Fatih Terim, Hatayspor Maçı Hazırlıklarına Erken Başladı

katar da şu an ligde 20 küsür puan yemişsin, hedefin kalmamış ne yapsan nafile şu an. daha hırs gelir istek gelir bi yere kadar. antreman şekli düzelse yeterli o açıdan bakarsak.

Bize gelen gencler tek süper lig'de oynayim diye gelmemistir diye umuyorum. Onlar bari Konferans Liginde kendi piyasa degerimi yükseltme sansim olsun diye kicini yirtarlar bence.

Bize gelen gencler tek süper lig'de oynayim diye gelmemistir diye umuyorum. Onlar bari Konferans Liginde kendi piyasa degerimi yükseltme sansim olsun diye kicini yirtarlar bence.
kıçını yırtacak bir takım görebiliyo musun sen şu an
baba dedikleri adamın hoca olduğu yerde en kıçını yırtmış halleri bu işte.

Yahu sen dün Arda'yı oyuncuları gaza getirsinde maçı çevirelim diye oyuna almış adamsın. Çalışmalara erken başlasan ne olacak? Elin cebinde boş boş dolaşacaksın orada.

Hoca guzel ayrilalim, su gerizekalilarin igrenc dilinden kurtar bizi bir an once lutfen

Takım iyi oynuyor, bu seferde yenildik ama gol atarak yenildik demek için çalışmalara erkenden başlaman bizi umutlandırdı hocam.

2 idman öncesinden neyi farkli yapabilecekler mesela kazanmak için?

Yahu sen taktik fukarası acınası bir adam olduğun için dün Arda'yı oyuncuları gaza getirsinde maçı çevirelim diye oyuna almış adamsın. Çalışmalara erken başlasan ne olacak? Sanki bir bok biliyorsun. Elin cebinde boş boş dolaşacaksın orada.
Düzgün konuşun ya eleştiri bu mudur ya . Bu mu gs lilik ya

Hatay üzerimizden tır gibi geçer giresuna gol atamayan hataya nasıl atacak maçı nasıl kazanacak pek kestiremiyorum

Mame Diouf, El Kaabi falan milli takımlarında mı?

Bize karşı kapanan takımları yenemiyoruz biz. Avrupa’da takımlar bize karşı açık oynadıklarından boş alan bulup birşeyler yapabiliyoruz. Ama Türkiye’de bırakın süper ligi daha ikinci ligdeki takıma karşı dahi saçmaladığımız oluyor. Hatay’ın oyun şekli maçın skorunu belli edecek

Takimin motivasyonunu yukari cekmek icin yapilmasi gereken: ;D

İdmanda Necati ve Selçuk elinde hortumla çimleri sular oyuncular kendi başlarına takılır.

Terim küçük dağları ben yarattım edasıyla idmana gelir yanına sırasıyla birkaç oyuncu çağırır oynarı bir güzel sever okşar gönderir oyuncular kendi başlarına takılır

Ve İdman biter.

gsapp'tan ben bunları izledim bu sene
Eskiden pasta kesilir ve sonrasında ayak tenisi yapılırdı. Demek yeni metotlar deneniyor. Bu açıdan kendisi ve ekibini takdir ettim.

Geri
Üst Alt