Fatih Terim Geri Dönmeli mi?

Fatih Terim Geri Dönmeli mi?

• Evet

Oy: 29 36,7%
  • Hayır

Oy: 50 63,3%

• Kullanılan toplam oy
    79
Benim gibi bin tanesine de yeter senin gibi on bin tanesine de yeter mesele o değil. Mesele bu kadar paragöz dediğiniz adam niye tazminat maddesini ısrarla GS sözleşmesine koymamış... Bunun cevabını verebiliyor musunuz? Hayır.

Yok o para sana yeter, yok bin aldığın yerden 5 bin verseler ayrılmaz mısın... Hep ciddiyetsiz örnekler...

Adam zaten kendi rızasıyla ayrıldı diyorum ne tazminatı? O mantıkla bakarsan Mancini Galatasaray aşığı mıydı tazminat alabileceği halde almadan gitti? Futbolcuların maaşı senin sülaleni satın alır o ayrı mesele de FT'nin maaşı yine de çok yüksek. PARA PARA PARA herif bunun için gitti fenerasyonun takımına. Bu kadar saf olmayın yahu.

Fatih Terim'in Dudak Uçuklatan Maaşı 22 Kasım 2013 09:52
Fatih Terim'in Maaşı Avcı'yı 5'e Katladı 22 Kasım 2013 08:42

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF ile 7 yıllık sözleşmesini tamamlaması halinde 67 milyon TL kazanacak.

Son düzenleme:
Gardaş herif zaten kendi rızasıyla ayrıldı diyorum ne tazminatı? O mantıkla bakarsan Mancini Galatasaray aşığı mıydı tazminat alabileceği halde almadan gitti? Futbolcuların maaşı senin sülaleni satın alır o ayrı mesele de FT'nin maaşı yine de çok yüksek. PARA PARA PARA herif bunun için gitti fenerasyonun takımına. Bu kadar saf olmayın yahu.

Fatih Terim'in Dudak Uçuklatan Maaşı 22 Kasım 2013 09:52
Fatih Terim'in Maaşı Avcı'yı 5'e Katladı 22 Kasım 2013 08:42

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF ile 7 yıllık sözleşmesini tamamlaması halinde 67 milyon TL kazanacak.

Futbolcuların sadakası da senin sülaleni satın alır falan mı demek gerekiyor bu mesajın üstüne, bu mu yani üslup?

Ben ne anlatıyorum sen ne cevap veriyorsun.. Takıl kafana göre ne diyeyim kolay gelsin.

futbolcuların sadakası da senin sülaleni satın alır falan mı demek gerekiyor bu mesajın üstüne, bu mu yani üslup?

Ben ne anlatıyorum sen ne cevap veriyorsun.. Takıl kafana göre ne diyeyim kolay gelsin.

67 MİLYON TL PARATOR'un MAAŞI

Parasını verin koşa koşa hoplaya zıplaya parande ata ata gelir.

Fatih'i istemiyoruz.Zaten öyle sevinmeyin Fatih'ciler.Kaymaklı kontrantını bırakıp gelmez.

Terim dönsün başkan da tüpçü olsun.

Terim milli takım için GS sırt çevirdi.

"hayır" ların ezici bir çoğunlukla fazla olması terimcilere bir tokat değilse nedir?

7 yıllık sözlesmesi nasıl iptal olacak ? TFF istemedikce Terim bize gelemez.

Tabi Albayrak'ın Basbakan ile arası iyi, gidip izin isterse olabilir.

Gel Şampiyon yap bizi hocam . kudursun kuşlar ve içimizdeki irlandalılar.

Evet gelsin, bi defa daha hançeri belimize sokup kaçar.

I am the one who knocks!

Gelsin tabii mayista buyuk baskan tekrar gelince gene kovsun :077:

Son düzenleme:
terımın tek taraflı fesıh hakkı var sozlesmede..eger galatasarayın ona ıhtıyac duydugunu hıssederse gelir ki bu da sene sonu gerceklesır gıbıme gelıyor.

Fatih Terim kendi gelmez, bunu gönlü istese bile yapmaz, inattır, aksidir, onun ayağına gidecek ikna edeceksin, egosu yüksek ve yakaladığı başarılardan dolayı kibirli bir adamdır, lakin gelirse bizi bu sene güle oynaya şampiyon yapar.

Fatih Terim kendi gelmez, bunu gönlü istese bile yapmaz, inattır, aksidir, onun ayağına gidecek ikna edeceksin, egosu yüksek ve yakaladığı başarılardan dolayı kibirli bir adamdır, lakin gelirse bizi bu sene güle oynaya şampiyon yapar.
Parayi göster koşa koşa gelir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parayi göster koşa koşa gelir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır, FT'ye siyasi baskı olmasın, şuan ki Milli takım bu kadar kötü olmasın, onu serbest bıraksınlar 1 miyon Euro'ya dahi Galatasaray'a yine gelir.

FT'nin gelemeyecek olması bir baştakilerin bırakmayacak olması iki onun şuan ki 'rezil' halde olan Milli Takım'ı bırakmayacak olmasıdır, FT şuan bile bir sonraki Milli Maçı ve almak zorunda olduğu galip gelmek zorunda olduğu maçı düşünüyordur.
Başarısız anılmaya razı olmaz.

Geri
Üst Alt