Fatih Terim: "İçim yanıyor hatta taşıyor!"

Eskiye göre söylediklerin doğru ama şuanı konuşursak bu maç sinanın yerine yunus oynamaz

Geçeceksin bu işleri hoca! Bir sıkıntı varsa çıkıp çatır çatır anlatacaksın, anlatacaksın ki herkes bilecek öğrenecek. Kol kırılır yen içinde kalırmış... Bu kadar aptalca bir tavır olamaz. Yarın öbür gün yine kovulur isen ağlama hoca.
Abi kım kovacak hocayı suan kulubun anahtarı hocada yarın cıkıp başkanı kovarsa sasırmayın

Abi kım kovacak hocayı suan kulubun anahtarı hocada yarın cıkıp başkanı kovarsa sasırmayın
Bu yönetim bir anda gider yenisi gelir ve kovar. Kimse vazgeçilmez değildir, herkes aklını başına alacak. Fenerlilerin dediği gibi biz Galatasaraylılar vasata uzun süre tahammül edemeyiz. Bir şeyler illa ki değişir.

hala masal anlatiyo hahahahha

Hoca konuş, hep boyle diyorsun, konuşmuyorsun.. Gecen sene de sezon sonunda konusacagım dedin, konuşmadın..

Bu sene ne oluyor bu takıma, konuş..

Yoneticiler ile mi problemin var, futbolcular mı seni sabote ediyor? Yoksa TFF ile ilgili bir sorun mu var??

Hoca dilini tutma... Senden dil darbeleri bekliyoruz.:censored:

Yav suc sirf yönetimde aranmamali. Baskan cikti 1 veya 2 kere söyledi, ben transferle karismiyorum, bu isi Albayrak, Fatih hocamiz ve scout ekipine birakiyorum dedi resmen. Apo cikti, fatih hocamiz süprizler yapabilir dedi. Bence hoca izin vermezse, taraftardan korkusu yüzünden ne kimseyi almaya cesare ederler, ne satmaya.

Hadi sakatlık var elin kolun bağlı ankadıkta hoca bugün maçı yaptığın saçma değişikle verdin sadece. Ve takım lig başından beri hangi 11 çıkarsa çıksın düzgün futbol oynamadı zaten.

sıkıntılı bir cümle.hafif bir pes etme durumu var

Fatih Terim: "Ben Galatasaray'ın üyesiyim, hocasıyım. Gerekirse 1 seneyi feda ederiz ama bunların üstesinden kalkarız. Bu senenin en iddialısı yine de biziz."

Rakiplerimiz bu kadar zayıfken ve onlar da biz de paraya muhtaçken bu seneyi feda edersek çok yazık olur..

Hadi sakatlık var elin kolun bağlı ankadıkta hoca bugün maçı yaptığın saçma değişikle verdin sadece. Ve takım lig başından beri hangi 11 çıkarsa çıksın düzgün futbol oynamadı zaten.

Hocaya laf yok.. Hoca ne yapıyorsa dogru yapıyordur..

Acaba, hatam var mı, "iğneyi kendime, çuvaldızı başkasına batırayım" dediği an kurtuluşumuz baslar.. Yoksa durum kotu..

Tudorun takimiysa izleme sampiyon olan takimda tudorun takimiydi
tudorun takımı dediğim kişiliksiz ve lakayıt bu takımı şampiyon yapan,adam etmeye calısan fatih terimdi.ve gomis vardı bi de o zaman.tabiki izleyecegim.ozanı bi maç göklere çıkartıp, salyalar akıtarak eleştirenlere karsı cıktıgım gibi,donku kazandıran yetmeyip donku forvette oynatıp katkı alan fatih terimin sahaya sürdüğü bir takım karaktersizleri tabiki izleyeceğim mecbur.çünkü GS arması tasıyolar.

sıkıntılı bir cümle.hafif bir pes etme durumu var

Fatih Terim: "Ben Galatasaray'ın üyesiyim, hocasıyım. Gerekirse 1 seneyi feda ederiz ama bunların üstesinden kalkarız. Bu senenin en iddialısı yine de biziz."
feda dediği ne oalcak..adam almazsak mecbur gencleri oynatacak bu kadar basit.feda budur.ne yapacak gidip ucurumdan mı atlayacak eldeki malzeme bu diye

Hoca da insan hataları yok değil ama yapmayın etmeyin bu takımda direk 11 başlayacak onyekuru fernando nagatomo eren serdar akbaba yok 6tane as oyuncudan yoksunuz.. Oynayanlardan donk çöphanda falan sakat oynuyor.. Eleştirilecek en büyük şey neden bu kadar çok sakatlık verdiğimizdir.. Ayrıca badou rodriguez mariano gibi takımın bel kemiklerinde inanılmaz bir düşüş var bu düşüş sorgulanmalı..
Hocaya şudurumda neden çöphanda yi marianoya sinanı oynattın demek cidden saçma kulübe felaket toplasan 90 dk oynamamış 18lik yunus girse diye bakıyoruz.. Bilmiyorum uzun süredir bu kadar sakatlığın bir arada olduğu bir takım hatırlamıyorum.. Düşünün ki marcelo casemiro ramos isco asensio benzema aynı anda sakatlanmış realde kabus gibi birşey bizimki

Geri
Üst Alt