Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

Alooooooo dünya futbolu 3 gün içinde nereden nereye geliyor ne 3 senesi.
İnsanlara zorla kafayı yedirmeye çalışıyor kesinlikle. Bir camia ile bu kadar dalga geçilmez.

Hocam bende senciyim ama ne 3 senesi allahini seversen. Zaten 3senedir bastasin ya

Tamamda hoca sen zaten 2,5 senedir bu takımın başındasın , bu takımda senin eserin yani başkasının değil boşuna kimseyi suçlama.

Arda çok mu hazır hocam???
Neden taktiği değiştirdin 20 dk sonra??
Bütün taraftarlar 3 lü savunmanın hatalı olduğunu daha 1.dk anladı.
Neden 60. Dk değişiklik??
Galatasaray yenilgiyi kabul etmez diyorsun ama dün şöyle dedim sinyal verdim diyorsun, demek ki yenilmeyi çoktan kabul etmişsin.
Son olarak;
Futbolcuları hazırlamak senin işin bizim değil!

CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seni anlayan gassaray lılar kim
Söle onları da gönderelim sibiryaya

Muhabir: "Elinizde 2 forvet varken neden Babel? Neden 3'lü savunma?
Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Siz mi?
Muhabir: "Genel yorum."
Fatih Terim: "Falcao ve Mostafa Mohamed hazır değil. Bazı pozisyonların da orjinal oyuncusu olmadığından bu şekilde oynadık."
falcao'ya kızıyoruz ama sorun onda değil sadece heralde antrenman sistemimizde kötü muhtemelen

düzgün futbol oynatmak icin 3 sene zamana ihtiyac yok

Fatih Terim: "Elimizdeki bazı mevkilerin orijinal adamı olmadığı için böyle çıktık. Ayrıca ne Falcao hazır, ne de Mostafa'yı hazır hissediyoruz. Sonradan sokmayı daha uygun bulduk."

Sen demedin mi 1 maliyetli adamı 3'e almak istemiyoruz diye. 23 oyuncumu getirdim onlara güvenin diye. Alsaydın.

Fatih hocam sen ben hata yaptım demedikçe, ekibini baştan aşağa tecrübeli, işini bilen ve işin ehli insanlar ile tekrar kurmadıkça 3 senede de değişen bir şey olmaz.

borç morç adını kullan bu takıma 3-5 tane bonservisli iyi adam aldır. yoksa daha çok malzeme olursun.

Geri
Üst Alt