- 26 Kasım 2012
- 179.049
- 241.036
- 5.688
Hoca belhanda ya laf atmis
bu obsesyon son bulmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca belhanda ya laf atmis
Hocanin eli kolu bagli. Bu kadroyla iyi oyun bekleyenin futbol aklindan suphe ederim. Sonuclar kotu olunca elestirmek kolay.
Cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş. O yüzden kes hadi.Evet ben iyi oyun bekliyorum, iyi futbol bekliyorum. Gecen sene sampiyon olmuş kadrodan sadece Gomis gitmesine ragmen, transfer edilen oyunculara ragmen, bu kadroyu hoca kurmasına ragmen, hazırlıkları hoca yapmasına ragmen, henüz Fener ve Besiktas ile oynamamaya ragmen ilk 10 macta 3 yenilgi almayı ve bugun itibarıyla Basak'ın 2 puan gerisinde olmayı anlayamıyorum.. Senin futbol aklınla bunu açıkla da anlayalım.
Terbiyesizleşme.. Cahil, hendek, deve.. Verecek cevabın yoksa hiç lafa girme.. Senden alıntı yapmadım..Cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş. O yüzden kes hadi.
Adres ver kınanı yollayım.Terbiyesizleşme.. Cahil, hendek, deve.. Verecek cevabın yoksa hiç lafa girme.. Senden alıntı yapmadım..
Adres ver kınanı yollayım.
Evet ben iyi oyun bekliyorum, iyi futbol bekliyorum. Gecen sene sampiyon olmuş kadrodan sadece Gomis gitmesine ragmen, transfer edilen oyunculara ragmen, bu kadroyu hoca kurmasına ragmen, hazırlıkları hoca yapmasına ragmen, henüz Fener ve Besiktas ile oynamamaya ragmen ilk 10 macta 3 yenilgi almayı ve bugun itibarıyla Basak'ın 2 puan gerisinde olmayı anlayamıyorum.. Senin futbol aklınla bunu açıkla da anlayalım.
Sonuclar iyiyken de elestirdik takim top oynamiyor diyeHocanin eli kolu bagli. Bu kadroyla iyi oyun bekleyenin futbol aklindan suphe ederim. Sonuclar kotu olunca elestirmek kolay.