Fatih Terim: "İçim yanıyor hatta taşıyor!"

Fatih Terim hocam genelde açık seçik konuşmayı severdi neden böyle filozofvari konuşmuş anlamadım.

Istifa sinyali mi verdi Allah korusun :/

herkes suclu kendı sucsuz yine

Vallahi yönetime mi sövmeye çalıştı bilemem ama yazın yok scout ekibiyle çok çalışıyoruz, onu yapıyoruz bunu kovalıyoruz dersen bugün kimseye bok atmaya hakkın olmaz. Kocaman dünyada 200 bin ile 1 milyon Euro arasında oyuncu bulamayacaksan ve elin Danimarkalıları, Belçikalıları çatır çatır bulup oynatıp satıyorsa bahane ÜRETMEYECEKSİN. İcraat yapın icraat, transfer yapamıyorsunuz yaptığınız adamda sakatlanmaya yatkın bir adam, diğeri malın önden gideni simitçi nişanlayıcısı.
Lan el ile tutulur oyuncun yok olanlardan ikisini zaten elinle bitirdin. Ne olacaktı herkes birden Barcelona kalitesine mi evrilecekti.

Yeter yahu, bıktım şu bahane durumlarından. Lan daha geçen beşiktaşı hoplatan takım 5 senede 6 milyon Euro harcayıp yetiştirip sattığı adamlardan 85 milyon Euro kazanmış ne anlatıyorsunuz, ne dinliyoruz biz. Hep bahane anasını satayım. O suçlu, bu sakar, öbürü şanssız. Üst üste 3 pas yapamıyor bu takım 3 pas 2.den sonra 3. geriye olmak zorunda. Millet 10 milyon euroluk kadrosuyla bir şeyler başarıyor sana 2-3-4 tane atıyorsa kimse kimseye bok ATAMAZ.

hala ruhdan bahsediyor, 2018 yilindayiz birader, bi bak arkana istersen.

hala ruhdan bahsediyor, 2018 yilindayiz birader, bi bak arkana istersen.

Işler iyi iken yonetim sucsuz dedi tranferde ondan dolayi hoca da suclu. Emre akbaba yerine 2 forvet almali idik hata ordan basladi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tudorun takımını afedersınız bk ettiler yazık
Domine ediyordu oyunu kafamiz rahat izledigimiz maclar vardi
Bu macla birlikte terimin kredisi benim nazarimda bitmistir hata yapma luksu yoktur su saatten sonra ha birdesoyle bir durum var
Tudorla kiyasla ftnin elinde bir fb derbisi kaldi birde oynanmamis bjk deplasmani
Trabzon hezimeti ?
Malatyaya maglup ol?
Salak sacma anadolu takimlarina puan kaybet(sivas,genclerbirligi)?

oyuncuların kondisyonu yerlerde hepsi adale sakatlığından gidiyorsa sen sezon başı bunları çalıştırmak yerine kebap partisi yapmışsın!! geçen sezon tudor'un sezon başı yaptığı kondisyon yüklemesinin ekmeğini yemişsin meğer!

oyuncular parasını alamıyor olabilir bence de adam kalmadı 11 e koyacak daha porto maçında takım muhteşemdi milli maç dönüşü çöktük

idman yaptırmayı bilmez, ama işi bilen antrenörlerde istemez.
transferden anlamaz, ama sportif direktor kabul etmez.
taktisyen, kondisyoner olarak hasan ve ümit ile çalışır.

için yanıyorsa hak ediyorsun. Baştan aşağı fail işlerle meşgulsün.

Geçeceksin bu işleri hoca! Bir sıkıntı varsa çıkıp çatır çatır anlatacaksın, anlatacaksın ki herkes bilecek öğrenecek. Kol kırılır yen içinde kalırmış... Bu kadar aptalca bir tavır olamaz. Yarın öbür gün yine kovulur isen ağlama hoca.

:asd:

Geri
Üst Alt