Fatih Terim Geri Dönmeli mi?

Fatih Terim Geri Dönmeli mi?

• Evet

Oy: 29 36,7%
  • Hayır

Oy: 50 63,3%

• Kullanılan toplam oy
    79
Parayi göster koşa koşa gelir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hala para dıyorsunuz kardesım ne dıyeyım...gs den ayrılırken hıcbırınde tek kurus almamıs adama paragoz dersınız prandellısı rıjkaardı skibbesi kurusu kurusa alırken sesınız cıkmaz.yarın mıllı takımdan ayrılınca kac para alacak gorecegız hep beraber..

konu 2010 yılında açılmış. fatih hoca gelmiş 2 şampiyonluk alınmış. sonra gönderilmiş. sonra arkadaşın biri tekrar yorum yazmış, sonra diğer arkadaşlar gaza gelmiş hala gereksiz yere tartışma açılmış. fatih hocanın misyonu türk futbolu ile ilgilidir. en az 6 sene görevinde devam edecektir(kovulmadığı takdirde). ben çok sevmeme rağmen geri dönsün istemiyorum. her sıkıştığımızda fatih hoca yetiş diyecek kadar aciz bir kulüp olmamalıyız. artık bunları aşmalıyız. zor duruma düşen her kulübün fatih hocası mı var ? bu konu da bence burda kapanmalı. yöneticilerden zihniyet değişimi beklerken kendi zihniyetimizi sorgulamıyoruz...

Lanet olsun ama başkası düzeltmeyecek gibi bu işi

güzel kardeşim durum o kadar da vahim değil aslında. en büyük sorun teknik ekipte yerli hocanın bulunmaması. bu hocalara kulübe geldiklerinde yeterince oryantasyon verilmemiş galiba. kulübün büyüklüğünü anlayamamış prandelli. kuruluş amacının yabncı ülke kulüplerini yenmek olan kulüpte lige konsantre olalım demiş ve futbolcuların da motivasyonunu kaybetmesini sağlamıştır. Hocanız iyi bir mentor değilse profesyonel yardım alırsın. hiçbirşey yapamıyorsan kulübe uzun yıllar hizmet etmiş, futbolu bırakmış genç hocaları yardımcı antrenör yaparsın ve aradaki bağlantıyı kurmaya çalışırsın. sorun özetle teknik ekipte yerli olmamasından kaynaklanıyor.

hala para dıyorsunuz kardesım ne dıyeyım...gs den ayrılırken hıcbırınde tek kurus almamıs adama paragoz dersınız prandellısı rıjkaardı skibbesi kurusu kurusa alırken sesınız cıkmaz.yarın mıllı takımdan ayrılınca kac para alacak gorecegız hep beraber..
he ya bevaya calisti eleman.

Ailem dedigi Galatasarayı hangi sebeble olursa olsun, düşmanlarına büyük bir keyifle sattıgı gün bitirdi zaten kendini,yüzlerce kupa kazandırsın isterse insan olamadıktan sonra neye yarar

bundan sonra bizden uzak Allaha yakın olsun.

'Ben hiçbir zaman para konuşmadım, sözleşmede yazan rakama bakmadım bile!'...

'Hımm güzel, helal olsun, Hoca ya da bu yakışırdı, adam ne Galatasaraylı be!'...

Sonra bakarsınız o sözleşmede yazan garanti ücret ve bonuslar ligimizde en yüksek kontratlı TD ün aldığının iki katından fazla!...

'Ben hiçbir zaman para konuşmadım, sözleşmede yazan rakama bakmadım bile!'...

'Hımm güzel, helal olsun, Hoca ya da bu yakışırdı, adam ne Galatasaraylı be!'...

Sonra bakarsınız o sözleşmede yazan garanti ücret ve bonuslar ligimizde en yüksek kontratlı TD ün aldığının iki katından fazla!...

Cunku ligde calisan her hocadan kaliteli oluyor kendisi.

230420132140556632794.jpg

Erkek adam yarim kalan isini halleder !!

Bu sene orayı ancak kalemle doldururuz :)

Geri gelsin.

Güzel kadro kursun, sampiyon yapsin, sonra ne yapmak istiyorsa yapsin

Kulübün iyiligini istiyorsaniz Terim'in gelmesini istemeniz lazim.

Alternatifler çok nadir

Geri
Üst Alt