Abdul Albayrak unutabilir ama Imparator unutmaz

1600872151828.webp

VASIFSIZ CENGİZ İSTİFA

Fatih Terim: “Abdurrahim Albayrak, Ali Palabıyık konusunda beyaz sayfa açalım demiş olabilir. Ben aynı fikirde değilim, aynı fikirde olmak zorunda da değilim.”

Transfer yapamazsak şampiyon olamayız. Lig uzun maraton iyi başladık ama çok yoğun fikstür var geniş kadro olmazsa şampiyon falan olmak zor.

Bu giderlerle duzluge cikmamiz zor dedi. Ardindan avrupayla makasin acilmasina getirdi konuyu vs. O kisimlarda baya kekeledi. Tl/euro oraninin etkisinden bahsedemedi hoca. Yemedi :)

Transfer konusunda kimseyi suclamadi hoca finansal sikintilar var real Madrid bile transfer yapmakta zorlaniyor

Oyuncu satalim diyecegim de ben Marcao’nun kalmasindan yanayim kimi satacaz

Takım her şeye rağmen çok iyi başladı lige, hocada da şampiyonluk hırsını görüyoruz; yeter ki yönetim kendini işini layığıyla yapsın hocayı saha içinde tutmayı başarsın diyoruz, istiyoruz ama gel gör ki...

Hocanın, Abdurrahim Albayrak'ı kameraların karşısında kaçıncı bozuşu bilmiyorum.

Bir de "Ben transfer listemi tahtaya yazdım. Yönetimle toplantı yaptık. Sonra o listeyi herkes bildi" gibisinden bir lafı daha var hocanın. Cümle arasında yine değdirdi o toplantıdaki isimlerden birine?! Yüksek ihtimalle Yusuf Günay?

Neyse pazar akşamı "ilk yarıdan kareler" ile "karşılaşmanın ikinci devresinden kareler" postlarında ilk sizi görürüz boy boy...

Her şeye rağmen Mustafa Cengiz'i bu iş özelinde ayrı tutuyorum. İki gündür basın toplantılarına katılmadı ya da belkide katılamadı.

Ancak bugünkü basın toplantılarına katılıp gıkını çıkarmayan, çıkartamayan Albayrak ve Günay; bir an önce yol almanız dileğiyle...

Ulan en kötü Fransa 2. Liginden herhangi bir "Diarra" isimli Zenci getirsinler...

Sende bir göz at @mustafa cengiz

Seç beğen... Ligue 2 DCM ve CM
Screenshot_20200923_165750_com.android.chrome~3.webp
Screenshot_20200923_165818~2.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

hoca beyaz sayfayı dürüp ali fenerlibıyıkın dübürüne saplamış. helal olsun

Geri
Üst Alt