Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.111
- 1.379
- 428
Senin büyük başkanın bir çözüm bulur herhalde renktaşNe Fatih Terim'i guldurmeyin allah askına. Su kaos ortamında fatih terim gibi cakal gelir mi hic takımın basına.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin büyük başkanın bir çözüm bulur herhalde renktaşNe Fatih Terim'i guldurmeyin allah askına. Su kaos ortamında fatih terim gibi cakal gelir mi hic takımın basına.
Senin büyük başkanın bir çözüm bulur herhalde renktaş![]()
Milli takımda adam edebiliyormu ki burada etsin
Benim buyuk baskanım sizin gibiler yuzunden bıraktı bu isleri ondan hayır gelmez artık
Ben taraftarım dolayısıyla derim ama bu konuda sorumlu olanların üzerine düşen görevi yapması lazım. Camia zaten her zaman olduğu gibi isimlere sınıf atlatır fakat o isimleri bulmak önemli.Son gidişi biraz enteresan oldu. Gidişinde dış güçlerin tuzağına düştük resmen. Bu yüzden durum farklı.
Ayrıca yeni Terim bulalım demekle bulunmuyor maalesef yeni Terim.
Keske hic devam etmeseydi Milli takimda, su an yeniden basa gecerdi. Ancak su an 5 yillik bir sözlesmesi var, maalesef Galatasaray´in yapamadigini, Milli takim yetkilileri yapti. Su anda teklif bile götürmezler hocaya. Fatih Terim´in yeniden bu takima dönecegini düsünüyorum, ama bu kisa vadede olmayacak.
Tabi ya. 70 yasinda bile olsa FT'yi getirelim. Terimci kafasi iste. ImPARAtor bir daha Galatasaray'dan içeri giremez. Herkesle iddiaya girerim.
Tabi ya. 70 yasinda bile olsa FT'yi getirelim. Terimci kafasi iste. ImPARAtor bir daha Galatasaray'dan içeri giremez. Herkesle iddiaya girerim.