Fatih Terim: "İçim yanıyor hatta taşıyor!"

Hocaya laf eden güruh Prandelli'li, Denizli'li, Riekerink'li günleri özlüyor sanırım.

Hocamız siret-i suretinde biridir. İçi neyse, dışı da odur. İçinin yandığı gözlerinden ve yüz ifadesinden belli oluyor.
lzy6XR.jpg

Hocanin eli kolu bagli. Bu kadroyla iyi oyun bekleyenin futbol aklindan suphe ederim. Sonuclar kotu olunca elestirmek kolay.

Muğdat adında futbolcuyu kadrosunda barındıran teknik direktör.

Hocanin eli kolu bagli. Bu kadroyla iyi oyun bekleyenin futbol aklindan suphe ederim. Sonuclar kotu olunca elestirmek kolay.

Evet ben iyi oyun bekliyorum, iyi futbol bekliyorum. Gecen sene sampiyon olmuş kadrodan sadece Gomis gitmesine ragmen, transfer edilen oyunculara ragmen, bu kadroyu hoca kurmasına ragmen, hazırlıkları hoca yapmasına ragmen, henüz Fener ve Besiktas ile oynamamaya ragmen ilk 10 macta 3 yenilgi almayı ve bugun itibarıyla Basak'ın 2 puan gerisinde olmayı anlayamıyorum.. Senin futbol aklınla bunu açıkla da anlayalım.

Evet ben iyi oyun bekliyorum, iyi futbol bekliyorum. Gecen sene sampiyon olmuş kadrodan sadece Gomis gitmesine ragmen, transfer edilen oyunculara ragmen, bu kadroyu hoca kurmasına ragmen, hazırlıkları hoca yapmasına ragmen, henüz Fener ve Besiktas ile oynamamaya ragmen ilk 10 macta 3 yenilgi almayı ve bugun itibarıyla Basak'ın 2 puan gerisinde olmayı anlayamıyorum.. Senin futbol aklınla bunu açıkla da anlayalım.
Cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş. O yüzden kes hadi.

Tahminim şunu yapma derdinde hoca bu sene Arap bedevileri ve maicon yani satabilecegi herkesi satıp kendi kafasına uygun hırslı manyak bikac oyuncuyla iskelet kurma düşüncesinde bence
Çünkü ısrarla söylüyor memnun olmadığı çok oyuncu var yani olay yalnızca forvet değil.
Sanki bu seneyi kayıp olarakta olabilir gibi hazirlamis kendisini
Özetle nasıl yaparlar bilmem istemediği tüm adamları bı şekilde satmaları lazım yoksa terimde kalmaz,o da insan sabrında sınırı var

Arapların elde kalması ve maykonun faks fiyaskosu hocanın planlarını bozdu bence. Ama ndiaye neden tekrar kiralandı? Bunun hesabını birisi vermeli.

Bugünlerde geçecek hocam sen canını sıkma sana güvenim sonsuz.

Maça ağırlığını koyup, bireysel becerisiyle maçı çevirecek futbolcu yoksa; takım kollektif anlayıştan uzak bir futbol oynuyorsa; üstüne birde rakibi kadar koşamıyorsa, bu takımın maç kazanması tamamen iyi tesadüflerin bir araya gelmesiyle mümkün olabilir. Şu anki durumun özeti budur, tam kadro iken de bir şey oynandığı yoktu; bir tek Porto maçında şaşırtıcı derecede iyi futbol oynadılar...

Hocanın söz, davranış ve yüz ifadeleri açık bir çaresizliğe işaret ediyor. Kadro kalitesi için kendisini suçlamayı pek doğru bulmuyorum; belli ki Feghouli-Maicon filan satılsın da oluşan kaynakla transferler yapılsın istiyordu, para yoktu, yönetim transferi son dakikaya bıraktı vs vs. Ancak takım kondüsyonunun yerlerde sürünüyor olması ve muhtemelen de buna bağlı gelişen sakatlıklar teknik kadroya yazar; sonuçta kondüsyoneri filan belirleyen de kendisi...

Son düzenleme:

Gomis dediğin adam boş bir adam değildi. 29 gol atıp rekor kırdı ve neredeyse bedavaya satıldı.

M Cengiz efendi boşta santraforlar olmasına rağmen hiçbirine girişimde bulunmadı. Bu sonuçların en büyük sorumlusu M Cengiz dir.

Cengiz bey e senin yapacağın işi kim demiş.

3 büyüklerin taraftarlarının futbol muhabbeti yapacak konusunun kalmadığı bir sezon.

en son Bursa şampiyon olduğunda nasıldı sezon hatırlamıyorum.

ama tarihe geçer bu sezon.hazır boşluktan fırsat UG yi salın edebiyata tarihe falan saralım

Biatçılar çıkmış ortaya lan bu ülkenin en büyük sorunu bu hataya hata diyemediğiniz sürece burnumuz boktan çıkmaz. Küçük ultraslancıklar hep en kötü duruma kadar bekleyip ondan sonra tekmeyi ilk vuranlar olmuştur.
Kardeşim kimse hocaya git, senden bir bok olmaz gibi şeyler söylemiyor şu mesajları okurken aman biri hocaya bok atacak korkunuzla okumayı bırakın.

Fener maçında 4 tane yiyince ilk sövecek ortalığı yıkacak adamlar sizlersiniz hatırlatayım. Saçma salak hareketleri bırakın. Nasıl herkesi eleştirdiysek hocayı da eleştirmek zorundayız. Bir takımda 10 tane sakat varsa bunu şansla falan geçiştiremezsiniz kadronun bu hale gelmesinde yönetim kadar hoca da suçludur.

Ta geçen senenin sonunda mariano-maicon aksamaya başlamıştı maicon'u oynatmayacağı denayer tercihinden belliydi e ilk yapacağın transfer o olacaktı. Sonra gomis satılmasına karşı gelecekti ki satıldığı gün aynı kalitede oyuncu imza atmış olması gerekiyordu.

Ne yapalım oldu bir kere diye düşünebilirsiniz, bizde onu diyoruz. Derdimiz bundan sonra aynı hatalar olmasın. Oyuncu yok, para yok gibi sürüsüne bahane üretmesinler. Transfere 2 ay varken kimleri alacaklarını belirlesinler diye uğraşıyoruz.

Yoksa tam destek hadi destek, olsun sakatlar sorun ondan bu haldeyiz. Jüpiter satürne kur yapıyor o sebeple takım kötü diye bahane ararsanız ocak ayının 10unda scout ecübümüz çok iyi çok fena, fati hodjamızla büyük işler başaracak iyu oyincular alacağuz diye duyup transferin son günü 3 tane adam beklersiniz.

Geri
Üst Alt