Fatih Terim: "İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed ve Visca'yı istiyoruz"

Heyecan yapmaya gerek yok.
Fatih Terim yönetimi baskı altına almış. Yaz transfer döneminde hiç bişey almadılar demesi bunu kanıtlıyor.
Söylediği isimleri alabileceklerini sanmıyorum. Onyekuru dahil. Monaco zaten kıl oluyor bize

ceza bitmedi yanlış söylemiş maç başında. düzeltti maç sonu

Koray akgerman

Yönetim bulunur ama terim 1 tane var.

Beni takip edenler hocayi cok sevdigimi ve ne kadar savundugumu bilir. Futbolculugunda seyrettigim ve hayran oldugum, yasayan en buyuk Galatasarayli oldugunu soyledigim biri Fatih Terim.

Ama artik bu isin sonuna yaklastigini goremeyecek kadar da kör degilim. Son yillarda oynadigimiz futbol ortada.

Aslolan Galatasaraydir herzaman.

Hoca iyi güzel konuşuyor. Ama yönetim aklıma geliyor ve yutkunuyorum. Bizimkiler bu adamları alamaz.

İsimleri ayyuka çıkararak transferleri zorlaştırıyoruz. Böyle transfer politikası olmaz. Beceremiyoruz bu transfer işini. Bir futbolcu alınacak, yedi düvel duyuyor, sonra alınamayınca öyle kala kalıyorsun.

bu arada yönetim bu transferlerinin en az 3'ünü yapmazsa çok kötü olur sonları.

hoca resmen taraftarın önüne attı. :asd:

Fatih Terim: "Yapılan görüşmelerde henüz bir sonuç alınmadı. Kolay bir şey değil. Resmi görüşmeler devam edebilir. Daha resmi, daha ciddi bir şeyler yapmalıyız."

terim + arda gitmisler diyorlar göksel ile konusmaya

Isim niye zikrediliyor. Sessizce topcunu isini bitirirsin sonra konusursun. Insan gercekten hayret ediyor. Herkes kafayi yemis takimda

Geri
Üst Alt