Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
bizi eleştirmeyin diyor. takımı batırsak da eleştirmeyin, bizi sevin hep poh pohlayın diyor.
Ona alışmış çünkü. Eleştiriyi bünyesi kaldırmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizi eleştirmeyin diyor. takımı batırsak da eleştirmeyin, bizi sevin hep poh pohlayın diyor.
İşte böyle ikiyüzlü bir adam. Kendisi kenarda 90 dakika futbolculara el kol yapıp bağıracak futbolcuları taraftarın önüne atacak sonrada yuhalayınca taraftarı eleştirecek. Bu kadar ikiyüzlü bir adam görmedim ben hayatımda.Hoca yandan oyunculara el kol hareketi yapip sinirlendigi an iyi, taraftar yuhladigi an auuuv.
kadir çetinçalının dediğine göre bazı taraftarlar ömere çıkar formayı hak etmiyorsun demişler.Morali bozuk ve ağlayan kimmiş merak ettim Babel coin de zarar etmeden morali bozulmaz fegulide maasi gecikirse anca morali bozulur
tepki gösterilmeli ama bütün takıma gösterilmeli.
spesifik olunca diğer oyuncular ıslıklanandan daha çok etkileniyor.
Omere gelene kadar daha başkaları var Ömer iyi oyuncu olmasada saygısız bir çocuk değil Babel denen herif yapmadığı saygısızlık kalmadı sozlesmesinin feshi lazımdı ama işte paramız yokkadir çetinçalının dediğine göre bazı taraftarlar ömere çıkar formayı hak etmiyorsun demişler.
Hoca şu basın toplantılarında röportajlarında biraz daha teknik konulara değinse, neden yenildik, hatalarımız neydi onu anlatsa daha iyi olacak
Yedlin gayet iyi mucadele etti. Isliklanacak bir oyun oynamadi. Bu adamin yetenegi bu kadar. Sabaha kadar degil 3 hafta uyumadan orta calissa yine 10 ortadan 5 i taca 4 u alakasiz yerlere gider.
Benim icin isliklamada bir kriter vardir. O da bilerek mucadele etmeyen futbolcu. Yedlin oyle bir adam degil
taraftarın sevmediği babel ve belhandaya sahip çıkarsa bu tepkileri içine sindirecek.Omere gelene kadar daha başkaları var Ömer iyi oyuncu olmasada saygısız bir çocuk değil Babel denen herif yapmadığı saygısızlık kalmadı sozlesmesinin feshi lazımdı ama işte paramız yok