Fatih Terim: "Geleceğe yatırım yapan bir Galatasaray olmasına imtina edeceğiz"

Bu saydiklarini terimmi yapti harika ozaman hazir takim tudor kalsa ne olacakti tudor kotu giderken ersun yanal care diye basliklar gorduk ne varmis takimin halinde siz degisim degisim demiyormusunuz degisecek bu kadar elstirininde haddi dozu var sozum dozu asanlara kimse elestirilmez degil fakat her fatih terim topigine ayni kisiler laf olsun diye yaziyor

yukarıda faruk sürenden sabırdan bahsedip tudora gelince kalsa ne olacaktı noktasına gelmek tam terimci işi

çünkü dünyada sadece terim var

sadece ona sabredelir

ondan başkası futbolu bilmez

takımın içine etse geleceğini karartsa da çiftliğe çevirip ardaları sabrileri selçukları savunsa da o bilir

Şuan ki dönemde günü kurtarıyoruz. Yatırım flaan yapılacak zaman değil devre arası. Sezon sonu yapılır yatırım. Bunu idrak etmek lazım öncelikle.

Ffp den dolayı sezon başı da günü kurtarmaya birinci kalite oyuncularla donattık takımı. Bir Allah in kulu da çıkıp ulan bu yolcuyu neden aldık demiyordu.

Sezon başı uçar Gs, kaçar Gs. İşler iyi gitmeyince de kötü transferler yapıldı yea
He he kötü transferlet yapıldı.

İstediği kadar yıldız olsun başında da amatör td dahi olsa hocasına uyacak oyuncu dediğin.

Çalıştığı yer kulüp, parasını veren kulüp olan oyuncu hocayı beğenmedim tribine giremez.
Giren de sittir olup gider bu kadar basit.

Sadece bizim için demiyorum, Takım farketmeksizin bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Mac seçen futbolcu kadar şerefsiz haysiyetsizdir bu tarz oyuncular net

Günü kurtarma ffp kıskacından kurtulma ucuz oyuncularla olur. Biz maşallah milyonluk eşekleri besliyoruz. Gençleri oynat bu sıkıntılı zamanları öyle atlat.

Ozaman sampiyon olunca gelip burda sevinme destek vermeyinin sevinmeyede hakki yok elestir ama cozumde sun terim gidince nolcak senmi gelip hoca olcan cok biliyorsun ya biz biatciyiz sen nesin futbol profeserumu zamaninda faruk surenin yerinde senin gibi sabirsiz safi kuru gurultu tipler olsaydi fener macindan sonra kovmustunuz adami

Belkide klup tarihi yeniden yazilacakti cikat bakalim terimin 8 kupasini su anda besiktasin gerisindesin sonra gel buraya elin kemigi yok bos bos yaz ne faydan var galatasaraya terimin milyonda biri varmi gelip buraya efsaneyi sacma sapan elestirecek kadar iyiki siz ingilterede degilsiniz sir alex ferguson i unitteddan kovarsiniz sonra genc oyuncu istersiniz daha efsanenize sayginiz sabriniz yok sonra elestirdim oldu canin ben yalayici degilim ben hocama sahip cikiyorum okadar
Sanane kardes sevinirim sevinmem sampiyon tek basina kendisi oluyor ya aynen.
Hasta oldugum bakis acisi tamam basarisiz oldugunda gitsin o halde sizde pesinden gidebilirsiniz nede olsa basari icin bir hocaniz olmamis olacak. Keza gelen adam basarili olsa bu mantikla siz sevinmeyeceksiniz demeye cikiyor bu. Sonucta su zekanin karsiligi terim aski >galatasaray

Terimi cikart = 8 sampiyonluk gitti evet bosa atacaktik bu yillari.
Anlamada kitlik cekiyor olabilirsiniz ama biz gecmisten kacmiyoruz hrkesin gecmisine saygi duyuyoruz. Şu anda savasini verdigimiz sey günümüz

Basın açıklaması ile saha da uyguladığı tutuyorsa ben Terim'le devam edilmesinden yanayım.

Arda atar bir aksam 19.05 de nerede kalmıştık diye twitt çıkar gelir ...
Biz de altını doldururuz.

Mesela: "hastanedeyiz arda, yanına silahını al da gel"

Bilal Meşe: "uçaktayım, bir kulağımın arkası kaldı"

Instacı kızlar: "tostumu aldım odama geçiyorum"

Gscimbom mobil

Başlıkta ironi mi yapıldı, yanlış mı yazıldı anlamadım. İmtina(sakınmak) yazılmış. Oysa F. Terim itina (özen) demişti.

Geri
Üst Alt