Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer giyilmiş bir numaraysa alamaz ama giyilmemiş bir numarayı herhangi bir oyuncu alabilir.Resmi maçta oynayıp x giydikten sonra değişiyor mu formalar?
ne dediHocamın Mohamed konusundaki konuşmasını beğendim
Ne diyor?Omo hoco mohommodo kofoyo tokto
Fatih Terim: "İyi bir Mostafa'yı göreceğimizi umuyorum, ocak ayında karar vereceğiz."
ben hala daha feghouli kalsın diyorum. Şöyle kalsın diyorum ama mesela kimse almıyorsa kadro dışı bırakılmaktansa zaten maaşını ödüyoruz. kazanalım kaliteli ayakNet feghouliyi kastediyor ..Hatay maçında leş gibiydi direkt söyleyemedi hoca bu maç iyi olduğu için dolaylı onu ima ediyor tam kurt ya
ne dedi
Fatih Terim: Mostafa tabi çok iyi giriş yaptı, sonra ufak bir sakatlık ve durağan bir geçiş. Mostafa bizim kıymet verdiğimiz, değerli bir oyuncumuz. Santraforların en büyük derdi goldür. Bugün inanıyorum ki diğer 3 kişiye asist vermemesinin sebebi gol istemesi. İnanıyorum, iyi bir Mostafayı göreceğimize inanıyorum, düzeleceğine, iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Ocak ayında karar verilecek, opsiyon hakkı Ocak ayına kadar.
"(7) Profesyonel kulüpler, futbolcuların sezon boyunca kulübünde kullanacağı numaraları, 1–99 rakamları arasında belirlemek ve müsabakaların başlamasından önce TFF’ye bildirmek zorundadırlar. En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde futbolcuların kullanacağı numaraları 1-18 rakamları arasında belirleyebilirler.TFF talimatlari hakkinda bilgim yok ama hocanin demesine gore degisebilir yoksa takim icinde nasil kime versin?