu takım ortaya bir karakter koymuş demektir."
Hala set diyor.Fatih Terim: "Bugünkü gibi dominant bir set oyunu oynamak istiyoruz. Bizim oyunumuz o çünkü. Aksiyon alanına etkili girme ve temaslı oynama konularında da çalışmalar yapacağız."
Gideceğin yok gibi , o yüzden hadi inş diyorumFatih Terim: "Bugünkü gibi dominant bir set oyunu oynamak istiyoruz. Bizim oyunumuz o çünkü. Aksiyon alanına etkili girme ve temaslı oynama konularında da çalışmalar yapacağız."
Gelecek adına korkutan cümleler. Hocam şu maçtan çıkaracağın sonuç, benim set oyunum boka battı geçiş oyunu beni kurtardı olmalı. Adam inat etti kareyi üçgen çerçeveye geçirecek.Fatih Terim: "Bugünkü gibi dominant bir set oyunu oynamak istiyoruz. Bizim oyunumuz o çünkü. Aksiyon alanına etkili girme ve temaslı oynama konularında da çalışmalar yapacağız."
kazanırsak iyi oynadık karakter koyduk kaybedersek bin bir türlü bahane kendi takımına o kadar uzak ki demekki bu yüzden iyi oynamıyoruz yanlış oyuna yanlış çözümler.Maçtan çok maç sonu yorumlari daha skandal bu adamin