Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Ya açıkça dalga geçiyor ya da kafayı yemiş bu adam. Maçlarda halüsinasyon görüyor bile olabilir.
ya da kasıtlı olarak yapıyor olabilir mi? gönderileceğini biliyor ve kendinden sonra gelecek hocaya bir enkaz bırakmak istiyor. çünkü ocağı bekliyoruz demek tüm oyuncuları psikolojik olarak bitirmek demek..

Bir insan geçmişteki başarılarının altında da ezilirmiş demek.

Fatih hoca mental olarak zayıflamış, üzerinde beklenti ve baskı var. Günü kurtarmak için yapılan açıklamalar takımın ona olan güvenine etki ediyor.

Bu tecrübede olmayacak şeyler.
Bence klüp içinde farklı bir pozisyona geçip takımın başına genç bir hoca getirmeli, bunu kendisi yapmalı.

1 Ocak sabahı
13E5C2B6-1108-4E42-B204-18631ADAF9EC.webp

Fatih Terim ocakta gelip mayısta ayrılsın. Onun dışındaki zamanı boşa geçiriyor.

Hoca bizi ne zannediyor acaba ? Galatasaray taraftarı koyun mu ? Hani hoca rezil futbol oynatacak , taktik teknik hiçbir şey yapmayacak , sistem oluşturmayacak , üstüne rezalet maçlar çıkartacak , sonra '' GALATASARAYLILAR EMİN OLSUN . BİZ DAHA İYİ OLACAĞIZ '' diyecek ve biz '' VAROL HOCAM YOLUNDAN DÖNENİN YOLUNU ...'' mu diyeceğiz ?

Hocam her sene , her kaybedilen maçtan sonra bizi avutmaya çalışma artık. Lütfen maç sonları artık konuşma ve bize cevabını bir ışık göstererek göster. Vallaha yenilelim . Gerekirse 10 gol yiyelim . Rezil rüsva olalım. Avrupa'da 0 çekelim. Ligte küme düşmekten son anda kurtulalım . Ama diyelim ki takımda bir ışık var . Bu takım bu sene olmasa da gelecek senelerde kasıp kavuracak . Ama yok arkadaş YOK !

Gençleşiyoruz diye başladık .Babel ile Feghouli ile oynuyor. Morutan'ı çok istiyorum diyorsun adamı oynatmıyorsun. Kendi oluşturduğun kadroyu eleştirip gelecek transfer dönemini işaret ediyorsun. Yap boz gibi kadroyu değiştiriyorsun . DALGA MI GEÇİYORSUN YA ?

Rotasyon yapılacak maçta rotasyon yapmıyorsun , yapılmayacak maçta rotasyon yapıyorsun . Rotasyon yapacağım diye oyuncuları farklı mevkilerde oynatıyorsun , belki de ligin en kötü ayağına sahip savunma hattı + kalecisiyle pas oyunu yapıp çıkmaya çalışıyorsun . Yani o kadar yanlış var ki içerisinde tek doğru bulamıyorum.

Lazio maçında iyiyiz diyorsun , evet hocam iyiyiz . Ama ondan 3 gün önce Kasımpaşa'ya ondan 3 gün sonra Tranbzon'a 2-0'dan maç veriyorsun. Lazio maçındaki oyunu bu takım niye oynamıyor ? Bunu da mı biz yapalım ? Sen teknik direktörsün , Florya'nın başısın . Maç kaybedince taraftarı eleştiriyorsun , taraftar seni eleştirince sabır diyorsun .

Sabır taşı çatladı artık hocam. Bu taraftar bir Başakşehir bir Beşiktaş şampiyonluğu gördü . Bu takımda Tudor ilk yarının bitimine 1 maç kala , liderden 1 puan geride 2. sıradayken kovuldu hocam. Sana bu taraftar 2 senedir sabrediyor.

Bu süreçte 2 şampiyonluk kazandık. Evet . Hakkını yemeyeceğim. Ama bunlardan birini temelini Tudor'un attığı takımla , diğerini de Başakşehir'in 8 puanlık farkı eritmesiyle kazandık. O zamanlar göremedik belki ama dürüst olursak 21 şampiyonluktan itibaren her sezon bizim oyunumuz daha da kötüye gitti. 2000'de olan oyun gibi bir oyun oturtamadın. Bu takımın o zamandan beri gelen ve işe yarayan bir tane oyun planı yok. Hani herkes der , Hagi çıkardı atardı , Arif işaret ederdi Hakan atardı filan . Bir ezber planı yok. Çünkü her transfer döneminde kadro değişti. Gereksiz ısrarlar yaptın.

Neyse ; sonuç olarak artık bir ışık görmek istiyorum hocam. Bize bir şey göster. Umut aşılama . Veya git ki hafızalarımızda hala geçmişteki zaferlerinle kal. Bu gidişle '' UEFA KUPASINI KAZANDIRDI AMA SON SEZONUNDA BİZİ ÇOK KÖTÜ BATIRDI '' diye anılacaksın.

Valla gitsin mi kalsin mi adama kafayi yedirtir ya,yarin duzelse o bürsügün yine saçmalarsa ne yapacağız ?guven vermiyo adam.sinerji,bütünleşme ve inanc denen şeyin zerresi yok.ki bu gecen mayis denizli deplasmaninda puani eşitledigimizde bile yoktu.adamdan o enerjiyi alamıyorum.inancim bitti

Ekşi sözlükte "ozgurbeylerbeyi" adlı yazarın enteysinden. Çok güldürdü beni.
"sıdıka dizisindeki goncagül teyze bir, bu iki... ocak kelimesiyle bu kadar özdeşleşmiş başka karakter tanımıyorum..."

:hehe:

Valla gitsin mi kalsin mi adama kafayi yedirtir ya,yarin duzelse o bürsügün yine saçmalarsa ne yapacağız ?guven vermiyo adam.sinerji,bütünleşme ve inanc denen şeyin zerresi yok.ki bu gecen mayis denizli deplasmaninda puani eşitledigimizde bile yoktu.adamdan o enerjiyi alamıyorum.inancim bitti
Elinde olan tek şet buydu
Oda 2 senedir kayıplarda
Miili arada tibete falan mı gider bilmiyorum ama çakralarını açsın bir yerlerde -gitmezlerse efendileri bir yere

Sanki Guardiolada gelse bizi kurtaramayacak gibi. Kadro sanirsam kalitesiz bizim genc falan ayagina yutturdular. Iyi bi teknik adam getirsen kendi kadrosunu kurmak isteyecek seneye ana para odemesi baslayacak o is imkansiz. Devre arasi en azindan iyi bir forvet sart oglu sart gerisine bakilir.

Sanki Guardiolada gelse bizi kurtaramayacak gibi. Kadro sanirsam kalitesiz bizim genc falan ayagina yutturdular. Iyi bi teknik adam getirsen kendi kadrosunu kurmak isteyecek seneye ana para odemesi baslayacak o is imkansiz. Devre arasi en azindan iyi bir forvet sart oglu sart gerisine bakilir.
Totti gibi biri lazım bize

Fatih Terim: "Lazio maçının üzerinden 7 gün geçti. Olağanüstü bir oyun, olağanüstü bir anlayış... Rakibe pozisyon vermeyen, birçok pozisyona giren bir Galatasaray vardı. Bu oyunu geliştirip daha iyi olacağız inşallah."

Bu daha kaç maç bahane olacak

Geri
Üst Alt