Fatih Terim İstifa Etmeli mi ?

Hoca istifa etsin yav her şey düzelir yav

67F26376-3C20-41DA-8858-4A7E9FCD346C.png

Derdi Galatasaray değil hoca düşmanlığı olan forumdaki troller umduğunu bulamayacak inşallah Avrupa’da herkese koya koya ilerleyeceğiz

Bütün stadın İSTİFA sesiyle yankılandığını görmek istiyorum. Ancak böyle bir durumda bile istifa etmez. Başkan da görevden alamaz.

Su dakika istifa etse kim gelecek? Bu sene sonunda emekli olmali, kovulma falan hikayesini gecin. Fatih terim galatasaray efsanesidir , son yillarda rezalet yonetiyor belki artik kendini aile hayatina falan vermeli, zamani gecti . Bu sene uefada guzel bir kapanis uzerine turkiye kupasi yapsa yeterli.genc dinamik bir mumkunse alman ekolu hoca yakisir kulubumuze

Bir sistemde denetim varsa kontrollü gelişme saglanır yoksa hersey güç sahibinin kişisel insiyatifine kalır... Ülke de galatasary da bu durumu yaşıyor malesef... Yönetim ve taraftar terim üzerinde denetleyici unsur olamadıgı için teknik heyet kendine çeki düzen vermiyor ve saglıklı kararlar alamıyor takımla playstation gibi oynamayı kendilerine hak görüyor.... 16 puan geridesin tamamen şahsi çaba ile sürekli ceza alıyorsun ceza aldıgın maçlarda takım geri gidiyor ve sen yerinde rahatça oturuyorsun... Neden? efendim eskiden çok kazandım... İyi abi o zaman maça gitmeyelim izlemeyelim limitimiz ne kadarsa çekelim cezamızı... Ama sen para kazanmaya devam et.... İstifa!

Ya da 2023 e kadar devam ettikten sonra kendine benzeyen zihniyetle birlikte kendisini de uğurlayıp yeni bir teknik direktör ile yeni bir sayfa açarız.

Geri
Üst Alt