GSCimbom
Fatih Terim: "İnandığım bir takımım var"
Alper Altun

Fatih Terim: "İnandığım bir takımım var"

Alper Altun ·

Cevap
19
Okunma
920

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fatih Terim: "Trabzonspor bu sene gerek ligde gerek kupada çok başarılı işler yapan bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Oradaki de kolay bir maç olmamıştı."

Fatih Terim: "Kritik bir maç. Bizim ne yaptığımız önemli. Kimin ne yaptığı, ne beklediği bizim için önemli değil. Sahada ne yaptığımız önemli olan. Muhakkak sakatlarımız cezalarımız ile ilgili bahane, bir sebep göstermiyoruz ama bu da bizim bir gerçeğimiz."

Fatih Terim: "Üstelik geçen haftayla oranla, eksi biriz. Henry ile vedalaştık. Bizim takımla ilgili, oyun anlayışı içerisindeki yerini herkes tahmin edebiliyor."

Fatih Terim: "Bu tespiti yaptıktan sonra son iki seneyi dört kupayla tamamlamış, müthiş oynayan, kendilerine sonsuz inandığım bir takımım var. Dolayısıyla bundan sonraki haftalarda bizim ne oynadığımız ilgilendiriyor."

Fatih Terim: "Futbolda her an her saniye nasıl sahanın içerisinde çok kısa sürelerde her şey değişiyorsa, o kadar dinamik bir oyun ki saatler, günler içerisinde de çok şey değişebilir. Bu onlardan bir tanesi, yapacak bir şeyimiz yok. "

Fatih Terim: "Kendisinde emeğimiz var. Onun bizde emeği var. Galatasaray olarak, ayrılıkların da en güzel şekilde olması konusunda çaba gösteriyoruz. Kendisine teşekkür ettik ve Galatasaray'a yakışır şekilde kendisini uğurladık."

De Marke

Yav he he

4 kupa aldik dediyse takim gene butun hafta ayak tensi oynamistir.

O kadar ayak tenisi yapip 2 metreye pas atamiyan takimda anca Galatasarayimiz olurdu.

Hoca fazla inanma artık bu takıma.
Feghouli kendini bilerek attırdı.
Seri de kırmızıyı kovalıyor.
Hemen al oyundan.

Gscimbom mobil

Taylan: çöp. Top süremiyor herif savruk bi değişik bu takima demeyimde (takim zaten çöp) bu kulübe bir gram yakışmıyor.

Feghouli: bu herifi sezon başından beri aklamaya çalışıp ben saydirdikca bana saydiran buradaki arkadaşlara en derinden sevgi saygı ve selamlarımı iletiyorum.

Belhanda: tıpkı feg gibi kendisinden tiksiniyorum. Bugün top oynamaya çalışan 2 futbolcudan birisi. Tez defolup gitmedi dileğiyle.

.
.
.
.
Amaaan tek tek yazamayacam yemin ederim elime yazık bu ruhsuzlar için. Sadede geleyim bizi kötü günler bekliyor önümüzdeki süreçte bu çok net. Kiralik sisteminin en büyük handikabi budur işte aidiyet sifir hepsinde. En kulübe bağlı hisseden onyekuruydu. Onu da kaptirdik hızlı bir tek topçu muz da oydu. Koca bir futbol kulübü düşünün ki futbolcularının en yüksek hiz ortalaması 20 km civarinda. Yazık yemin ederim futbol şu an dünyanın her yerinde hızli ve atletik topçuların hegemonyasinda oynanıyor. Sayın hocam bu sene akılla ve pas oyunuyla top oynatip kendisine teknik taktik bilmiyor diyenleri dumura uğratıp diz çöktürtecekti. En iyi bildiği pres, hizli topçular, klas 10 numara ve kaos futbolunu bu sene bıraktı. Bıraktığı gibi agzimiza etti. Yapsana en iyi bildiğin şeyi Allah aşkına. Koca Galatasaray futbol kulübü orta sahanin ortasına as topçu olarak 3 tane topçu kiraladı. Düşünün bir takımın en önemli en değerli futbolcuların bulunması gereken bölgeye tam soru işareti birbirinden alakasız 3 tane topçu kiralıyor. Koca tandemi kiraliklarla bir sene geçiştirmeye çalışmak tam bir işbilmemezlik. Her sene o bölgeyi yeniden kurmak nasıl bir mantık izahı. Kulüp ne kadar dar boğazda 2 senedir şampiyonlar ligine gidiyoruz bonservisli orta saha topçu muz yok. Çok dertliyim daha neler dökerim içimden den de yazık üzülüyorum çok her hafta heyecanla bekleyip hayal kırıklığına uğramak yordu beni bu sene. Ayrica bu takıma ne zaman aşırı yıldız bi topçu gelse takımın bi tarafını bişey yapıp gidiyor. İstemiyorum kardeşim bundan sonra sneijder gibi genç yaşında alabiliyorsaniz alın yoksa elimizde patlıyor yaşlı topçu. Emekli topçu almayın dünyanın parasını sayıp yeter aga yeter.

Çok güzel bir tespit. İnan ki durum bu, Nzonzi'de devre arası bu yüzden kaçtı. Oyuncular bilerek kırmızı kart görmeye çalışıyor.

Vallah N‘Zonzi FT‘le Kavga etmisdi.
Belki oyuncular Fatih Terime karsi oynuyor olabilir mi ?
Selcuk Inan , Sabri veya Burak yok artik...

Bir yerlerde büyük sikinti var ama nerde ..