Fatih Terim: "Hepimiz bu bedeli ödeyeceğiz"

Bugun 16. Hafta + 6 cl maci yani 22 mactir ayni seyleri ayni oyunculari oynatiyor ve degisecegini zannediyor,Hoca’nin en buyuk hatasi güvendigi oyunculardan bi turlu vaz gecememesi

Babel Feghouli mariano belhanda Selcuk nagatomo gibi formsuz oyuncularin duzelecegini zannediyor ama sorun sadece formsuz olmalari degil oyuncularin yasli olmalari

hoca tokatlamayan takım kalmadı bizi. hala sabır diyorsun yaw.

kaleyi bulan şut dk 77

utanmak lazım

Haftaya ki onbirin bankoları mariano, nagatomo, babel, feghouli, belhanda, selçuk.
Hoca kafayı yemiş bu adamların sürekli oynamasının başka açıklaması yok.

Ne bedelini ödeyeceksin acaba takır takır maaşın yatıyor antrenmana gidip iki lak lak yapıp taktik falan ayarlamadan saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorsun

Bugun Fatih Terim Einstein in su sozunu soyledi,

Ayni seyi defalarca yapip farkli seyler beklemek aptallara masustur.

E hoca Selcuk , Mariano gibi adamlari her seferinde oynatirken ya hep bisey yapacaklarini bekliosun.Ya da sende coktan umudu kesmissin.

Ama bugunki aciklamalara bakarak ,10 tane pozisyon filan, ilk soyledigim durumdasin.

Ulu taktisyen bi sus kurban olam bi sus. Konuştukça tiksintiye doğru hızla yol alıyorsun. Konuşma iyi geceler de geç bankamatigin başına. Senin hayat da kafa da güzel. Bari sinirimizle oynama. LÜTFEN SUS...

Hoca yanlış formayı izlemiş.Koca maçta kaleye tek şutumuz yok.Attığımız gol bile bizim golümüz değil.Bi git tarator,ötede oyna allasen ya

hoca bak ''adamsan'' maaşının bir kısmını almazsın bu sezon bak ''adamsan'' diyorum

sen neyin bedelini neyle ödeyecen ulan? o stada gelen adamlar yarın belki üzülerek pazar günü bile ''mesaiye'' gidecekler ya sen? neyin bedelini ödeyeceksin veya nasıl ödeyeceksin. artık yeter istifa et bıktım o suratını görmekten

fire this batshit of a td , i says

cooltext344830052996527.gif
i says

3 milyon alıp şunu söyleyemeye utanır insan ya. hiç mi allahtan korkunuz yok?

Sosyal medyada hala köpek gibi savunanlar var. Bunlar iflah olmaz arkadaş. Naptı Fatih Terim size de bu kadar bağlandınız en nihayetinde o da bu kulübün bir profesyoneli. Hata yaptıkça yapıyor yaptıkça yapıyor şakşaklamaktan başka yaptığınız bir şey yok dalkavuklar sizi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt