Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Şu an en iyi seçenek fanatikliği bir kenara bırakırsak Ersun. Geçen sene fener gibi boş bir takımı açık ara şampiyon yaptı. Mantık olarak daha iyisi yok..

Ama iste Ersun'dan ilk defa bir takim sezon basi kampi yapmasin isteyecek.Bu durumda hic calismadi Ersun onuda goz onune almak gerekiyor.Hikmet Karaman daha iyi bir sevenek olabilirdi bence tabiki

F.Terim varken kiymetini bilelim.Bizim kadar vefasiz bir taraftar yok bu ulkede.Takim batmak uzereyken kurtariyo hala kor olan gozler gormuyor.Boyle davranarak ne yapmaya calisiyorlar...

yeter yahu git gel git gel,

selçuk ve burağı milli takımda kesmedi burda mı kesecek.

Klavuzu karga olanın burnu b-ktan kurtulmaz, bundan sonra floryadan içeri girdiğinde atış serbest olmalı. Vur emri çıkmalı hakkında, bizi satanın bizle işi olmamalı

kurtuluşumuz fatih terimmiş,bundan komik bir söylem olamaz ,mevcut rezalette en az italya hocalar ve yönetim kadar suçu bulunan ,yaptırdığı saçma sapan transferlerle takımı iflas noktasına getiren terim demekki ak-pak , yiğit gökoğlan-altıntop say say bitmez transferlerle takımı batırma konusunda tulunla yarışa girmiş ,futbol mentalitesi 15 yıl geride kalmış terim demek bizi kurtaracakmış,aydınlara,enginlere yıllık 1 kusür milyon Eurolarla sözleşme uzattıran terim bizi kurtaracakmış... kardeşim bu kafayla bu günler daha iyi günlerimiz,bu kafayla koskoca klübün tamamen batması çok ama çok yakın..

fatih terim taraftar nezdinde ciddi imaj kaybına uğradı tüpçünün emrine girerek. bu taraftarın gönülünü tekrar kazanmak istiyorsa tüpçüyü terkedip takımın tekrar başına geçmesi lazım. tüpçüde milli takımın durum parlak olmadığından sıkıntı yaratmayacaktır eminim. türkiyedeki mevcut leş futbol düzeninde fatih terimden başkası bize çare olmaz. ama yöneticelerden tek isteğim yanında hamza hocayıda alarak gelmesi olur.

fatih terim gelmez, gelirse büyük sürpriz olur benim için ama sonuna kadar desteklerim

Geçin artık bu konuyu.

Sanki adamı tanımıyorsunuz, bu kadar leş topçu varken gelir mi sinyore.

I am the one who knocks!

7,5 sezonda 6 kez şampiyon yapmışsa bi adam yok sayamazınız onu.Demek ki terim ve GS arasında bi kan bağı var.birbirinin dilinden anlıyolar.ya kardeşim ben de istemiyorum ama GS için şu anda en doğrusu terim yerli olarak.ve terimin milli takımla sözleşmeyi feshetmesi,evet hatalarımız oldu demesi yeterli affetmem için.

tekrar ediyorum anlayın diye.bu sezon ligde HAKEMLERLE şike yapan o köpeklerle anca terim mücadele edebilir.

Terim geri gelsin diyen Galatasaray düşmanıdır. Bu takımın bu hale gelmesinin bir numaralı etmeni Terim'dir. Bir daha onu takımın başında görmeyiz inşallah. Amin

Geri
Üst Alt