Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

bu kibirli adamın yanına fergusonda gelse guardiola'da gelse dinlemez ki, o yüzden koyun dikiyor yanına sıkıldığı zaman gönderip baska bi koyun buluyor
Olay teknik, taktik değil ki fiziki antrenmanlar onları da yardımcılar hazırlar. Bizim antrenmanları Necati, Selçuk hazırlıyor. Bu hatasını anlasa herhalde şimdiye ekibini sürekli değiştirirdi, demek ki anlamıyor o yüzden kendisi gitmeli.

3 yıl falan yok bu sene şampiyon olamazsak hoca gitmeli artık yeter, Zaten son 2 sezonu boş geçtik artık lüksümüz yok.

2. ön eleme turu gecmek icin 3 sene bekleyecek degiliz hoca

Hoca samimi söylüyorum eskisi gibi takım kuracağını bilsem 3 değil 5 senede beklerimde şu anki görüntüde 3 sene sonunda ismine kariyerine ve bize zarar vermekten başka bir şey olmayacak muhtemelen.

Hocam şu psv kadar oynayabilmek için 3 yıl istiyorum diyorsun da 3 sene sonra yaşın 70 olacak. Gerçekten buna enerjin var mı? Şuan bile görünmüyor çünkü. Bundan önce 2 yıl hayal sattın şimdi bir 3 yıl daha istiyorsun yapma etme. Bari olmuyor de insanlar beklentiye girmesin. Bu sezon işleri yoluna koyamazsan kredi mredi kalmaz algı takımın kadar saha takımın da efor sarfetmeli. Kalmakta kararlıysan zaman istemeyi filan bırakıp hemen bir şeyler yapmalısın.

Ya bi git hoca , nasıl kivirsam diye çırpınıyorsun resmen 3 yildir bu takımdasın zaten hep geriye gittik bir tik ileri gittiğimiz bir durum olsa diyeceğim ki adam birşeyler deniyor Arda Turan ile mı gelişmeyi düşundun, su takımda Arda oynayacak en son adamdı 11 başladın yürümeye hali yok takımın beceri ile alakası yok kondisyon yok karşında ki takım real madrid değil ki bu seviyeler diye bahsedesin bütçe olarak da senden çok aşağıda takım ne anlatıyorsun ya ?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahçıvansın biberin yok, takımdan haberin yok. Ağır yazmak istemedim. Utanman varsa gidersin.

Yahu kadro yetersiz ama neden kafandaki dizilise uygun olmayan ve bunun icin yetersiz olan oyunculari kafandaki dizilise gore oynatiyosun..cok sacma,boyle risk olmaz.bireysel hatalar tamam ama sahada yuruyen bi takimin affı yok

Geri
Üst Alt