Fatih Terim: "Galatasaray taraftarı, 'Hocanın bir bildiği vardır' demeli"

''Hocanın bi bildiği var'' diye diye futbol maçı izleyemez olduk hocam.Sürekli bi ocak-haziran tarih veriyorsun 50 tane transfer yaptın hala leş gibi bir takım var sistem yok kimin nerde oynadığı belli değil.

Istifa sinyali galiba

Keske bu durumlara düsmeseydik de sezon basinda sözlesme uzatilmasaydi

Iki taraf icin de hayirli olurdu

Bu kadar şimdilik demiş bir de.

10 sezonlu dizi senaryosu yazıyor sanki.

Burayıda sözlüğüde takip ediyosa

Bana ulaş sana futbol dersi vericem,söz ücrette almıyıcam,bilgimin zekatını vericem oda sana yetecek

Senin 1 gram futbol bilgin yokmuş,neymiş iyi oynamışmışız

Zamanında burda sana taktik bilgisi yok diyen bi rtaşımın kalbini kırmıştım,sana taktik bilmiyo diyen pirloyu hasım bellemiştim,idmanlarını beğenmeyen nzonziye nefret kusmuştum,uğruna luceyi,manciniyi,tudoru yemiştim

Hepsinden özür diliyorum

Hem futbolun,hemde

Güzel gelişme bu. Hoca tepkilerin farkında ve baskı hissediyorsa çabucak toparlar ki bugün ilk emareleri verdi. İzindeyiz hocam benim.

Hocam kusura bakma senciyiz ama 4 sezondur bekliyoruz vardır bir bildiği diye.. o bildiklerini sergile görelim artık…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Kim yazdı hatirlamiyorum ama ciddi ciddi bilerek her maç bir leş oynattığına ben de inanmaya başladım..Öbür türlü tüm eleştiriler kendisine gelecek..Luyindama yuh Babel yuh Ömer yuh yedlin yuh ama terim efendi siyrilacak aradan yok öyle bir dünya. ..

Şu maça feghouli ile çıkmanın bana tek bir mantıklı yanını söyleyin yahu haftalardır 11de değil geçen maç oynadı 45 dk zor sabredip çıkardi şimdi yine 11e koymuş..Sahada gunah keçisi olacak illa 1 tane .
Tabikide ben yazdım üstat,başka kim yazabilirki :)

Fatih hocam iyi dinle kırmızı ışıkta geçmemek gerektiğini bilmek için nasıl trafik polisi olmaya gerek yoksa senin 2 senedir oynattığın futbolun kötü olduğunu görmek içinde mourinho olmaya gerek yok.O yüzden futbolu sadece ben biliyorum benim bildiğim var taraftar bilmiyor diye düşünme.

Bildiği neymiş acaba. Dün iyi oyun varmıydı? Hayır. Sadece mücadele daha iyiydi ama Morutan ve İrfan şapkadan tavşan çıkarmasa yine 1-0 lık yenilgi olurdu. Bireysel biri hocayı kurtarmazaa bu takım nasıl gol atacak? Nasıl bir çözümü varmış.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt