@Oğuzhan Aşı Ol kendini kolla derim

1604579013214-png.100337

Babel, Diagne, Marcao gidebilir konuşması gibi oldu kanımca.. sakatkao haricinde tabiki..

ben hala daha feghouli kalsın diyorum. Şöyle kalsın diyorum ama mesela kimse almıyorsa kadro dışı bırakılmaktansa zaten maaşını ödüyoruz. kazanalım kaliteli ayak

Akbaba-falcao-feghouli nefret 3 lum resmen.. feghouli bugün çok iyiydi inkar edecek değilim ama 3 maçtır surunuyordu sahada resmen bu heriflere hiç tahammulum kalmadı..

Adam yiyen ortasaha şart oğlu şart.

Biraz topla arası iyi olan rakip gelirse içimizden geçerler.

Al iste bu adami hayatta oynatamazin adami strese sokuyor soyleme icinde kalsin kendine sakla ego topu cocuk 4 kisi bosken gol atayim diye kaleye vuruyor sus hic konusma daha iyi
Mostafa'nın kaderi, Galatasaray'da geleceği nasıl olacak, gönderilecek mi sorusuna cevap verdi. O pozisyon için de zaten forvet bencil olur, forvet bizim yapamadığımızı yapar, gol atar maçı alır. Gol atmak istemesi normal dedi. Tam tersine oyuncuyu korudu, ona inandığını da açıkça dile getirdi. Mostafa sözleşmesinin ne olduğunu hoca kadar biliyordur muhtemelen. Opsiyon hakkının da, ne kadar olduğunu da kulübün beklentisini de biliyor. Bu üretken takımda Mostafa'nın başarısız olma ihtimali yok o güçle. Hızlı oyunda, topu hızlı bir şekilde ceza sahasına taşıdığımız oyunda Mostafa skor üretmede sorun yaşatmayacaktır. 1-2 gol atsın atar üzerinden o stresi.

Fatih Terim: "Sen bana diyorsun ki, sen birini göndermezsen ben Morutan'ın lisansını çıkarmıyorum. Hepimizin elinde kağıt ve kalem, algoritmayı anlamak için çalışıyoruz."

Fatih Terim: "Yabancı kuralından bahsederken, hep Türk kuralı diyorum. Şimdi Türk sayısı da azaldı. 3 mecburi ama genelde Türk azaldı. Muhakkak geçerli nedenleri vardır ama kulüpleri zor duruma da sokuyor."

Fatih Terim: "Aşı olmayı unutmayalım."

Geri
Üst Alt