Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.694
- 40.408
- 3.413
Hocam kagit kalem aldim bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldı zaten yönetim ara transfer döneminde memnun olmamışsa terim yönetim daha ne yapsın irfan içinse 11 milyon euro kazığı kimse yemek istemez fenerin borcu buna örnekaslında hem yalı bebesıne hem olmayan yönetime caktı açık açık dedi ki arkamda güclü bir baskan olsaydı tüm oyuncuları alırlardı.
"Zamanin ve paranin yetmeyecegi oyuncular var " Sezon sonu icin anlastigimiz topcular var galiba![]()
O zaman o tarz bağlantılarla baska oyuncularda gelebilir sanki ugur adminim.milan ve tottenhama bakmak lazim,kiraladiklari yetenekli oyunculara vs."Rui Costa bağlantımla Gedson bağladım. İrfan'a paranız yetti ama paranızın yetmeyeceği oyuncular da var" demiş
"Rui Costa bağlantımla Gedson bağladım. İrfan'a paranız yetti ama paranızın yetmeyeceği oyuncular da var" demiş
"Aciklayacagim yeni listede zamanin ve paranin yetmeyecegi topcular olabilir "
Sezon sonu icin imzaladigimiz topcular var yaw bana oyle geldi 2 kere izledim. Bekleyip gorelim
Rodop da bahsediyordu bi ara. Sezon sonu icin anlastigimiz bir forvet var falan.
Kenandir muhtemelen
Daha bu takima
Yunus akgun
Atalay
Ali yavuz dönecek
![]()
Daha bu takima
Yunus akgun
Atalay
Ali yavuz dönecek
![]()
Sergen’in hesabından çık.
Takvim ín haberi degil mi?Paranın yetmeyeceği dostluk. Morutan transferi.
Ancak Galatasaray, Steaua Bükreş'in sahibi George Becali ile olan iyi ilişkisini kullanarak bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de mutlaka alınmasını istediği Morutan için resmi girişimler kısa süre içinde başlayacak.
Evet ama her yerde yazılmaya başladı.Takvim ín haberi degil mi?