Fatih Terim: "Bir oyuncu 10 numarayı aldığı anda çok beklenti oluyor, Belhanda'da olduğu gibi. Belhanda gelen tepkileri kaldırabilir ama bu genç çocuklar farklı. 10 numara konusunda içeride birine vermek konusunda sürpriz yapabiliriz dedik."

Terim: Halil ile ilk günden beri beklentilerim var, Gedson'u vermeyeceklerini söylediler ama 1 dk sonra farklı bir gelişme olabilir. Başka oyuncularla da temas halindeyiz. Kısa bir zaman kaldı zaten.

Muslera'ya mı verecek 10 numarayı acaba :asd:

Bu arada son muhabbetten sonra 10 numaranın Gedson için olduğu fikrinden vazgeçtim. Anladığım kadarıyla 10 numara belli olmuş. Ama hoca söylemeyeyim daha dedi. Yanındakine sordu, hala söylemiyoruz değil mi? şeklinde, o da söylemeyelim bence henüz hocam dedi. :puhaha:

Muslera'ya mı verecek 10 numarayı acaba :asd:

Bu arada son muhabbetten sonra 10 numaranın Gedson için olduğu fikrinden vazgeçtim. Anladığım kadarıyla 10 numara belli olmuş. Ama hoca söylemeyeyim daha dedi. Yanındakine sordu, hala söylemiyoruz değil mi? şeklinde, o da söylemeyelim bence henüz hocam dedi. :puhaha:
Ciguli

Yeni 10 numara 99% Feghouli olacak (talimatlara gore mumkun mu bilmiyorum)

Konus konus 1 sakatliktan cikmis adami oynat 45 te oyundan al sonra sozlesmeyle tehdit et bekleki diagne gol atsin bugun muhammet olsa 2 3 tane sallamisti

Arda yada Akbaba alir. Akbabaya özgüven versin diye verirler formayi ve adama simdiden fazla söver taraftar

Geri
Üst Alt