Net feghouliyi kastediyor ..Hatay maçında leş gibiydi direkt söyleyemedi hoca bu maç iyi olduğu için dolaylı onu ima ediyor tam kurt ya

feghouli'ye verecek sanırım. fena da oynamadı ancak maaşını görünce içime fenalıklar geliyor. yeni gelen oyuncuların 5 katı ücret alıyor.

Hoca Muhammedi kazanır. Bizim değerlimiz gibi bişe dedi. Atarsa kendine gelir diyor kısacası.

Fatih Terim: "Mostafa çok iyi bir giriş yaptı ama sonra durağan bir geçiş... Mostafa bizim kıymetlimiz ama forvetlerin en büyük derdi daima goldür. Bizim yapamayacağımız tedaviyi, atacağı bir gol yapar."

Net feghouliyi kastediyor ..Hatay maçında leş gibiydi direkt söyleyemedi hoca bu maç iyi olduğu için dolaylı onu ima ediyor tam kurt ya
ben hala daha feghouli kalsın diyorum. Şöyle kalsın diyorum ama mesela kimse almıyorsa kadro dışı bırakılmaktansa zaten maaşını ödüyoruz. kazanalım kaliteli ayak

Fatih Terim: Mostafa tabi çok iyi giriş yaptı, sonra ufak bir sakatlık ve durağan bir geçiş. Mostafa bizim kıymet verdiğimiz, değerli bir oyuncumuz. Santraforların en büyük derdi goldür. Bugün inanıyorum ki diğer 3 kişiye asist vermemesinin sebebi gol istemesi. İnanıyorum, iyi bir Mostafayı göreceğimize inanıyorum, düzeleceğine, iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Ocak ayında karar verilecek, opsiyon hakkı Ocak ayına kadar.

TFF talimatlari hakkinda bilgim yok ama hocanin demesine gore degisebilir yoksa takim icinde nasil kime versin?
"(7) Profesyonel kulüpler, futbolcuların sezon boyunca kulübünde kullanacağı numaraları, 1–99 rakamları arasında belirlemek ve müsabakaların başlamasından önce TFF’ye bildirmek zorundadırlar. En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde futbolcuların kullanacağı numaraları 1-18 rakamları arasında belirleyebilirler.

(8) Forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (futbolcunun başka bir kulübe transfer olması vs.) başka bir futbolcuya devredilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan numaralardan birinin verilmesi zorunludur."

Geri
Üst Alt