Fatih Terim İstifa Etmeli mi ?

Vallahi şu anda da gitse, sonradan da gitse Nihat ve ekibi kalırsa yeni sezona, ki ben pek aksiyon beklemiyorum kalacaklardır, yine kazanmış olacaklar, rakipler de yine kaçtı diyecek. Amaç bunları dedirtmemekse yanii bir işe yaramayacak...En kötü 2019'da, en iyi ihtimalde 2013'te nokta koymalıydı. O zaman çok daha iyi izler bırakmış olacaktı. Hiç şüphem yok. İş inada bindikçe başka boyut alıyor, bence bu imparator lakabı alan bir TD için üzücü. Böyle olsun istemezdim lakin oldurdu...

Yazdıklarımı çarpıtmayin abi, hoca suçsuz falan demiyorum. Ama ortada bir bitirememe problemi var, ister kabul edin ister etmeyin.

umutun söylediği bitirememe konusu haksız değil

ama bence bu konuyu aşmanın yolu diagne ya da mohammedden birini sürekli oynatmak

terimin eski halini bilenler hatırlar ki hakan şükür haftalarca gol atmazdı ama yine de oynardı sonra sene sonunu 30+ ile bitirirdi

golcülük de kalecilik gibi süreklilik isteyen ve moralle olan bir şey

mohammed ya da daigne ne olursa olsun sürekli oynamalı

hata yapıyor

Valla adam gibi bir golcü gelmezse sabaha kadar burada birbirimizi yeriz sorun nerede diye. Marsilya macinda bile neler kacti, fener macinda bjk macinda kasimpasa macinda altay macinda hatta pozisyona girmedigimiz malatya macinda. Son vurusu olan standart bir forvetimiz olsaydi en az 7-8 puan fazlamiz vardı
Kanatta lazım seri fuleli bir kanat kopup gidecek

Aslında geçen sezonun sonunda ayrılması gerekiyordu ama kibirine yediremedi. Bunun yüzünden de özellikle genç kesimde kötü anılar bırakacak ayrılacak kulüpten.

Bence sezon sonu yollar ayrılmalı. Kendisi de artık hocalığı bir daha dönmemek üzere bırakmalı. Eskiden biz de başkanlık yapsın falan diyordum da ona da artık pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Hoca aklıyla değil de daha çok kalbiyle veya iç güdüsü ile hareket eden bir adam.

En iyisi TFF'nin başına geçip orada Türk futbolunda bir reforma imza atıp işleri düzeltmesi.

Bitiricilik sorunu varsa bundan suçlu yine teknik heyet. Bu forvetlerin hepsi Terim döneminde alındı. Halil'i ısrarla isteyen Fatih Terim. Geçen sene basın toplantısında forvet olarak Mostafa'yı istediğini söylemedi mi? Diagne'yi de zamanında Gomis sonrası istemişti. Şimdi çıkıp hala forvet transferi yaptırmak istiyor. Bakalım bu sefer kimi getirecek ve üç ay içinde kullanılamaz hale getirecek göreceğiz.

umutun söylediği bitirememe konusu haksız değil

ama bence bu konuyu aşmanın yolu diagne ya da mohammedden birini sürekli oynatmak

terimin eski halini bilenler hatırlar ki hakan şükür haftalarca gol atmazdı ama yine de oynardı sonra sene sonunu 30+ ile bitirirdi

golcülük de kalecilik gibi süreklilik isteyen ve moralle olan bir şey

mohammed ya da daigne ne olursa olsun sürekli oynamalı

hata yapıyor
Çok özür dileyerek diyeceğim bu sorun da yaklaşık üç senedir mevcut zaten.

Tam transferin son günü takımda kalan bir Mohamed var. Tam formunu bulup gol atmaya başladığında da kesik yedi.

Diagne de ondan sonra yazılır tahtaya ama onun da sürekliliği yok.

En başarısız kişi Halil. Dün attı gerçi ama ikisinden fazla süre alıp ısrar edildi.

Tabi ki hata tercihi yapanındır. Yine aynı isme geliyoruz özetle.

Bu sene Ocak ayında çıkıp yaptığı açıklamada dört ismi açıklamıştı; İrfan Can, Visca, Onyekuru ve Mohamed. Onyekuru ve Mostafa alındı. İrfan Can, Fenerbahçe araya girmeseydi alacaktık ama olmayınca Gedson geldi. Bir tek Visca'yı alamamışız, o kadar.

