Fatih Terim Geri Dönmeli mi?

Fatih Terim Geri Dönmeli mi?

• Evet

Oy: 29 36,7%
  • Hayır

Oy: 50 63,3%

• Kullanılan toplam oy
    79
Terim'e olan kızgınlığı anlayabiliyorum ama Terim her zaman bu kulubün önemli bir değeri olacaktır. Gönderilme şekli ve zamanı büyük bir hataydı, gitmesini istemedim ama artık olan oldu. Bu saatten herkes kendi yoluna gitmeli. Bu kadar kısa vadede tekrar biraraya gelmek fayda vermez. Kısa bir psikolojik analiz yaparsak Terim'in başarılı olabilmesi için Galatasaray'ın Terim'e değil, Terim'in Galatasaray'a ihtiyacı var gibi duruyor. I. ve III. Terim dönemlerinde Terim'in Galatasaray'a ihtiyacı vardı. II. Terim döneminde ise Galatasaray'ın Terim'e ihtiyacı vardı. Geçen senenin yaralarından sonra üstelik bizim ona ihtiyacımız varken bu yakınlaşma bize fayda vermez. Önümüze bakmak ve elimizdekileri korumak daha akıl karı geliyor.

Koca puntolarla parator yazdığın adam efsane olduğu kulüpten kovulduğunda ne kadar tazminat aldı?

Sen bir firmada 1000 tlye çalışıyorsun ve cıkış tazminatın 5000 tl diyelim hadi 10000 tl diyelim. Ama başka firma sana 5500 tl maaş teklif ediyor yani cikis parani üc ayda telafi edeceksin! Ne düşünürdün?

Son düzenleme:
Sen bir firmada 1000 tlye çalışıyorsun ve cıkış tazminatın 5000 tl diyelim hadi 10000 tl diyelim. Ama başka firma sana 5500 tl maaş teklif ediyor yani cikis parani üc ayda telafi edeceksin! Ne düşünürdün?

Hocanın konumunu bizim gibi sıradan ücretlere çalışan kişilerle kıyaslamak doğru olmaz.

Eğer bahsedildiği gibi "parator" olsaydı, GS'ye imza attığı gün kol gibi tazminatı sözleşmesine yazdırırdı.

Bahsettiğin ücret değişikliği o bantta çalışan insanlar için hayat standartlarını büyük ölçüde değiştirir. Ama milyon eurolarla oynasak paranın yanında bir şeyleri daha değerlendiririz.

Ha ben demiyorum ki hoca bu olayda hatasızdır, hayır Demirören'le yanyana durmasını ben de onaylamıyorum.

Yalnız GS'de bir baskı ortamı varsa, otorite kavgası varsa, kendini değersiz hissettiyse, kazandırdıklarına rağmen yönetim ve başkan tarafından gereken saygıyı görmediyse orayı bir çıkış yolu olarak görmüş olabilir.

Ondan sonra anlaşmayı imzaladıysa da ne kadar alırsa alsın beni çok da ilgilendirmiyor.

Hocanın konumunu bizim gibi sıradan ücretlere çalışan kişilerle kıyaslamak doğru olmaz.

Eğer bahsedildiği gibi "parator" olsaydı, GS'ye imza attığı gün kol gibi tazminatı sözleşmesine yazdırırdı.

Bahsettiğin ücret değişikliği o bantta çalışan insanlar için hayat standartlarını büyük ölçüde değiştirir. Ama milyon eurolarla oynasak paranın yanında bir şeyleri daha değerlendiririz.

Ha ben demiyorum ki hoca bu olayda hatasızdır, hayır Demirören'le yanyana durmasını ben de onaylamıyorum.

Yalnız GS'de bir baskı ortamı varsa, otorite kavgası varsa, kendini değersiz hissettiyse, kazandırdıklarına rağmen yönetim ve başkan tarafından gereken saygıyı görmediyse orayı bir çıkış yolu olarak görmüş olabilir.

Ondan sonra anlaşmayı imzaladıysa da ne kadar alırsa alsın beni çok da ilgilendirmiyor.

1+1 sozlesmeye ne gibi bir tazminat koyacaksin? ilk sene sampiyon oldugu icin ikinci sene devam edildi ikinci senede sampiyon olundu bu sefer 3 senelik sozlesme yapldi kabul etmedi.

1+1 sozlesmeye ne gibi bir tazminat koyacaksin? ilk sene sampiyon oldugu icin ikinci sene devam edildi ikinci senede sampiyon olundu bu sefer 3 senelik sozlesme yapldi kabul etmedi.

2.sözleşmenin teklif edilme zamanı manidar bir kere o konunun detayları çok kez tartışıldı forumda yeniden oraya girersek çıkamayız. Bütün suçu hocaya yıkmanın klasik bir bahanesi haline geldi o olay.

+Geldiği dönem istediği gibi tazminat koydurabilirdi, süreyi de ona göre yapardı, çare bol. Bitmiş bir takıma geliyor yönetimin bir yerde eli muhtaç. Sonuna kadar bu durumdan faydalanabilirdi ama yapmadı.

benim icin fatih terim GS i iki defa terk etmistir uefa kupasini kaldirdigimiz sene ve bu en son gidisi eger kalsaydi ve iki dönemdede devam etseydi avrupada en az bir kupa daha kaldirirdi ve birde ayrilmadan önce bir lafi vardi bir yere gitmiyorum bir baba evlatlarini terk edermi demisti ve hafta demedi kendini kovdurtdu o yüzden gelmesin yeter artik.

