Fatih Terim: "Hikmet hoca benim yerime de anlatmıştır maçı. Röportajı bu kadar uzun sürdüğüne göre. Ben bir daha anlatmayayım. Sağolsun yinede."
Fatih Terim: "Biz Galatasaray takımıyız, bu gibi şeyleri çok gördük. Altından kalkmasını biliriz, bildik. Eski günlerimize veya oynadığımız çok iyi maçlara döneceğimiz kesin."
Fatih Terim: "Biz doğru yoldayız, neticeler yanlış olabilir. Karamsarlığa kapılmanın hiçbir manası yok. Biz her oyuncunun yapmak istediğini, ne olduğunu bilecek kadar Galatasaraylıyız."
Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak. Kusura bakmasınlar, bazen onları üzüyoruz."
Fatih Terim: "Bir kez daha söylüyorum, Galatasaray çok müthiş bir takım olacak. Galatasaraylılara söyleyeceğim, bir defa üzgünüz. Üzülmememiz mümkün değil. Ama çok gördük biz bunları. Merak etmesinler. Bazen böyle üzüyoruz."
Fatih Terim: "Bazı oyuncuların Galatasaray adına ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı, bazı oyuncuların da bu fırsatlardan yararlanamadığı çok net. Hepsini biz teraziye koyar tartarız, adil de davranırız."