Mostafa'nın kaderi, Galatasaray'da geleceği nasıl olacak, gönderilecek mi sorusuna cevap verdi. O pozisyon için de zaten forvet bencil olur, forvet bizim yapamadığımızı yapar, gol atar maçı alır. Gol atmak istemesi normal dedi. Tam tersine oyuncuyu korudu, ona inandığını da açıkça dile getirdi. Mostafa sözleşmesinin ne olduğunu hoca kadar biliyordur muhtemelen. Opsiyon hakkının da, ne kadar olduğunu da kulübün beklentisini de biliyor. Bu üretken takımda Mostafa'nın başarısız olma ihtimali yok o güçle. Hızlı oyunda, topu hızlı bir şekilde ceza sahasına taşıdığımız oyunda Mostafa skor üretmede sorun yaşatmayacaktır. 1-2 gol atsın atar üzerinden o stresi.
Tamam iste konuyu gecistirse daha iyiydi bosuna stres yukledi bencede basarisiz olmaz hoca adil davranip forma versin yeter diagneyi donunda sallar

Fatih Terim: "Yabancı kuralından bahsederken, hep Türk kuralı diyorum. Şimdi Türk sayısı da azaldı. 3 mecburi ama genelde Türk azaldı. Muhakkak geçerli nedenleri vardır ama kulüpleri zor duruma da sokuyor."

Fatih Terim: "Aşı olmayı unutmayalım."
Hocanın bu yerli kuralı Türk futbolunda devrimdir. Kendisini eleştiririm ama bu konuda hep hakkını veririm. Hocanın 14 yabancılı sistemi bence en iyisiydi. Ben de full yabancı istemem arada Kerem gibi Bay gibi adamlar olsun kadroda.

Yabancı işi sadece tff nin işi değil az kaldı hepsi değişecek.

Tamam iste konuyu gecistirse daha iyiydi bosuna stres yukledi bencede basarisiz olmaz hoca adil davranip forma versin yeter diagneyi donunda sallar
Ben de böyle düşünüyordum, strese soktuğunu, çok üstüne gittiğini düşünüyordum. Ama bugün yaptığı açıklamalara bakarsak oyuncuya inancı tam ve destekliyor. Anladığım kadarıyla opsiyon konusunu onu biraz motive etmek için kullanıyor. Bunun sebebi de birkaç haber çıkmıştı İstanbul hayatını biraz hızlı yaşıyor Mostafa gibisinden, belki opsiyon muhabbetiyle oyuncuyu futbola konsantre olması konusunda uyarmaya çalışıyordur. Dediğim gibi birkaç gol sonra patlamasını yapar, açılır. Yüzü gözü gülüyor antrenmanlarda, kulübe olan bağlılığı var Mohamed'in. Hocanın da ondan beklentileri var. Bekleyip görelim.

Fatih Terim: "Mostafa çok iyi bir giriş yaptı ama sonra durağan bir geçiş... Mostafa bizim kıymetlimiz ama forvetlerin en büyük derdi daima goldür. Bizim yapamayacağımız tedaviyi, atacağı bir gol yapar."
Böyle diyorsan adam o golü atamayınca da küfür edip dellenmeyeceksin.

Taylan'a teklif var diyorlardi kesin satmisiktir bu lafa bakinca.

feg 10 olur mu bilmem ama takımın bir maestroya ihtiyacı var bin kez dedik. bu gençleri oynatacak bir lider oyuncu şart..

Halil'i istiyoruz. Gedson'u vermeyeceklerini söylüyorlar ama sonuna kadar bekleyeceğiz, olursa olur, olmazsa başka bir şey düşüneceğiz."

;)

Geri
Üst Alt