Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancin, Prandelli gibi taktisyenler geldi de ne oldu? Ayrıca Fatih Terim son geldiği 2 sezonda hiç de kötü futbol oynatmadı, CL'de çeyrek final gördü bu takım ki yabancı sınırının olduğu bir ülkede mucize gibi bir şey bu.
Para konusuna asla katılmıyorum. Terim'in gitmesinin sebebi Ünal Aysal ile arasındaki çekişme, gittikten sonra Ünal Aysal'ın rezil olacağını biliyordu, oldu da. Burada bir noktayı kaçırdı; rezil olan yalnızca Ünal Aysal değildi, Ünal Aysal ile birlikte Fatih Terim de Galatasaray da rezil bir duruma düştü. Fatih Terim'in gittikten sonra yaptıkları çok yanlış, bunu kabul ediyorum ama başımızda olursa sportif başarının gelme ihtimali diğer teknik direktörlere göre çok daha yüksek.
Herkes terimi ilah yapıyor , terim davasını satan bir adamdır ve herseferinde kaçıp gitmiştir. Uefa kupasını aldığımız sene neden gitti ? gidipte tutunamadı. sonra döndü rezil bi sene geçirip yine gitti. 3. gidişinden bahsedelim biraz, sen kimsin ki başkanın telefonlarına bakmıyorsun asistanımla görüşsün diyosun(bu konuyu yalanyalamadı ft).
.
Terimsiz hiç mi şampiyon olmadı bu takım , adamı ilah yaptınız da bu adamı daha TR de 1-2 sınıf alt takımları çalıştırırken görmedik, Kusura bakma Cevat hocayı kücümsemiyorum ama oda bizi şampiyon yaptı. Terim önce bi kendini ispatlasın, Galatasarayın başına sende geçsen o muhteşem atmosferde inanmış taraftarlarla sende 1-2 hadi koçum diyerek şampiyon edersin takımı. (mübalağa değil)
Herkes terimi ilah yapıyor , terim davasını satan bir adamdır ve herseferinde kaçıp gitmiştir. Uefa kupasını aldığımız sene neden gitti ? gidipte tutunamadı. sonra döndü rezil bi sene geçirip yine gitti. 3. gidişinden bahsedelim biraz, sen kimsin ki başkanın telefonlarına bakmıyorsun asistanımla görüşsün diyosun(bu konuyu yalanyalamadı ft).
Bizim toplum biat etmeyi çok sever. Yanlız dava satan adamla yola çıkılmaz. Savasıcam diyipte savasacagı saflara geçen adama adam demem madam derim.
Ft nin hakkettiği yer memleketinin takımı. Gidicek adanaya takılacak. Umarım bundan sonra ft ye GALATASARAY kapıları kapanmıştır acılmamak üzere.
Aksini söylemedim zaten r'dosh.Üniversite Terim gibi lise hocaları okunmaz ki renktaş,sen daha iyi bilirsin bunu:k19:
Ben yaş çevremden görülmeyecek düzeyde değişime açık biriyim. Benim bile hiç değişmediğimi (yontamadığını) söyler eşim.
Terim 60 yaşında, artık o karakter oturmaktan da öte kemiklemiştir. Can çıkar huy çıkmaz. Terim değişmez. Kabul edecekseniz bu şekilde edin.![]()