Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
O değilde real ve barcadan filan 5 yiyince neysr diyordum PSV bizimlr billur geçti 5 attı utanç verici birsey ya , hic mi yüzün kızarmaz.
Real‘e / PSG‘e pek laf etmedim ama PSV nedir ya!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde real ve barcadan filan 5 yiyince neysr diyordum PSV bizimlr billur geçti 5 attı utanç verici birsey ya , hic mi yüzün kızarmaz.
Olay teknik, taktik değil ki fiziki antrenmanlar onları da yardımcılar hazırlar. Bizim antrenmanları Necati, Selçuk hazırlıyor. Bu hatasını anlasa herhalde şimdiye ekibini sürekli değiştirirdi, demek ki anlamıyor o yüzden kendisi gitmeli.bu kibirli adamın yanına fergusonda gelse guardiola'da gelse dinlemez ki, o yüzden koyun dikiyor yanına sıkıldığı zaman gönderip baska bi koyun buluyor
Bireysel hata mı. Td yok takımdaBu kadro ve bu kadar bireysel hatayla beklenecek bisey yok.ama senin de bu kadar sacma bi dizilisle cikmana gerek yoktu
Şu maçı izleyip de bu soruyu sormayan kimse yok. Kendisi de kendisine sordu ki sonradan değiştirdi"Neden 3'lü savunma oynadığınız merak edildi?"
Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Sen mi merak ettin?"
Sana ne soruya cevap ver senin gorevin o. Kim sormussa sormus ya.
Aynen transferle alakasi yok. Sistem yok ki bir kere. Artik hocanin miladi dolmustur ve kesin gitmesi lazim. Yetti bahaneler.Hiç transferle olacak işe benzemiyor bu