Fatih Terim: "Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen ve toleranslı olması gereken bir taraftar"

Hoşgörü filan yok, olmamalı.

Yedin 3 ortayı rakibe çarptırıyorsa bugün evine gitmeyecek, sabaha kadar orta çalışacak. Yarın izin de yapmayacak, gelip 2 saat fazladan çalışacak. Kendini geliştirmeye niyeti olmayan adamın burada işi olmamalı.

Tabii 28 yildir orta acmayi ogrenememis Yedlin sabaha kadar orta calisinca onumuzdeki mac Modric, Kroos tarzi ortalari ile taraftari mest edecek

Yalnız hoca haklı değil mi? 90 dakika her şartta desteğimizi vermemiz gerekmez mi? Tepki gösterilince değil hata yapsa bile alkışlanınca o oyuncu daha fazla motive olmaz mı?
yedlin 1 dakikada 3 kere aynı yerden yanlış pas attıktan sonra taraftar tepki gösterdi bu insanlar mal degil sonucta görüyor topcuda biraz akıllı olsun

ilk yarı biter 0-0

Eğer FT , kendi karakteristik özellği olarak bilinen "Fatih hoca devrede bir ayar çeker" hareketi olmuyorsa, takım lazio maçında göke çkartılarn 1.5 senedir özlemi olan seyirciyle berabr 2. yarı coşamıyorsa , kusra bakmayın FT kendi hevesini kaybetmiştir.

Bir de totemci diye adı olcak şu soğutucunun üstünde oturmak nedir...

Ultraslandan açıklama bekliyorum. Onlarında sabrı kalmamıştır.

tepki gösterilmeli ama bütün takıma gösterilmeli.

spesifik olunca diğer oyuncular ıslıklanandan daha çok etkileniyor.

Suçlu taraftar olmuş bu maç. Kusura bakma hoca ne bilelim Ömer Bayram dene çöpün gol yedireceğine diğer hafta oyuna almayız.

Hocam aynen taraftarı gazlamaya devam haftaya hafta sonu da kötü bir sonuç alırsan taraftar bu lafları hatırlar merak etme

' Yedlin iki-üç orta atamayabilir. Bunu hazırlayacak olan taraftar. Babel’e yuh çekmek… Seyirci beğenip beğenmediğini buralarda belli etmemeli. '

Şaka mı bu, bu adamlar milyonlar kazanıyor. Üstüne bu ekonomik durumda maça gelen taraftarın duyguları mı kısıtlanmaya çalışılıyor. Burası tiyatro değil. İnsanlar sahada olumsuz bir şey görüyorsa, bu tepkiyi tabii ki sınırlar dahilinde verebilir. Islıklamak da o kadar kötü bir şey değil.

Hocam sana gösterilen tolerans takımı 2.sırada 1 puan geride kovulan Tudor'a gösterilmedi. 2 sene + bu sene oluyor. E artık bir ışık görelim be

Hoca yandan oyunculara el kol hareketi yapip sinirlendigi an iyi, taraftar yuhladigi an auuuv.

fatih hoca maç seçiyor.. italyanlara karşı ciddi hazırlanıyor burayı önemsemiyor.

Bahsettiğim şey mantalite. O zaman hemen 2 milyonu eline verip kovalım her isteneni veremeyeni.Ya da kurşuna da dizebiliriz.
Yedlin gayet iyi mucadele etti. Isliklanacak bir oyun oynamadi. Bu adamin yetenegi bu kadar. Sabaha kadar degil 3 hafta uyumadan orta calissa yine 10 ortadan 5 i taca 4 u alakasiz yerlere gider.

Benim icin isliklamada bir kriter vardir. O da bilerek mucadele etmeyen futbolcu. Yedlin oyle bir adam degil

Maçı telefondan seyredebildim protestoları duymadım ancak Galatasaray taraftarını yanlış biliyor hoca hiç çekemez bu taraftar başarıya kaliteye alışkın bir taraftar berbat oyuncuları ıslıklar bende olsam bende ıslıklarım. Benim ıslıklayacağım oyuncular genellikle ruhsuz topçular olurdu.

Hoca saçmalamış. Alanya güzel takım olmuş yalnız çok diri. Ama bir taraftar olarak böyle saçma sapan puan kayıplarından biktim formsuzluğun var hoca bu bir gerçek ve bu 3 senedir mevcut hep başka bahaneler ile geliyorsun karşımıza. Olmaz böyle ya düzelt kendini yada bırak ki önümüze bakalım ben alışkın değilim takım bir gün ıyi bir gün kötü oynamasına.

bizi eleştirmeyin diyor. takımı batırsak da eleştirmeyin, bizi sevin hep poh pohlayın diyor.

nasıl bi takım olduk futbolcular taraftarla dalga geçiyor oynuyor taraftar tepki gösteremiyor bu adamlar bizim icin mi oynuyor? bu babelin oynadıgı takıma bi kuruş para harcayan taraftar kendini sorgulasın bakalım taraftar destek olmadan ne yapacak

Geri
Üst Alt