Yunus Coşkun
10 Numara!
Kadro falan yetersiz değil beyler. Bu kadro şampiyonluğa oynar. Yetersiz olan fatih terimdir. Oyuncuların dilinden anlamıyor. Bilgisi yetersiz kalıyor. Son 20 yıldır maalesef kendini geliştireceğine yatmayı tercih etti.
Valla bu adam delinin teki,yarin motora da baglayabilir takimi mucize gerçekleştirip ama guvenmiyorum artikElinde olan tek şet buydu
Oda 2 senedir kayıplarda
Miili arada tibete falan mı gider bilmiyorum ama çakralarını açsın bir yerlerde -gitmezlerse efendileri bir yere
Katilmiyorum.Sanki Guardiolada gelse bizi kurtaramayacak gibi. Kadro sanirsam kalitesiz bizim genc falan ayagina yutturdular. Iyi bi teknik adam getirsen kendi kadrosunu kurmak isteyecek seneye ana para odemesi baslayacak o is imkansiz. Devre arasi en azindan iyi bir forvet sart oglu sart gerisine bakilir.
Sanki Guardiolada gelse bizi kurtaramayacak gibi. Kadro sanirsam kalitesiz bizim genc falan ayagina yutturdular. Iyi bi teknik adam getirsen kendi kadrosunu kurmak isteyecek seneye ana para odemesi baslayacak o is imkansiz. Devre arasi en azindan iyi bir forvet sart oglu sart gerisine bakilir.
Stranger things profil fotosu koysana

Başta teriminGune bk gibi basladik. Emegi gecenlerin abv