Fatih Terim: "Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen ve toleranslı olması gereken bir taraftar"

Pas oyunu derken heralde herkes seneler önce başlayıp 10 yıl falan domine eden Barça oyunu kastediliyor sanırım.

O oyunun %1 ini yapabilecek bir kadro Türkiyede heralde 10-15 senedir hatta daha fazladır yok . bu bütçelerle olamazda.

HER TOPUN ortasaahdan defansa dönerek, 1 pasla çabuk geçilecek yeirn 6 - 7 pasa dönüştürülerek oynanan oyun kusra kalmasın kimse aciz bir oyundur. istersen %80 e %20 oyna , istersen 77 milyon orta yap istatisliklerde, oyunun boş, ileri top götüremiyorsun.

Emra Akbaba, Efecan gibi adamlar orta sahada top tutup , hatta bekleyip yerleşerek oyun oynuyorlar. Bunu yapan Alanyaspor.

Biz daha ileride 10 15 saniye yerleşik oyun kuramıyoruz. Ne dışarı çıkarılıp adam gibi pozisyon ile şutumuz var. Ne de bir iki defa haricinde içerisi dolu şekilde dibe inişimiz var. Sonra tabii ki MM gol atamaz , Morutan dışardan yoklamaz ya da youtube videolarındaki gibi araya top bırakamaz, Kerem araya kaçamaz edemez... Berkan iyi geliyor gözüme ama bunları yapamz top getirerek...Niye Asunçao diye bir adam aldık biz ? Kaldı ki mecburi değişiklik derdinde yok bakıldığında.

Babel ve Fegu'ya tölerans beklemek artık "Bana tölerans" gösterin demekle aynı şey. Kusra bakmayın boku çıktı. En hareketli adamın Morutan ve onun en iyi partneri sahada Cica...bunu bozuyorsan ve Fegu'yu oyuna alınca bu adam yayın önünde şutluk pozisyonlarda yeni girmesine rağmen iki adım atarak o topu kullanamıyorsa geçeceksin.

Demiyorum ki bu adamlar oynamasın. Oynasın..böyle maçta ilk 11 başlat...bakalım veriyorlar mı bir şey. Ona gıkım çıkmaz. Ama medet umarak bunları alırım gol bulurum ileriye oyun yığarım ya da PAS OYUNU OYNARIM ...bunları geçeceksiniz. Biraz futbolu takip eden adam bile TD olsa bugün kenarda kafayı yerdi.

Ama Sarri ilk kez bir hocanın önünde eğildi
Hoca dogru soyluyor niye elestiriyorsunuz ki. Yedlin i islikliyorsunuz peki oynamasin. Boey sakat kimi oynatalim? Alpaslan oynasin. Kesin driblingleri ve muz ortalari ile fark yaratir. Babel isliklanir, Omer isliklanir. Kim oynayacak.

Kadro bu. Beklentilerde sikinti var. Bu takimin tecrubesizligi ortada. Bir tane ust duzey oyuncu yok ilk 11 de. Her mac hizli direk oyun, tempo ve mucadele cok onemli ve her mac ustune koymaya calismaliyiz
kadroyu bizmi kurduk adamın kafasını bozuyorsun hoca doğru söylüyormus. Ne geldiyse başımıza sizin gibi terimciler yüzünden geldi.

E_qNak3WEAA5P5C
Rekor gelmesi lazım #fatihterimistifa

Ultraslandan açıklama bekliyorum. Onlarında sabrı kalmamıştır.
Ekmek arası sucuk verirler susar onlar
İşte böyle ikiyüzlü bir adam. Kendisi kenarda 90 dakika futbolculara el kol yapıp bağıracak futbolcuları taraftarın önüne atacak sonrada yuhalayınca taraftarı eleştirecek. Bu kadar ikiyüzlü bir adam görmedim ben hayatımda.
Var birtane daha var çok uzun birisi

Ama Sarri ilk kez bir hocanın önünde eğildi

kadroyu bizmi kurduk adamın kafasını bozuyorsun hoca doğru söylüyormus. Ne geldiyse başımıza sizin gibi terimciler yüzünden geldi.

Kadroyu biz kurduk evet. Burada aglayanlarin cogu Lazio macindan sonra Uefada minimum ceyrek final hayalleri kuruyordu. Transfer politikasi forumda ilk defa begenildi genel olarak.

Taraftarın sahada görmeye bile sabrı olmadığı isimlerle sözleşme uzatmak demek zaten taraftarla inatlaşmak demektir
Yuhlama olayını sonuna kadar destekliyorum
Babel, Ömer yuhlanmalı

Akbaba, Taşdemir felan devam etseydi onlar da yuhlanmalıydı

Palavrayı bırak hocam! Bu takım niye bok gibi oynuyor onu açıkla!

Şimdi izlemeye başladım basın toplantısını daha ilk cümlede durdurdum.

- *İstikrar için aynı kadroyu çıkardım ama demek rotasyon istiyormuş" cümlesi ilk duyduğum cümle.Maç sonunda mı bu belli oldu...

- *İkinci yarı değişiklikler kendini gösterdi - hücümü karşı tarafa yığdık - yan toplar frikikler - son topu içeri atamadık"..Aynı maçı mı izledik acaba???

-*Daha eylüldeyiz daha çok erken* 5 maç...son 3 maçtır galibiyet yok.

Yedlin'e 30. dakika da tepki gördü demiş...iki kere üst üstüe boşa pas verdikten sonra ikinci yarıda tepki oldu. Mağlubiyeti kapatmaya çalışmış resmen bu laflarla. Emre Akbaba bu yüzden gitmişmiş.

-* Burda enteresan bir şey var ? Ben anlamadım * Açıklayalım hocam, taraftar bizzat sana değil , senin kararların üzerinden topçulara yapıyor tepkiyi. Bunu okuyamiyorsan biz ne diyelim.

Taraftar için "Bazı yerlerden belli ...Eski sami Yen'de susturulurdu bunlar" demesi bildiğin taraftar grubuna laf atmaktır. O daha da tehlikeli.

Kerem'in aşırı yorgunluğunu söylüyor...yahu o zaman neden 11 başlatırsın , sonradan koy ???

*Asuncao'nun adaptasyonu sonucunda göreceksiniz*

e diğer herkesi pat diye oynatıp sonuç aldık ? Bu adam idmanlı geldi?

Oyuncuları yuhalayanlar zaten terimin fedaileri yav hocanın yuhalanması gibi bir durum söz konusu olamaz

Ts maçında abdül ıslıklanınca klasik ts liler demiştim fakat gs taraftarının daha 4. haftada şu mıda girmesi benim hiç hoşuma gitmedi

Taraftar yuhlamasin diyen adam gecen gol kackrdi diye söven el kol hareketleri yapan kisi. Aynen hoca

Hoca eskisi gibi desteklendigini saniyor ama babelleri filan korumaya devam ederse kendide yuhalanacak ve dunya basina yikilacak.

Babel'e taraftarın tepki göstermesi sanadır... Senin artık akli meleklerin gitmiş. İnatla adamı oynatmaya çalışıyorsun. Sen futbolculara evlatçılık yapıyorsun ve geçen Diagne takımda neler döndüğünü sosyal medyada paylaştı. Senin kafanın basması için daha ne olması lazım?

Geri
Üst Alt