Fatih Terim: "Herkes kağıdını kalemini hazırlasın. Önümüzdeki dönemdeki transfer listesini açıklayacağım"

Hocam kagit kalem aldim bekliyorum
0x0-18-yil-sonra-gelen-itiraf-1523946097479.webp

"Rui Costa bağlantımla Gedson bağladım. İrfan'a paranız yetti ama paranızın yetmeyeceği oyuncular da var" demiş
O zaman o tarz bağlantılarla baska oyuncularda gelebilir sanki ugur adminim.milan ve tottenhama bakmak lazim,kiraladiklari yetenekli oyunculara vs.

"Rui Costa bağlantımla Gedson bağladım. İrfan'a paranız yetti ama paranızın yetmeyeceği oyuncular da var" demiş

"Aciklayacagim yeni listede zamanin ve paranin yetmeyecegi topcular olabilir "

Sezon sonu icin imzaladigimiz topcular var yaw bana oyle geldi 2 kere izledim. Bekleyip gorelim

Rodop da bahsediyordu bi ara. Sezon sonu icin anlastigimiz bir forvet var falan.
Kenandir muhtemelen

takımın yaşayan efsanesi gene lafları koydu şikecilere

Ben bunu daha yeni görüyorum. Müthiş konuşmuş :tbr:

Paranın yetmeyeceği dostluk. Morutan transferi.

Ancak Galatasaray, Steaua Bükreş'in sahibi George Becali ile olan iyi ilişkisini kullanarak bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de mutlaka alınmasını istediği Morutan için resmi girişimler kısa süre içinde başlayacak.

Paranın yetmeyeceği dostluk. Morutan transferi.

Ancak Galatasaray, Steaua Bükreş'in sahibi George Becali ile olan iyi ilişkisini kullanarak bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de mutlaka alınmasını istediği Morutan için resmi girişimler kısa süre içinde başlayacak.
Takvim ín haberi degil mi?

Geri
Üst Alt