- 27 Ocak 2010
- 58.711
- 30.342
- 3.363
Cümlelerden??
şu ilgilenmen gereken forum bölümüne bakar mısın artık. insanlar senden hizmet bekliyor. yaratıcılık bekliyor
edit. xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cümlelerden??
Terim tek başına başarılı olsaydı Canaydın dönemindede başarılı olurdu.Ne oldu o zaman kötü hoca mıydı?Kimi istediyse alındı ama başaramadı.Gelen hoca kim olursa olsun yönetiminden futbolcularına herkesin iyi olması lazım başarılı olmak için.Gelsin bakalım bi Özbek yönetiminin altındada anlayın Aysalın değerini.
Ben gelmesine şiddetle karşıyım.Dediğim gibi bırakıp gittiği zaman her seferinde bir şekilde enkaz kalıyor.O konulara girmek istemiyorum artık evlatçılıktan dolayı yerlilere verilen kontratlar(Özellikle aydınla imzaladıklarında iyi sövüştüm) mı dersiniz.Sırf bi oyuncuya taktı diye bruma amrabat felan alındı verilen paralarda ortada.3 sene yine domine ederiz sonra Terimin canı sıkılır bi italya yapar.Galatasaray yine borç batağında diye haberlerle uyanırız.2 sene sonra en baştan başlarız Fatih Terim geliyor diye hep aynı şey.
1 adım ileri 2 adım geri atmaktan yılmadınız mı siz?Fatih Terim klüp efsanesidir eyvallah ama artık bu klüp büyümeli ve bunu belli bir sistem oturarak yapmalı gerekirse 1-2 sene şampiyon olmasın.İş işten geçmeden yapılmalı bazı şeyler.Claude Puel'in nice'te kurduğu sistem sayesinde Favre nice'e gitmeyi kabul etti.Yani diyeceğim doğru hoca seçimi önemli.Puel mi olur Sampaoli mi olur bilmiyorum ama Terim olmasın mümkünse
parator uzak dursun. 2-3 sene gaza getirir yurt icinde butun kupalari aliris, sampiyonlar liginde 1 kere ceyrek final oynariz, ondan soraki 5 seneyi takima topladigi copleri elden cikarmak icin harcariz.
Kardes bence Engin´i yabana atmayalalim. Isim fetisitleri icin, atraktif degildir belki, ama adam müthis futbolcuydu. Adamda muazzam bir teknik vardi, ve kolunu, bacagini sagda birakana kadar savasiyordu. Kolay kolay bulunmaz böyle bir adam.
Süper finalde kirmizi karttan evvel, performansini gösteren video maalesef kaldirildi.
Engin Baytar Psycho Skills/Goals Galatasaray ᴴᴰ - YouTube
Adam futbolcuydu baba.
Şükrü ERDENBöyle yalancı karaktersiz hocayı da isteyenlerde varmış vay be.
Böyle yalancı karaktersiz hocayı da isteyenlerde varmış vay be.
şükrü aç biraz neyle ilgilenmiyosunİlgilenmiyorum.
Dünya´da her sene basarili olan teknik direktör yok... Terim ikinci döneminde all in all kötüydü... Bu Canaydin´dan bagimsiz, bir formsuzluktur... 10 sene full takimin basinda kalsa, yine 2-3 sene kötü oldugu dönemler olur. Kacinilmaz bu zaten.
şükrü aç biraz neyle ilgilenmiyosun
Yasin mi terim mi
Her ikisimi
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi