Fatih Terim İstifa Etmeli mi ?

Hocanın sezonu tamamlamasi gerekiyor. Bence acayip bir oyun sorunumuz yok. Yeni hoca gelince ne olacak saniyorsunuz ? Halil bir anda bitirici mi olacak, muhammed yine ayni, berkan taylan hucuma katkı mi verecek. Bizim bitirmede problem var ve bu kisa vadede cozulemez. Ha bu da bir kadro planlama hatasıdır ona katilirim ama malzeme bu.

Hocanın sezonu tamamlamasi gerekiyor. Bence acayip bir oyun sorunumuz yok. Yeni hoca gelince ne olacak saniyorsunuz ? Halil bir anda bitirici mi olacak, muhammed yine ayni, berkan taylan hucuma katkı mi verecek. Bizim bitirmede problem var ve bu kisa vadede cozulemez. Ha bu da bir kadro planlama hatasıdır ona katilirim ama malzeme bu.

Sezon sonuna kadar kalmalı devre arası 1 i ilk 11 iki orta saha alalim

Fatih Terim gitsin yeter. Yeni gelecek teknik ekipten kısa zamanda bir beklentim yok. Sadece ve sadece artık Fatih Terim ismini görmek istemiyorum çünkü bir grup taraftar artık bıktı bu isimden. Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel. Bak ben bu isimlerin olmadığı bir Türk futbolu istiyorum sadece. Fatih Terim gibi egoist, kibirli bir insanı bu takıma yakıştıramıyorum. Böyle bir insanın bu kulüpteki en büyük başarılara imza atmış olmasını da ne yalan söyleyeyim hazmedemiyorum.

Son 3 yıldır ortaya koyduğu TD performans(?!) ını en çok eleştirenlerden biri olmama rağmen hayır dedim. Hem ne olursa olsun, Hocamızın takım böyle kötü haldeyken çekip gitmesini kabullenemiyorum (Kendisine sorsak, her şey gayet yolunda ama olmadığı aşikar), hem de bahsettiğim 'kötü performans' a rağmen yine mağdur rollerine bürünmesini midem kaldırmaz artık...

''İti öldürene sürükletmek lazım'' sözüne uygun olarak; hem kadronun içinden çıkılması zor halinden yeni gelecek TD ü sorumlu tutmamış oluruz; hem de ola ki -eskiden çokça eleştirildiği zamanlarda olduğu gibi- takım ve kendisi küllerinden doğacaksa da en çok ben mutlu olurum.

Aslında takım nispeten iyi futbol oynamaya ve skoru almaya başlamışken, Pandemi döneminde BŞ yerine şampiyon olabilsek ve o apoletle çekilse muhteşem olurdu, tam da istediğim senaryoydu, kısmet olmadı ama o durumda da bırakmazdı ki muhterem; tanıyoruz kendisini!..

Hasılı, duygular-beklentiler karmakarışık...

Bu saatten sonra kendini değiştiremeyeceğine göre artık görevi başka birine devretmek akıllıca olur. Futbol değişti herşey değişti kadro planlamasını yapıp sezon sonu ayrılmalı.
Takım ligte farklı UEFA da farklı oynatıyor diyebiliriz, benim görüşüm vitrini olan bir yerde oyuncuların iyi oynaması gayet normaldir. Hocanın ekstra bişey kattığı yoktur.
Federasyonla olan husumeti kulübümüze zarar veriyor, gitsin başka yerde yapsın.

IN2025 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu malzemeyi kim aldı renktaş bizmi ha bencede bu sezonu bitirsin artık 3 sezondur bu rezil oyuna katlanıyoz yarım sezon daha devam etsin

2 sezon basarisiz olmustu ve sözlesmesi sona ermisti,devam etmek yanlis oldu Galatasaray efsanesine yakisir sekilde ugurlamamiz gerekiyordu

Istifa etmemeli,sezonu tamamlamali ve sezon sonunda bu defa gitmeli

Ocakta 3 takviye lazım bu takıma. Sağbek, 6 numara ve forvet. Ama bu alacaklarımız gerçekten kalitesi tartışmasız oyuncular olmalı, işte o zaman hoca için net karar vermek daha mantıklı.

Valla adam gibi bir golcü gelmezse sabaha kadar burada birbirimizi yeriz sorun nerede diye. Marsilya macinda bile neler kacti, fener macinda bjk macinda kasimpasa macinda altay macinda hatta pozisyona girmedigimiz malatya macinda. Son vurusu olan standart bir forvetimiz olsaydi en az 7-8 puan fazlamiz vardı

Helal umut ya

Vallahi dünyadaki bütün kulüpler gerizekalı he

Çelsi denen mal kulüp gitti lampardı kovdu,neymiş tuchelle başarılı olacaklarmış,şlyi alacaklarmış falan

Lampardla gol atamayan werner,lampardla asist yapamayan mount,lampardla ortalığı parçalayamayan havertz tuchelle hepsini yapacakmış

Hiç yani

Helal umut ya

Çelsi denen mal kulüp gitti lampardı kovdu,neymiş tuchelle başarılı olacaklarmış,şlyi alacaklarmış falan

Lampardla gol atamayan werner,lampardla asist yapamayan mount,lampardla ortalığı parçalayamayan havertz tuchelle hepsini yapacakmış

Hiç yani
Boşa ugraşma renktaş ben artık okuyup gülüp egleniyorum bu yazılanlara herkes suclu de gec

Fatih Terim'in suçu yokmuş, bitirici forvet yokmuş. Hep Mostafa, Halil ve Diagne yüzünden. Kim aldırdı bu futbolcuları takıma? Dursun Özbek mi yoksa rahmetli Mustafa Cengiz mi? Fatih Terim gerçi teknik direktör ama kesin yönetim zorla aldırmıştır. Bu arada Marcao, Kerem çok iyi oynuyor. Vallaha Fatih Terim de nereden buluyor böyle genç ve yetenekli futbolcuları.

Helal umut ya

Hiç yani

Yav sene sonunda yollayacaksak yollayalim, suan gitmesinin takima katacagi birsey yok diyorum. Takim yeni hoca gelince bir anda süper olmayacak

Biz de zaten yeni teknik direktör gelince direkt olarak uçuşa geçeceğiz diyorduk.

Geri
Üst Alt