Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Gelmez gelmesinde zaten
parator kebapçı diyen zihniyeti hagi denizli gibi adamlar paklar
onlarda gelirse melo sneijder vs forma bulamaz

yabancı hoca her türlü intihar olur
sattı mattı diyenler falan gerçek niyetlerini açıklasınlar satması değil tamamen siyasi görüşleri nedeniyle

Başlığı görünce istemsizce git diyesim geldi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bknz: sizi aldatan Eşinizin ayağına kapanmak

I am the one who knocks!

Terim zaten milli takımda dikiş tutturamadı fırsat bulursa anında kaçar, teklif giderse balıklama atlar diyorum..

kalles ve komisyoncu bir adana kirosunun teki galatasarayin kurtulusuymus oyle mi

'LL GIE YE A SKELPIT LUG

Son düzenleme:
Allah akil fikir versin hic mi hatalarinizdan ders cikartmazsiniz ?@!

fatih terim bugünkü iflasın tulunla birlikde baş sebebi kişidir (transferler-kadro yapılanması) , fatih terim güncel futbolda yeri olmayan antika bir hocadır , bizi batırmış kişiden yardım isteyen kişiler ancak komik olurlar..

Burak i bu takima getiren, yani kanseri getiren ta kendisi dir. Yetmedi Aykut, Furkan, Amrabati, Aydini filan getiren ve kontrat uzatani da kendisi dir
yalan atmadan en az 12 oyuncu fazla var takimin, bedava dan para kazaniyorlar, o para ile gider iki tane dünya capinda adam getirirdin !

Burak i bu takima getiren, yani kanseri getiren ta kendisi dir. Yetmedi Aykut, Furkan, Amrabati, Aydini filan getiren ve kontrat uzatani da kendisi dir
yalan atmadan en az 12 oyuncu fazla var takimin, bedava dan para kazaniyorlar, o para ile gider iki tane dünya capinda adam getirirdin !

fatih terim Galatasaray futbol takımını tulunla birlikde batırmışdır ,gecen yıl bu zamanlar rezilliği görüp kaçmışdır veyahut kaçmak için bahane aramışdır ,fatih terimden kurtuluş bekleyen adam futboldan gram anlamıyordur,fatih terim mentalitesi Galatasaraydan silinmelidir...

Timurun Beyazıtı yenip giderken beyliklere bölmesi gibi her gittiğinde enkaz bırakan çıkarcı adam..Hala kendinden sonra bir TD ye destek vermiş değil 20 yıldır her koltukda bu adamı görmekten bıktım.. Ülke futbolu sadece buna endeksli kaldığı sürece gelişemeyecek.. Her başımıza gelip bırakıp gittiğinde 3 yılımız çöpe gidiyo bıraktığı bu enkazı da enkaz olanımız göremiyo ve hala hala Fatih Terim diyoruz.. Milli takımda başarısız ol sorun değil gel gene kulübümüzün herşeyi ol. Milandan kovdular sorun değil gel yine kulübümüzün tapusunu al yıllardır takım çalıştırmıyorum sorun değil gel biz sensiz yaşayamayız.. Ezik yalnız öğrenilmiş çareszilik içinde acizce sarılıyoruz..Hangi hoca gelirse gelsin biz en kötü 3. yüz hersene şampiyonluk adayıyız.Yeterki karakterli oyuncular iş bilen dürüst akıllı yöneticiler olsn.. Ama asla ihanet olmasın balık hafızalı olmayalım yapılanları unutmayalım

Allah akıl , fikir versin ,
Kendisii Galatasaray lı sanan ama Galatasaraylılıkla uzaktan yakından alakası olmayan adamlar taraftar olmuş ,
yazık ,
FT Yoksa Galatasaray da yok diyen , bir asırlık bu klubü FT ile başlatıp FT ile bitiren adamlar gelmiş burada milletin bir Galatasaraylılığını sorguluyor ,
HOŞŞŞŞŞTTTT diyorum kendilerine ,
gidin FT nizi yalayın tüpçünün takımındaki şikeci dostu hain'i

fatih terimi isteyenler ,utanın utanın ,utanmadan önce terim dönemi yapılan transferleri ve sözleşme uzatılan oyuncuları yazın burayada boyunuzu görelim!! bu oyunculardan ikisi daha yeni para saçıp havalara sizi nasıl keriz yerine koyduklarını ele aleme gösteriyorlardı.. fatih terim mevcut enkazda tulunla birlikde en büyük sorumludur ,Galatasarayı batırmışdır ...

gelmesinde sakınca yok saçmalamayın adamla son buluşmamızz kötü değildi sadece aysalla ters düştüler başkan sandık adam sandık bizde onu destekledik ama alman ekolü diye prandelli getirdi gelsin terim düzelir herşey ha gelmiyosa terim yine Türk hoca gelsin mustafa denizli bile olur

Böyle bir konunun Galatasaray forumunda müsade edilmesi skandal kilit + IP Ban + Müebbet.

fatih terimi isteyenler ,utanın utanın ,utanmadan önce terim dönemi yapılan transferleri ve sözleşme uzatılan oyuncuları yazın burayada boyunuzu görelim!! bu oyunculardan ikisi daha yeni para saçıp havalara sizi nasıl keriz yerine koyduklarını ele aleme gösteriyorlardı.. fatih terim mevcut enkazda tulunla birlikde en büyük sorumludur ,Galatasarayı batırmışdır ...

O para sacan serefsizler FT doneminde yapabiliyormuydu bunlari ? İste hocalik buur adamim.Disiplinliydi herkes.Hepimiz bu konulari degil sampiyonluk sinerji baslinda konusuyorduk.Fatih terim o donem en iyi sekilde kurdu kadroyu daha iyisini nasil yapcakti kimi alicakti ? Nankor.Senin gibi nankorler varken niye bu takima sampiyonluklar yasatti hic bilmiyorum.Utancakmisiz sampiyon yaptogi icin yok ya!

Geri
Üst Alt