Fatih Terim: “Galatasaray, ortaya karakter koydu”

Fatih Terim: "Muslera, bugün eski Muslera günlerine döndü."

Dikkat edin inceleyin. Attığımız gollerin %90ı hızlı ileriye çıktığımız toplardan. Bi adam bunu bile göremez mi tika taka gelip gol attığımız 4 senede 4 maç yok hala pas pas pas derdinde.
Takım geçiş oyunu oynarız hocam diye bağırıyor, set oyunu oynayacaksın diye kırılma noktasına kadar eğip büküyor kadroyu.

Babel asgari ücret alıyormuş, iyi bakmamız lazım.. abv ya rezillik. Bu gider uzatır sezon sonu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Takım geçiş oyunu oynarız hocam diye bağırıyor, set oyunu oynayacaksın diye kırılma noktasına kadar eğip büküyor kadroyu.
Ben kendisinden bugün itibariyle tamamen nefret ediyorum. Defolup gitsin biranönce. Bu kadar egoist bı kadar geri kafalı biri yakışmıyor artık Galatasaraya

Şimdi hocam ben şu söylediklerine güleyim mi, bizi düşürdüğün durumlara ağlayayım mı karar veremedim. Sen her maç sonu bizle dalga geçer gibi konuşuyorsun. Son saniye aldık maçı hoca son saniye, taraftarı ekran başında perişan ettin. Kimbilir belki de sinirinden fenalaşan belki ölen bile olmuştur bu rezil maçta.

Ben böyle futbol istemiyorum bizi bu hallere düşürmeye hakkın yok. Ligin 1 puanlı en zayıf takımı bu, bize terbiyesizlik yapan, düşmanlık yapan, hadsiz bir takım. Oyuncularımızı her maç sakatlayan, oyuncularımıza yunana vurur gibi vuran bir takım. Bu maça rotasyonla çıkmayacaksın, as kadroyla çıkıp bunları sürplase edeceksin, perişan edeceksin o lafları ettiklerine bin pişman edeceksin. Bizim sağlığımızla oynamaya hakkın yok hocam.

Çok ağır yazacaktım son saniye golüyle sevinip susayım dedim ama bu açıklamaların insanı delirtecek artık.

Elinde gencecik topçular var hâlâ Babel Arda diyor tam çıldırmalık.

Babel kısmen iyi oynadı diye konuşuyorsun da Feghouli'den bahsetsene.

Fatih Terim: "Sacha Boey, milli ara sonrası dönecek."

Fatih Terim: "Bugünkü gibi dominant bir set oyunu oynamak istiyoruz. Bizim oyunumuz o çünkü. Aksiyon alanına etkili girme ve temaslı oynama konularında da çalışmalar yapacağız."

Fatih Terim: "Bugünkü gibi dominant bir set oyunu oynamak istiyoruz. Bizim oyunumuz o çünkü. Aksiyon alanına etkili girme ve temaslı oynama konularında da çalışmalar yapacağız."
Gelecek adına korkutan cümleler. Hocam şu maçtan çıkaracağın sonuç, benim set oyunum boka battı geçiş oyunu beni kurtardı olmalı. Adam inat etti kareyi üçgen çerçeveye geçirecek.

Fatih Terim: "Güçlü, kuvvetli bir set oyunu oynamamız lazım demiştim. Bugün oyunu domine ettik, güzel bir set oyunu oynadık. Sezonun en iyi başlangıcını yaptık. Kalemizde pek pozisyon yokken gol yedik. Bugünkü rotasyonlu kadro, set oyununu çok iyi oynamıştır."

Dominemi ettik

Ula ben yine yanlış maçı izlemişim ya!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt