Fatih Terim: "Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen ve toleranslı olması gereken bir taraftar"

Hoca yandan oyunculara el kol hareketi yapip sinirlendigi an iyi, taraftar yuhladigi an auuuv.
İşte böyle ikiyüzlü bir adam. Kendisi kenarda 90 dakika futbolculara el kol yapıp bağıracak futbolcuları taraftarın önüne atacak sonrada yuhalayınca taraftarı eleştirecek. Bu kadar ikiyüzlü bir adam görmedim ben hayatımda.

O zaman , Giresun da bile oynayamayacak adamları sahaya sürmeyeceksin.. İnadından vazgeçeceksin.. Evlatçılık yapmayacaksın.. Bilmediğine bilmiyorum diyebileceksin.. Milyonlarca taraftarın gördüğünü , istemediğini bu kulübün içine sokmayacaksın.. O egoyu bir kenara atıp görmemezlikten gelmeyeceksin..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla cok sinirliyim,cikiyorum forumdan

tepki gösterilmeli ama bütün takıma gösterilmeli.

spesifik olunca diğer oyuncular ıslıklanandan daha çok etkileniyor.

Oyunculara belli hareketler (forma atma gibi misal) haricinde gık çıkmasın, hele hele maça gidenlerin performans ıslıklaması yanlış, tepki direkt ayarlı şekilde Teknik kadroya verilmeli.

kadir çetinçalının dediğine göre bazı taraftarlar ömere çıkar formayı hak etmiyorsun demişler.
Omere gelene kadar daha başkaları var Ömer iyi oyuncu olmasada saygısız bir çocuk değil Babel denen herif yapmadığı saygısızlık kalmadı sozlesmesinin feshi lazımdı ama işte paramız yok

Yedlin gayet iyi mucadele etti. Isliklanacak bir oyun oynamadi. Bu adamin yetenegi bu kadar. Sabaha kadar degil 3 hafta uyumadan orta calissa yine 10 ortadan 5 i taca 4 u alakasiz yerlere gider.

Benim icin isliklamada bir kriter vardir. O da bilerek mucadele etmeyen futbolcu. Yedlin oyle bir adam degil

Profesyonel futbolculuk seviyesinde ben bunu kabul etmiyorum.Herkes gelişişm gösterebilir ama bizde böyle çabası olan bir teknik ekip mevcut değil ya da çabalıyor olsalar bile sonuç kötü.İleri giden bir tane adam yok.

İlk geldiğindeki performansı böyle değildi Yedlinîn ayrıca.Son zamanlarda aşırı kötü.

Omere gelene kadar daha başkaları var Ömer iyi oyuncu olmasada saygısız bir çocuk değil Babel denen herif yapmadığı saygısızlık kalmadı sozlesmesinin feshi lazımdı ama işte paramız yok
taraftarın sevmediği babel ve belhandaya sahip çıkarsa bu tepkileri içine sindirecek.

ayrıca merak ediyorum neden hep ikinci yarı morutan çıkıyor..izlemediğimiçin bilmiyorum... yorulduğu içinmi çıkarıyor hoca?

Rotasyon yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye çok düşünmüştüm. Demek ki yapmalıymışım.

bu nedir yani?

Sağı solu bıraktı kendi taraftarına ayar veriyor artık. Peki sen kenarda her hatada elini kolunu hunharca sallarken o futbolcuları düşünmüyormusun? Emin ol futbolcu o hareketlerden daha çok etkileniyor. Tüm oyuncular her pozisyondan sonra gözleri kenara dikiyor. Yazık terim efsaneydin ama nefret ettiriyorsun artık kendini

Tolerans konusunda 3.yıla girdik sayın hocam...Yine de en iyisini sen bilirsin.

Geri
Üst Alt