Fatih Terim: "İkinci yarıda değişiklikler yaptık ve kendimiz gibi oynadık"

Artık ciddiye almıyorum. Bi an önce gitmesi dileğiyle.

Af buyrun ama kafa gidik! Acil şifalar diliyorum...

Fatih Terim: ''Bu savaştan çekinecek değilim. Dışardakini bilirsiniz de içerdekini bilemiyoruz ve ya daha çok üzüyor insanı.''

Yav bi kere o 11i sen başlattın, Etebo kazması yan pas geri pasla olmayan tempoyu piç etti. Orta sahada faydalı olan Kılınçı kanada attın. Linnes başlayabilirdi gittiği yere kadar. Saracchi bildiğim kadarıyla sakatlığı yok... Ömer denen patates, bekte asla iyi maç çıkarmamış.

Evdekiler bana soruyor her maç, neden izliyorsun şunları diye... zevksiz, ruhsuz, işkence futbolunu..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Fatih Terim: ''Bu savaştan çekinecek değilim. Dışardakini bilirsiniz de içerdekini bilemiyoruz ve ya daha çok üzüyor insanı.''

bahsettiği Cengoysa çok ayıp ediyor. Resmen istemediğini söylüyor ve taraftarın önüne atıyor.

Ve bunu daha sorunsuz çalışacağı 1 başkan adayı için yapıyor da olabilir.

Dünyada bunun örneği var mı acaba

Kendimiz oynadık >>>>> Sadece topu Babel'e bırakıp bireysel meziyet bekledik. Donk'u forvete çektik. GALATASARAY BE.

Yalan degil. Kendimiz gibi dedigi bu. Adamin yapip yapamayacagi bu. Gercekten Iyi bir sey mi yapiyorum saniyor, yoksa bizi kandirdigini mi saniyor bilmiyorum. Ama kotu bir noktaya gidiyoruz. Buradan asla toparlayamaz. Aslinda bu adama imparator denen bir ulkede futbol izlemek ne kadar saglikli bir davranis, bunu da sorgulamaya basliyor insan bir yerden sonra.

Kendimiz gibi oynadığımız bölüm tam olarak hangi dakikalardı ben kaçırdım da

Bilen varsa bizi de şaapsın hayrına

Bilgilendirsin yani

Hocanın bende 1 sene daha kredisi var bunca şampiyonluk hatrına.
Seneye 3’de 0 olursa artık kendi de gider (kaçar) zaten.

Hocanın bende 1 sene daha kredisi var bunca şampiyonluk hatrına.
Seneye 3’de 0 olursa artık kendi de gider (kaçar) zaten.
Öyle bir şey yok! Önümüzdeki sene kalırsa ve stadlar taraftara açılırsa FT kulübenin önünde duramaz. Her kadro, her oyuncu değişikliği, her kötü oyun, her puan kaybında tüm stad zorla istifa ettirir. Burası Galatasaray başarısız olan gider. Fatih Terim çok büyük başarılar sağladı ama vadesi artık doldu. Bitti yani bunun lamı cimi yok!

Geri
Üst Alt