En iyisi TFF'nin başına geçip orada Türk futbolunda bir reforma imza atıp işleri düzeltmesi.
Şu kısma imzamı atabilirim. Diğerlerine de katılıyorum ama bu çok doğru bir yorum olmuş. O zaman gerçek intikamını da almış olur. Pek tabi ki rakipler memnun olmayacaktır bundan ama orada adil olacağını düşünüyorum. GS kimliğini bırakacaktır. Yeter ki ama bizde takacağı biri olmasın. Bize karşı tek zaafı bu. 🤣

Kovulmalı.Koskoca Galatasaray takımı Kasımda lige havlu attı.Kaç senedir futbol oynamıyoruz.Pas futbolu denilen iğrençlik yüzünden her maç birbirinin aynısı goller yiyoruz.Luyindama gibi adamı yedi yerine 7.5 milyon euro yaklaşık 150 milyon liraya lesh gibi stoper aldırdı elimizde patlayacak belli.Maicon bu leşten daha iyiydi.Cicildau diye bir oyuncu aldırdı bizim forumda öve öve bitirilemiyor adamın iyi oynadığı maç sayısı 2 veya 3 tür.

Kovulmalı.Koskoca Galatasaray takımı Kasımda lige havlu attı.Kaç senedir futbol oynamıyoruz.Pas futbolu denilen iğrençlik yüzünden her maç birbirinin aynısı goller yiyoruz.Luyindama gibi adamı yedi yerine 7.5 milyon euro yaklaşık 150 milyon liraya lesh gibi stoper aldırdı elimizde patlayacak belli.Maicon bu leşten daha iyiydi.Cicildau diye bir oyuncu aldırdı bizim forumda öve öve bitirilemiyor adamın iyi oynadığı maç sayısı 2 veya 3 tür.

nelssonun neresi kötü saçmalamayın

yaw werner hala atamıyor o yüzden lukakuya 100 milyon verdiler. takım daha iyi tabi ama bumutun söylediği halen geçerli o örnekte. whatevar
Şligini atamayan wernerle kazandılar ama rttaş lukaku yeni geldi

Bumutun dediği fail ,ft gitse başka biri gelse takım dahamı iyi olacak diyor

Yaw daha taptaze gözümüzün önünde emre b denen herif var

Eroldan takımı aldı geçen,aynı sdirik adamlarla çok daha iyi oynattı takımı,ligi 1 maçla kaybetmesinide geçtim oyun olarak daha iyi oynattı fbyi

Bu sene yine aykuttan başağı devraldı aynı isimlerle geldiği durum hem oyun hem skor olarak ortada

Avcının bitiremeyip şamp yapamadığı başağı buruk bitittirip şamp yaptı

Tucheli zaten yazdım

Bizdede aynı isimler başağa 5lik jkye 3lük olmadımı oldu,hepimiz terim gelsin dedikmi dedik,e aynı takımı şampiyon yaptımı yaptı,tez komple fail yani

Ha bide prandelliyle gelene geçene 4lük oluyoduk iç dış,takım hücuma bile kalkamıyodu aynı rezil takımı hamza daha iyi oynatıp şampiyon yaptı

Netcede örnekleri smedende çoğaltabiliyoruz görüldüğü üzre

Takım başka biri gelse iyimi olacak,yahut bu isimlerle bu kadar demek SKANDAL

Gelen belki dahada batıracak onada şut,gelen belki arşa çıkaracak o zm devam,denemeden bilemiyosun,deneyeceksin futbolun dnası bu

Tuchel psgde rezildi tutmadı chelseade tuttu,ranieri milyon tane kulüpte tutmadı leicesterda tuttu,mancini genelde tutmadı italya mtda tuttu,kimin nerde tutacağı belli olmuyor

Kuntz bile şenolun oynattığı leş futbolu aynı isimlerle güzelleştirdiyse,hemde toplamda 2 kere idman yapıp,şapkamızı önümüze koyup düşünecez

Mesele sadece Terim'in gitmesi değil, Terim boşta olduğu sürece ve takımdaki eski futbolcular bir nevi Terim'in manevi evlatları kaldığı sürece hiç bir hoca bizde başarılı olmaz. En basit örnek ise Tudor bu konuda. Terim ne zaman milli takımdan boşa çıktı adeta takımdaki bazı oyuncular en başta Muslera olmak üzere takımı sabote etmeye başladır. Uzun lafın kısası sadece Terim değil evlatlarından da kurtulmamız lazım.

Tff baskanliginda gozu varmis ztn. Orada daha yararlı olur turk futboluna ve bize. Baskanliga geçsin, tabi ataması yapilirsa.

Gorevi birakmasi lzm, sezon sonunu beklemesine gerek yok

bu sezonun hikayesi değişmez. bence yeni hocayı şimdi getirip sıkıntının içine atmaya gerek yok

sene sonu emekli olsun.

Geri
Üst Alt