Fatih Terim: "Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen ve toleranslı olması gereken bir taraftar"

Galatasaray seyircisi senin emekli olmani bekliyor artik. Arkanda kuyruk olan, seni kendilerinin getirdigini soyleyen ua bile git dedi.

Yahu zannedersin günlerden perşembe...lazio bizi yenmiş onun üzerine konuşuyor.

Yahu ortalar yaptık ettik sırf golü bulamadık dediğin takım Alanyaspor ve içerde maç. Kime neyi anlatmışsın hoca yav.

Açıklmayı duyunca daha da mağlubiyete ayar oldum. izlemeseydim keşke

Taraftarın sahada görmeye bile sabrı olmadığı isimlerle sözleşme uzatmak demek zaten taraftarla inatlaşmak demektir
Yuhlama olayını sonuna kadar destekliyorum
Babel, Ömer yuhlanmalı

Akbaba, Taşdemir felan devam etseydi onlar da yuhlanmalıydı
yazilarini '':love:'' şoyle okuyorum

Hocam artık yaşlandın seni seviyoruz ama bırakma zamanı geldi. 5 hafta oldu sürekli hatalı kadrolar ve hatalı oyuncu değişiklikleri hoca farkından puan kaybedilen 5 haftada 3.maç bu. Maça rotasyonla başlasan Morutan, Kerem ve Halili 2.yarı soksan bu maç bizimdi. Sonradan girenler Mostafa hariç 0 katkı veriyorsa sorun başka, oyuncuların sana güveni kalmamış, hep oyuncuları suçluyorsun, taraftarı suçluyorsun birde dönüp aynaya bak

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Tercih haklarımızı daha çok mücadele edenlerden yana kullanacağız."

Fatih Terim: "Epeydir 3 santrforumuzdan gol sesi yok. Vuruyorlar, olmuyor."

Fatih Terim: "Bazı oyuncular performans düşüklüğü ile devam ederse yedek bile olamayacak."

Bir de 14 sene sampiyon olamadik kimseyi yuhlamadikcilar var... o zamanlar futbolcular ne aliyordu? Milyon eurolar kazaniyorlar suan bonservisi maaasi vs vs o ayaklarida gecin

Fatih Terim: "Ben bugün yorgunluk olduğunu düşünüyorum. Bazılarının kaldıramadığını düşünüyorum. Burada hata benim."

Gustavonun uyum sürecini bekledik diyor işte ben bu olayı anlamıyorum Avrupa'da neden yok bu surec adam transfer oluyor ertesi gün 11de

Geri
Üst Alt