Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

En azından araya şöyle 4-5 senelik bir ara girsin.Şu an gelirse cidden tahammül edemem.

Mancin, Prandelli gibi taktisyenler geldi de ne oldu? Ayrıca Fatih Terim son geldiği 2 sezonda hiç de kötü futbol oynatmadı, CL'de çeyrek final gördü bu takım ki yabancı sınırının olduğu bir ülkede mucize gibi bir şey bu.

Para konusuna asla katılmıyorum. Terim'in gitmesinin sebebi Ünal Aysal ile arasındaki çekişme, gittikten sonra Ünal Aysal'ın rezil olacağını biliyordu, oldu da. Burada bir noktayı kaçırdı; rezil olan yalnızca Ünal Aysal değildi, Ünal Aysal ile birlikte Fatih Terim de Galatasaray da rezil bir duruma düştü. Fatih Terim'in gittikten sonra yaptıkları çok yanlış, bunu kabul ediyorum ama başımızda olursa sportif başarının gelme ihtimali diğer teknik direktörlere göre çok daha yüksek.

Terimsiz hiç mi şampiyon olmadı bu takım , adamı ilah yaptınız da bu adamı daha TR de 1-2 sınıf alt takımları çalıştırırken görmedik, Kusura bakma Cevat hocayı kücümsemiyorum ama oda bizi şampiyon yaptı. Terim önce bi kendini ispatlasın, Galatasarayın başına sende geçsen o muhteşem atmosferde inanmış taraftarlarla sende 1-2 hadi koçum diyerek şampiyon edersin takımı. (mübalağa değil)

Herkes terimi ilah yapıyor , terim davasını satan bir adamdır ve herseferinde kaçıp gitmiştir. Uefa kupasını aldığımız sene neden gitti ? gidipte tutunamadı. sonra döndü rezil bi sene geçirip yine gitti. 3. gidişinden bahsedelim biraz, sen kimsin ki başkanın telefonlarına bakmıyorsun asistanımla görüşsün diyosun(bu konuyu yalanyalamadı ft).

Bizim toplum biat etmeyi çok sever. Yanlız dava satan adamla yola çıkılmaz. Savasıcam diyipte savasacagı saflara geçen adama adam demem madam derim.

Ft nin hakkettiği yer memleketinin takımı. Gidicek adanaya takılacak. Umarım bundan sonra ft ye GALATASARAY kapıları kapanmıştır acılmamak üzere.

Koca Galatasaray'ın artık başarılı olması Terim'e bağlıysa kapatalım kulübü.

Herkes terimi ilah yapıyor , terim davasını satan bir adamdır ve herseferinde kaçıp gitmiştir. Uefa kupasını aldığımız sene neden gitti ? gidipte tutunamadı. sonra döndü rezil bi sene geçirip yine gitti. 3. gidişinden bahsedelim biraz, sen kimsin ki başkanın telefonlarına bakmıyorsun asistanımla görüşsün diyosun(bu konuyu yalanyalamadı ft).
.

adam avrupa'dan teklif geldi, evet dedi.

o mantikla h.sükür, emre, davala, tugay gibiler neden uefa kupasini yendikten sonra gittiler?

Terimsiz hiç mi şampiyon olmadı bu takım , adamı ilah yaptınız da bu adamı daha TR de 1-2 sınıf alt takımları çalıştırırken görmedik, Kusura bakma Cevat hocayı kücümsemiyorum ama oda bizi şampiyon yaptı. Terim önce bi kendini ispatlasın, Galatasarayın başına sende geçsen o muhteşem atmosferde inanmış taraftarlarla sende 1-2 hadi koçum diyerek şampiyon edersin takımı. (mübalağa değil)

Bizim toplum biat etmeyi çok sever. Yanlız dava satan adamla yola çıkılmaz. Savasıcam diyipte savasacagı saflara geçen adama adam demem madam derim.

Ft nin hakkettiği yer memleketinin takımı. Gidicek adanaya takılacak. Umarım bundan sonra ft ye GALATASARAY kapıları kapanmıştır acılmamak üzere.

Ben bile şampiyon yapabiliyorsam Rijkaard, Skibbe, Mancini, Bülent, Hagi vs şu an aklıma gelmeyen diğer bir sürü hoca daha neden yapamadı şampiyon takımı o zaman?

Fatih Terim'in kaçma konusunu da anlamıyorum; ilk gidişinde takımı 4 sene üst üste şampiyon yaptı, sonra Avrupa'ya gitti şansını denedi. Ne var bunda? Kaçmak neresinde bunun?

İkinci gelişinde takım kötü gitti ve Özhan Canaydın ile bir toplantı yaptı Fatih Terim. Bu toplantıda arkamda durursanız kalırım dedi, Canaydın ise istifa etmesini istedi ve gitti. Burada da kaçmak yok.

Son gidişinde ise Ünal Aysal ile birbirine girdi ve Ünal Aysal Fatih Terim'i kovdu. Ne yapacaktı?

Bundan sonra yaptıkları yanlış, buna bir şey demiyorum ama kaçma durumu yok ortada.

Bazı yönlerden haklı olabilirsin; misal Fatih Terim'in oyun anlayışı ile Galatasaray'ın genlerindeki coşkulu,baskılı futbol anlayışı uyuşuyor. Bu yüzden zaten Terim ile Galatasaray çok başarılı oldu,eze eze yeniyorduk,rakibin nefes almasına bile fırsat vermiyorduk...Lakin ben Fatih Terim'in artık mental olarak da yorulduğu kanaatindeyim ve bizde misyonu bitmiştir,özellikle son olaylardan sonra. Tamam Galatasaray'a operasyon yapıldı,Aysal Terim'i sevmedi falan ama Terim de büyük hatalar yaptı. Herkesin eline koz verdi o zaptedemediği egosuyla.

