Fatih Terim: "İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed ve Visca'yı istiyoruz"

Terim fiyat arttırmamıştır umarım. Psikolojik oynuyor gibi geldi bana.

Hocam ne yaptın gece gece alev aldık yine. Hiç beklemiyordum böyle bir açıklama :)

Demesi kolay ama bu oyuncularin ayni anda gelmesi cok zor, hele bizim ekonomik durumu goz onune alinca baya imkansiz.

Diagne'yi onu bunu Fatih hoca aldırttı
Bu takımı o istedi diyenlere...

Yaklaşık 10 ay sonra tekrar yazıyorum. Korona, aileden vefatlar, böbrek yetmezliğinden hastanede 3 ay yatmam gibi sebeplerden yavaş yavaş topluyorum kendimi.

Belki hatırlayanlar çıkar. Ben Terim'in iki senedir oynattığı oyunu beğenmiyorum ve her zaman dile getiririm. Ancak hocanın en sevmediğim huyu bu yönetimi korumasıydı.

İŞTE BENİM GÖRMEK İSTEDİĞİM FATİH TERİM BU !!

Çıkacaksın hocam çat çat söyleyeceksin. Söyleyeceksin ki olumsuz bir sonuçta sana patlamayalım. Bırak topu yönetime. Şimdi onlar düşünsün.

Bu arada arkadaşlar bir şey daha eklemek istiyorum. Fener maçı sonrası çekiliş sözüm vardı. Üstünden neredeyse 1 yıl geçti. Hepinizden özür dilerim yapamadım ama unutmadım.
Yakın bir zamanda FM21 çekilişi yaparak umarım kendimi affettiririm.

Luyindama gidiyor herhalde yoksa bunları alacak para mı var. Bakalım 3 haftada neler olacak

Bizim yönetimin bu transferleri yapması imkansız

Geri
Üst Alt