Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Taraftar istifa diye bagirsa bile birakmaz. Onlar taraftar degil utanmaz seyirciler der ve simdi benim gercek hirsimi görecekler diye birseyler sallar.

Gerçekten şu egosu artık çok itici olmaya başladı. Röportajdan önce hem hikoya hemde muhabire yaptığı tavırlar gerçekten igrenç

E_6Zp3CUcAAOliN

Fatih Terim: "Hikmet hoca benim yerime de anlatmıştır maçı. Röportajı bu kadar uzun sürdüğüne göre. Ben bir daha anlatmayayım. Sağolsun yinede."

Fatih Terim: "Biz Galatasaray takımıyız, bu gibi şeyleri çok gördük. Altından kalkmasını biliriz, bildik. Eski günlerimize veya oynadığımız çok iyi maçlara döneceğimiz kesin."

Fatih Terim: "Biz doğru yoldayız, neticeler yanlış olabilir. Karamsarlığa kapılmanın hiçbir manası yok. Biz her oyuncunun yapmak istediğini, ne olduğunu bilecek kadar Galatasaraylıyız."

Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak. Kusura bakmasınlar, bazen onları üzüyoruz."

Fatih Terim: "Bir kez daha söylüyorum, Galatasaray çok müthiş bir takım olacak. Galatasaraylılara söyleyeceğim, bir defa üzgünüz. Üzülmememiz mümkün değil. Ama çok gördük biz bunları. Merak etmesinler. Bazen böyle üzüyoruz."

Fatih Terim: "Bazı oyuncuların Galatasaray adına ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı, bazı oyuncuların da bu fırsatlardan yararlanamadığı çok net. Hepsini biz teraziye koyar tartarız, adil de davranırız."

Mayıs zaten çok daha iyi olacak inş. Damat sen misin?

Ocak diyerek takımın alışma sürecini değil yine transferi kastediyor

Yeni yedlinler aldıracak

Eywah eywah eywah

Hocam kusura bakma ama yuhalanarak gitmeni istemiyorum, geçmişin hatırına sana sabrediyoruz 3 yıldır zaten fakat en ufak bir ışık dahi göremiyorum gelecek adına. Ne olur bizi daha fazla üzme ve bırak git bodruma. Çünkü seni kovacak bir başkanımız yok

Her başarısız sezondan sonra transfer dönemini işaret etmek nereden çıktı abi. Hoca cidden hiç iyi durumda değil. Hoca fantezilerini aç fmyi öyle gider be valla bıktık. Elindeki malzemeye göre bi oyun oluştur artık. Madem takım sana göre hala yetersiz ne diye gidip stopere 7m falan gömdün. Osye hücuma tecrübeli adamlara harcasaydın o parayı

Hoca sarı kırmızıları biz zannediyormuş gerçekten. Şutlar, pozisyonlar falan...
Yazık günah ya, sonra taraftarda suç...

Ne kadar döndürürse döndürsün olayları bu son senesi ve herşey onun elinde, eğer azıcık da olsa iyi şartlarda vedalaşalım istiyorsa, gerekeni yapar. Artık teknik heyete birini alıp onu mu yetiştirirsin bilemem ama bu sene şampiyon olamazsan bir zahmet bırakırsın, yoksa bu hikaye çok kötü bitecek.

hikmet karaman konuşacak tabi Galatasarayı 3-0 yenmiş takımın hocası sen ne anlatacaksın acaba bu kez baya erken ocak demişsin valla bravo yapman gereken tek şey istifa etmek..

Geri
Üst Alt