2.sözleşmenin teklif edilme zamanı manidar bir kere o konunun detayları çok kez tartışıldı forumda yeniden oraya girersek çıkamayız. Bütün suçu hocaya yıkmanın klasik bir bahanesi haline geldi o olay.

+Geldiği dönem istediği gibi tazminat koydurabilirdi, süreyi de ona göre yapardı, çare bol. Bitmiş bir takıma geliyor yönetimin bir yerde eli muhtaç. Sonuna kadar bu durumdan faydalanabilirdi ama yapmadı.

yahu en fazla nekadar tazminat koyduracakti? 10 milyon mu? Simdiye kadar kime koyduk bukadar tazminatta terim efendi koydursun? En fazla 2-3 m koydururdu oda gercekcilik bakimindan fazla şansimi zorlamimde vazgecmesinler manasinda. Ama tupcu oyle bir teklif ettiki siradan bir insan olsa uc bes alacagina bakmadan kabul ederdi oda oyle yapti. Ama o bir efsaneydi siradan bir insan degil. Ama siradan bir insan gibi davrandi! Hem milli takim hem galatasaray olmayacagini baskan gordu ve tercih yapmasini istedi bizimkiside triplere girdi olaylar patlak verdi bikere en basindan milli takima kahraman olmak yerine net bir dille ben suan galatasarayi calistiriyorum tekliginiz icin tesekurler diyemedi!! Neden biliyormusun kovulmak icin ayak yapiyordu...

Bizden uzak olsun GS'ı paraya satan eski imparator yeni düşmanımız.

Hocanın yanlışları oldu, Ünal Aysal'a olan kininden dolayı bence çok sevdiği Galatasarayına da yanlış yaptı. Gelmesini istemem gelmedi diye ağıt yakmam. Ama getirirlerse sesimi çıkarmam.

Artık ne olursa olsun birlik zamanı şu Aysalcı, Terimci, Parator, imPARAtor kelimelerinden vazgeçme vakti geçiyor. Koskoca Galatasaray taraftarını bildiğin böldüler ya emeği geçen herkesin bin belasını versin.

Yahu bu adam demedumi bidaha galatasaraya tekni direktirluk asla diye? demekki azili sempetizanlari da biliyor onun sozunde durmayan basit biri oldugunu buna ragmen gelsin istiyorlar!! Artik derwal de oldugu gibi yeni bir modele gecmeliyiz tum umudu terim baglamakla vir devrim olmaz. Gelir iki sene yada 1 yada hadi diyelim 4 sene sampiyon yapti eee elbet yine birakacak bu adam degilmi? Kaldiki tekrar gelip sampiyon yapacahida muamma!! 2.Fatih terim donemii fiye bir faciayi hatirlamiyor ergenler. Neyse geldi basarili da oldu diyelim ama elbe birakacak degilmi? Sonrasi yine husran cunku
terim birakirken yetine gelecegi adami dusunmuyor umursamiyor evrensel bir sistem degilde kendisi odakl bir sistem birakiyor haliyle takim dagiliyor. Oyle bir model yapilmaliki kim gelirse gelsin sisyem tikirinda devam etsin yeniler zorlanmasin. Barcelona gibi lyon gibi, bayern gibi hocalar degisse bile sistem kalsin. Bugun manchester untied ferguson sonrasi malumunuz, diyeceksiniz frguson yillarca kaldi basaridan basariya kostu peki terim kalacakmi? Siz ferguson ile terimi bir mi tutuyorsunuz?ferguson yillarca ustune katarak ilerledi terim bunu yaptimi? Ayrica klubu terimin ustunede yapsaniz terim yine bisey bulur biraki...

Arkadaslar siz ne diyorsunuz ya? Bu herif kulübü, taraftarı, bizleri resmen SATTI !!!!!!

15 oy cikarmissiniz helal olsun ,bu kadar sacma sey GORMEMISTIM.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koca puntolarla parator yazdığın adam efsane olduğu kulüpten kovulduğunda ne kadar tazminat aldı?

Fenerasyonun ""milli" takımını seçip ayrılan kendisiydi, yönetim de bu sebeple yollarını ayırmak istedi. Bir de tazminat mı alacak? Milli takımdan aldığı para senin gibi bin tanesine bir ömür yeter onu da biliyorsun değil mi?

Daha kac kez gidip gelecek acaba? Her gidisinde sorumlular Galatasaray baskanlari oluyor nedense. Fiorentina ve Milan'dan bile kovdurttu kendini. Yeter abi yeter..

Olur, kulübün ismini de değiştirip "Fatih'in çiftliğispor" koyalım. Adam geçen sene tercihini yaptı işte. Daha ne uzatıyorsunuz? Ünal Aysal'ın da hataları oldu elbette ama Fatih Terim gerçek Galatasaraylı olsaydı, o kadar salladığı, kapalı kapılar ardında oyunlar çevrildiğini iddia ettiği kurumda görev almazdı.

Fenerasyonun ""milli" takımını seçip ayrılan kendisiydi, yönetim de bu sebeple yollarını ayırmak istedi. Bir de tazminat mı alacak? Milli takımdan aldığı para senin gibi bin tanesine bir ömür yeter onu da biliyorsun değil mi?

Benim gibi bin tanesine de yeter senin gibi on bin tanesine de yeter mesele o değil. Mesele bu kadar paragöz dediğiniz adam niye tazminat maddesini ısrarla GS sözleşmesine koymamış... Bunun cevabını verebiliyor musunuz? Hayır.

Yok o para sana yeter, yok bin aldığın yerden 5 bin verseler ayrılmaz mısın... Hep ciddiyetsiz örnekler...

Geri
Üst Alt