Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Yarın öbür gün Milli Takım sıkışınca 3-5 maçlığına gitmesin gene

gelmez ama gelse çok çok ıyı olur.ama kötu sonuçlarda hemen FT gelmelı demekte bu kadar buyuk klube yakışmaz.gerets ve lucescu ıle de efsanevı sampiyonluklarımız var.

Bam bam bam futbol istemeyen taraftarımızı üzer geri dönmesi.Dönmemeli.

Benim buyuk baskanım sizin gibiler yuzunden bıraktı bu isleri ondan hayır gelmez artık

Senin büyük başkanın tulun gibi çapsız, futbol un F sinden anlamayan adamları yanına yönetici yaparak rezil rüsva oldu. Bize değil Ona biat eden senin gibi (EŞ değeri aziz yıldırım tayfasıdır) adamların yüzünden koca GALATASARAY bu halde, görün artık burası TÜRKİYE bir doğrular vardır bir de GERÇEKLER!.....

10 tane terim getirsen nafile artık. Bazı oyuncular bitmiş, doymuş artık. Yılda yatsa bile 1.8 milyon € garanti paradan başlayan adamlar var.

Lanet gelsin parasına zaten sahada bir şey yaptıkları yok bunları sallayacak adam gelmeli.

Bıraksınlar artık genç dinamik oyuncular oynasın. 2-3 maç onlarda sıçsın 2 sezondur sıçan adamlar banko oynuyor 5 maç onlara sabredelim.

Tekrar söylüyorum kadromuzda 2 bilemedin 3 kan emici yatıcı var bunları bilip kesecek adam gelsin. Sneijder koşmuyor yea diyip onu kesmeye çalışacak adam değil.

Son gidişi biraz enteresan oldu. Gidişinde dış güçlerin tuzağına düştük resmen. Bu yüzden durum farklı.

Ayrıca yeni Terim bulalım demekle bulunmuyor maalesef yeni Terim.
Ben taraftarım dolayısıyla derim ama bu konuda sorumlu olanların üzerine düşen görevi yapması lazım. Camia zaten her zaman olduğu gibi isimlere sınıf atlatır fakat o isimleri bulmak önemli.

Hepiniz bu yazıyı okumadan yorum yazacsksınız eminim ama en azından okumayı deneyin Galatasaray'ı biraz seviyorlarsa terimi alırlar çünkü bu takımı o kurdu ve o adam eder ekipde kuruldu ali dürüst albayrak gün geçirmeden hemen hemen terimi alacaksın gerekirse yalvarın çünkü işin sonunda şampiyonluk var
Forumun çoğunluğu nefret ediyor ama şampiyon olmak istiyosak terim lazım kurtuluş belli
Terim-şaş-davala 3lüsü geri dönecek selçuk burak kadro dışı olacak ve şampiyonluk gelecek küçümsediğiniz bam bam futboluyla şampiyon oluruz gerisi hikaye yoksa seneyi atın çöpe

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali dürüst varsa döner istesin yeter ki

Keske hic devam etmeseydi Milli takimda, su an yeniden basa gecerdi. Ancak su an 5 yillik bir sözlesmesi var, maalesef Galatasaray´in yapamadigini, Milli takim yetkilileri yapti. Su anda teklif bile götürmezler hocaya. Fatih Terim´in yeniden bu takima dönecegini düsünüyorum, ama bu kisa vadede olmayacak.

yerli olarak sadece terim olur.ertuğrul ve yanalla falan olmaz bu iş.seve seve kabul edecek herkes.mecburuz çünkü.

Valla bayram yaparım storelara koşarım herkes iştahlanır terim gelirse

Keske hic devam etmeseydi Milli takimda, su an yeniden basa gecerdi. Ancak su an 5 yillik bir sözlesmesi var, maalesef Galatasaray´in yapamadigini, Milli takim yetkilileri yapti. Su anda teklif bile götürmezler hocaya. Fatih Terim´in yeniden bu takima dönecegini düsünüyorum, ama bu kisa vadede olmayacak.

Tabi ya. 70 yasinda bile olsa FT'yi getirelim. Terimci kafasi iste. ImPARAtor bir daha Galatasaray'dan içeri giremez. Herkesle iddiaya girerim.

Geri
Üst Alt