Biz Fatih Terim'den sonra getirdiğimiz hocalarda büyük hatalar yaptık. Bizim genlerimize tezat olan bir futbol anlayışında ısrar ettik. Bu da Fatih Terim'i bize aratıyor. Ama düşünüyorum da koca Galatasaray tek isme neden bağlı olsun ? Artık kendi felsefemizle yeni açılımlar yapma zamanı geldi.Aynı isimler etrafında dönmek, dünyanın dönüşü gibi gece ve gündüzü tekrarlatır devamlı...

Son düzenleme:
Terim fanatizmi ayri bir fanatizm, takim taraftarliginin falan da otesinde, beyni yikanmis tarikat uyelerinin fanatizmine benziyor. Sifa diliyorum ben boylelerine. Adam milli takimi batirdi 3 macta 1 puan, Letonya'yi bile yenemiyor, Galatasaray boyle sonuclar alsa teknik direktore bir dakika daha sans tanimazlar, hala daha Terim diyorlar.

Terim'den kurtulmak Galatasaray'in basina gelen en iyi seydir, umarim bir daha kulubun yakinindan bile gecmez.

Terim geleceğine 1000 kere Luce derim.Taktisyen olarak Terimin 10 gömlek daha iyisi.Seneye ısrar edilirse kesin gelecektir.Sampiyon olsak ta prandelli gönderilmelidir.

Taraftarın kalbini kırdı. ( Gerçi daha önce de kırmıştı ama neyse ) Gurur herşeyin üstündedir.

Diyorum ama tekrar geleceğinden de eminim. Başarı endeksli yaşıyoruz.

Gelsin gitsin gelsin gitsin
Ölünce ne yapacaksınız cok merak ediyorum
Terim olmazsa Galatasaray öksüz mü kaliyor anlamiyorum ki

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben yaş çevremden görülmeyecek düzeyde değişime açık biriyim. Benim bile hiç değişmediğimi (yontamadığını :D) söyler eşim.

Terim 60 yaşında, artık o karakter oturmaktan da öte kemiklemiştir. Can çıkar huy çıkmaz. Terim değişmez. Kabul edecekseniz bu şekilde edin. :)

O zaman Fatih Terim dönmesin diyoruz yani :)

Birde dipnot; Kadınlar her daim değişmemizi isterler :)

Bizimkide öyle

Ya artık şunu kafanıza sokun !

Galatasaray ı Galatasaray yapan Fatih Terim değil ; Fatih Terim i İMPARATOR yapan Galatasaraydır.

Fatih Terim siz Galatasaray yine şampiyonluklar kazanmaya Avrupada çeyrek finaller oynamaya devam eder. Lucescu gibi Mustafa Denizli gibi.

Bu takım Cevat Hocayla da Şampiyon oldu Fatih Terim ile 6. lığıda gördü..

Galatasaray ın Fatih Terime ihtiyacı yok ama Fatih Terim in Galatasaraya ihtiyacı var. Hemde çok...

Fatih Terim bu zamana kadar kiminle ne kadar iyi anlaşmış. O dev ego herşeyi bilirimcilik artık yemiyor.Futbolcular da saygı duymuyor...

Her kaybedilen maçtan sonra kameralara çıkıp "suç bende" diyip . Sonra cezayı oyunculara kesmek "ikiyüzlülükdür"

Çek maçından sonra Letonyada Kaleye Volkan ı koyarak Tolgaya çıkardı tüm suçu...
Göreceksiniz Letonya maçından sonrada Ozan a çıkarırsa şaşırmam...

Fatih Terim gibi bir insanla ben Yönetici olsam çalışmam. Herşeyi herkesi yok sayacak tek ben bilirim benim dediğim kanundur diyecek bir adamla ne kadar uyumlu olabilirsiniz...

Ali Dürüst ten başka birinin de bu saatten sonra Fatih Hocayla çalışacağına inanmam. Çünkü kim çalısırsa onun Egosu altında ezilir..

Bu yüzden Milli takıma gittiği günden beri yazıyorum.

Fatih Terim in bir sonraki Durağı Fenerbahçe olmazsa başka bir takım olmaz !

Fatih Terim ilgiyi seven bir insan milli takımın başından ayrılırsa

Bir kere hiç bir Avrupa kulübünde çalışma ihtimali yok SIFIR
Galatasaray da tekrar çalışabilmek için çok kulis yapacakdır ama başarılı olacağını sanmam

Geriye bir tek Fenerbahçe kalıyor.. Bekleyip görelim tamamen yorumdur

Beyler yeri değil ama sabah bir arkadaş uğur melekenin videosunu yayınlamistı nerden? Bulabilirim yada yayınlayabilirsiniz sevinirim tesekkürler.

Tamam saka yapmak ara sira iyidir. Ama bu esek sakasi oldu.
Hadi Milli takimda basarili olsa da getirelim desek. Görüyorsunuz iste halini. Adam hayati boyunca iki lafi bir araya getirip mantikli bir cümle kuramadi. Ama hala millet bundan fayda bekliyor. Zaten adam takimin içine ettigini bildigi için kaçti. Bi 100 milyon euro daha harcatmadan gelirmi zannediyorsunuz?

Geri dönmesi için Milli Takımı bırakması lazım. Milli Takımı bırakması da kendisine bağlı değil. Fatih Terim ismi Galatasaray'a çok şey katmıştır kabul ediyorum. Fakat Malum yer bırakmasına onay verse bile Asla geri dönmemelidir. Çocuk oyuncağı değil bu. Prandelli bu 2-3 haftayı iyi bir şekilde atlatırsa iyice kalıcı olur.

Geri
Üst Alt