Fatih Terim: “Galatasaray, ortaya karakter koydu”

hocanın set anlayışı rakibe arkanı yaslayıp tek topla stopere oynamak

İstifa et! La Fontaine'den masalları da bırak.Taraftara 3 yıldır eziyet çektiriyorsun.

yav bunu demiştim marsilya'dan sonra şunu belirtmiştim...
yok efendim 10 kişi kalınca karakter koyma...

Berabere bitseydi bu vucüt diliyle, bu serilikte konuşamazdı.

Tamamen galibiyeti alıp halı yapıp herşeyi altına atmış basın toplantısında.

Hala babel hala arda diyor ya hatalarindan 1 kere de ders al ders vermeye calisma olmuyor iste bu adamlarla bu oyunculardan geçmiş neden anlamiyorsun ki, neden bu takıntı kime ispat etmeye çalışıyorsun. Bu saçma sapan ısrarların yüzünden taraftar vazgeçiyor senden.

Bugün oynananı set oyunu sanıyor

Öğlen kadro sızınca “eyvah, bunu rotasyon diye yapmıyor, babel, fegh oynatınca başka hiçbirşey yapmadan ptomatik set oyunu oynanacak sanıyor” demiştim
Hatta ilk 11 başlığına da yazdım

Hoca artık bırak taktik oyun falan, futboldan geçmiş

Rize’ye karşı son dakika alınan galibiyeti kullanarak algı ayarlamaya, kendini kurtarmaya çalışıyor

Bakın set oyunu demiştim, set oyunu oynattım diyor

Bırak hoca, set oyunu falan yoktu ortada
Varsa da evet rize birkaç tane yaptı ve çoğunda da şuttu kafaydı atağı bir şekilde sonlandırdı

Biz daha atak sonlandırmayı bilmiyoruz

Yoksa gayet farkında Rize 1 puanla lig sonuncusu ve bugün oynanan oyun, düşülen zor durumlar, son dakika golüyle yırttığının

Hoca’nın artık bir an evvel bırakması lazım
Hazır daha insanlarda umut varken ve ağızların tadı bozulmamışken

Yoksa bol bol fegh arda babel göreceğimizin yolunu da yaptı böylece

Rezil oyunu yine kimse sorgulamaz, ligin sonuncuna karsi okadar zorlandik…

Rezil futbol ile şansa kazandik yine kendine pay çıkarmiş.1 siçrarsin 2.cisinde takilirsin.

2. yarıdaki çift santrafor denemesi berbat kanatlara rağmen iyiydi. sola kılınç alıp sağa kerem'i koysa maç daha erken de dönerdi. pva-ömer değişikliği de komikti. elinde bişey yoksa önlü arkalı oynat bari, babel'i tutup pva'yı almak ne alaka.

ucundan da olsa doğru bişeyler yapınca şans da yüzüne gülüyor. bugünkü önce kaçan penaltı, sonra son saniye penaltı golü bunun işareti. karakteri sabit olan takım o ilk golü yemezdi, oyun aklı olan hoca da ligin en kötü savunma takımına karşı kerem'i 80, diagne ve morutan'ı 90 dakika yanında bekletmezdi. bin tane eksikten 1 tane doğru çıktı, rize'den daha iyi zibilyon gibi takıma karşı hamleler bu kadar gecikir, maçlar boşverilir, takım laubali şekilde idare edilirse gene rakipleri şampiyon edersin.

Geri
Üst Alt