Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.429
- 14.053
- 1.728
Marcao, Falcao, Diagne ve Babel gidiyor herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao'yu sordular, daha 5 gün var dedi. Tek ben duydum sanırım, manşetin bu olması gerekiyordu.abov
as kadrodan satışlar var galiba.
ben hala daha feghouli kalsın diyorum. Şöyle kalsın diyorum ama mesela kimse almıyorsa kadro dışı bırakılmaktansa zaten maaşını ödüyoruz. kazanalım kaliteli ayak
Hocam dünyada ki bütün hiltileri de toplasa nafile...Bu bedene aşı giremez.Ha aşı yapmaya devam ederim orası ayrı...
Mostafa'nın kaderi, Galatasaray'da geleceği nasıl olacak, gönderilecek mi sorusuna cevap verdi. O pozisyon için de zaten forvet bencil olur, forvet bizim yapamadığımızı yapar, gol atar maçı alır. Gol atmak istemesi normal dedi. Tam tersine oyuncuyu korudu, ona inandığını da açıkça dile getirdi. Mostafa sözleşmesinin ne olduğunu hoca kadar biliyordur muhtemelen. Opsiyon hakkının da, ne kadar olduğunu da kulübün beklentisini de biliyor. Bu üretken takımda Mostafa'nın başarısız olma ihtimali yok o güçle. Hızlı oyunda, topu hızlı bir şekilde ceza sahasına taşıdığımız oyunda Mostafa skor üretmede sorun yaşatmayacaktır. 1-2 gol atsın atar üzerinden o stresi.Al iste bu adami hayatta oynatamazin adami strese sokuyor soyleme icinde kalsin kendine sakla ego topu cocuk 4 kisi bosken gol atayim diye kaleye vuruyor sus hic konusma daha iyi
Adam yiyenden ziyade ayağı iyi orta saha lazım top çıkarmakta zorlanıyoruzAdam yiyen ortasaha şart oğlu şart.
Biraz topla arası iyi olan rakip gelirse içimizden geçerler.
Hoca önce yumruğu kor sonra aşıyı vurabiir ahbab artık tehlikedesin.Bir kişi daha aşı konusunda mention atarsa !!!
Yerinde bir hamleMarcao gidici galiba
Hocama saygım sonsuz lakin aşı açıklaması tad kaçırdı.Hoca önce yumruğu kor sonra aşıyı vurabiir ahbab artık tehlikedesin.
Cok komiksiniz Terim simdiden Mostafa'yı baskı altına almaya çalışıyor.Omo hoco mohommodo kofoyo tokto
Babelle ilgili ne dediBabel, Diagne, Marcao gidebilir konuşması gibi oldu kanımca.. sakatkao haricinde tabiki..