Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.791
- 109.615
- 4.878
3. 4. sınıf*bize yaramaz.
sezon sonu birakirsa biraksin ama yine de iyi hoca getirebilecegimize inanmiyorum. ruslar gibi para basarsak 3. 4. almanlari kandirabiliriz belki bi ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. 4. sınıf*bize yaramaz.
sezon sonu birakirsa biraksin ama yine de iyi hoca getirebilecegimize inanmiyorum. ruslar gibi para basarsak 3. 4. almanlari kandirabiliriz belki bi ihtimal
Est ne kusuru abiİnanasım geliyor, iyimser tarafından bakmayı tercih eden biriyimdir. Sonra aklıma ballandıra ballandıra anlattığın, altyapımızdaki ''World Class'' adayı olup da 'çöp' ten öteye gidememiş onlarca yıldız adayımız geliyor (Hem de çoğu bahse konu TD ün varlığında üstelik) ve yıldız fallarına inanmaktan vazgeçiyorum haliyle!. Kusura bakma lütfen![]()
Adam 2023 ve 2024 de şampiyon yapacak, hala istifa diyolar.te allam
Ben birak 5 maç üst üste kazanmayi şampiyon olduğunda gitsin dedim. Hamza 3 kupa kazandı onunda gitmesini istedim. Ortada bir oyun yoktuVar mı şu anda önemi? Beğeniyor musunuz oynanan oyunu? Benim için son 4 sene de ben yine de şöyle sorayım. Son 2 senelik oyunu beğeniyor muydunuz? Beğeniyorduysanız sabredeceksiniz, beğenmiyorsanız bu projenin başına koymayacaktınız.
Terim başkana eski örneklerde olduğu gibi savaş açmadığı sürece kovulmaz. Zaten kovulursa da 100 yaşında bile olsa geri gelir takımın başına kurtarıcı olarak. Aynı döngü sürer ki geleceği olabilecek hiçbir hoca da rahat işini yapamaz.
Bir taraftan da Terim hiçbir zaman umutsuz olabilecek bir karakter değil. Pes edecek adam hiç değil. Ortası yok ya rezil olacak ya da düşündüğünü yapmasına izin vereceğiz. O zamana kadar da rezil olacaksa dahi, bir maç umut verip 2 maç rezil kepaze oynayanbir takımın oyunundan Terim sorumlu tutulmayacak. Yuvarlana yuvarlana 3 seneyi deviririz anlayacağın. Onun için ne yaptığının önemi olmayacak. Berbat bir oyunla da olsa 5 maçlık seri yapalım bu başlıkların hepsi unutulur ayrıca merak etmeyin.
Renktas senle dalga geçiyorlar uzuluyorumEst ne kusuru abi![]()
IlgilenmiyorumRenktas senle dalga geçiyorlar uzuluyorum
Ilgilenmiyorum
Benden alıntı yaptığı mesaj üzerinden bunu yazdığın için cevap hakkımı kullanıyorum; alakası yok. Sergen kardeşimizi severim, bazıları duygu ve düşüncelerini biraz uçlarda ifade eder ki önemli olan samiyeyettir; asla kuşkum yoktur o bakımdan...Renktas senle dalga geçiyorlar uzuluyorum
Kesinlikle herkes örnek olarak Chelsea'yi falan veriyor ama Chelsea harcadığı paralara göre istikrarsızlık abidesi bir camia, kesinlikle sabırsızlık tahammülsüzlük vizyon olarak önümüze konuyor.Sezon ortası hoca yollamak saçma. Tudor "Hırvat köylüsü" diye taşa tutulurken de aynı fikirdeydim. Birkaç kez bu şekilde başarı yakaladık diye böyle bir alışkanlık edindik. Hocanın gitmesiyle sihirli değnek değmeyecek kadroya. Orta/uzun vadede zarar veriyor hatta bu durum. Mevcut yapılanmayı tamamlayıp bırakması taraftarıyım. Kendisinden sonra gelecek hoca da önceden belirlenmeli ve ona göre bir strateji yapılmalı. Avrupa'da ilerleyebilir, ligi üst sıralarda bitirip kupayı kazanırsa 1 sezon daha kredim olabilir.
Yok yav latife yaptimda sana alıştım artık tatlı sert bir renktasimsinBenden alıntı yaptığı mesaj üzerinden bunu yazdığın için cevap hakkımı kullanıyorum; alakası yok. Sergen kardeşimizi severim, bazıları duygu ve düşüncelerini biraz uçlarda ifade eder ki önemli olan samiyeyettir; asla kuşkum yoktur o bakımdan...
Dış güçler yani.Ne güzel ilmek ilmek işleyip taraftarı bu noktaya getiriyorlar ama. Adamlar aleyhimize penaltı uydurmak, attığımız nizami golü iptal etmek için 887 dakika VAR’da pozisyon inceliyor. Akabinde aynı pozisyonda bize penaltı vermiyor. Bizim en iyi oyuncumuza 8 maç cezatı verip daha ağırında rakip oyuncuya 2 maç veriyor. Rakip hoca kamera önünde hakeme bilmem ne çocuğu diyor 1 maç alıyor, hoca sinirlendi diye 5-6 maç alıyor. Federasyon başkanı fanatik fenerli, federasyonu yöneten 2 ve 3 nolu adamlar Saraçoğlu’nda locası olan fanatik fenerli Galatasaray ve Terim düşmanları. Terim’e bazı sebeplerden dolayı düşman olan bir kesimin de hoca üzerinden oyunları vs vs varken hoca istifa. Hocanın istifası bunları değiştirecekse etsin ama bu Galatasaray düşmanları varken hiç bir şey değişmeyecek.
Evet dış minnaklar.Dış güçler yani.![]()
Hayır hoca istifa ederse şaha kalkacağız mesela Ali Koç o kadar hocaya gitti bir sürü para verdi ve üstat pereirayı buldu biz neden bulamayalımNe güzel ilmek ilmek işleyip taraftarı bu noktaya getiriyorlar ama. Adamlar aleyhimize penaltı uydurmak, attığımız nizami golü iptal etmek için 887 dakika VAR’da pozisyon inceliyor. Akabinde aynı pozisyonda bize penaltı vermiyor. Bizim en iyi oyuncumuza 8 maç cezatı verip daha ağırında rakip oyuncuya 2 maç veriyor. Rakip hoca kamera önünde hakeme bilmem ne çocuğu diyor 1 maç alıyor, hoca sinirlendi diye 5-6 maç alıyor. Federasyon başkanı fanatik fenerli, federasyonu yöneten 2 ve 3 nolu adamlar Saraçoğlu’nda locası olan fanatik fenerli Galatasaray ve Terim düşmanları. Terim’e bazı sebeplerden dolayı düşman olan bir kesimin de hoca üzerinden oyunları vs vs varken hoca istifa. Hocanın istifası bunları değiştirecekse etsin ama bu Galatasaray düşmanları varken hiç bir şey değişmeyecek.
Aynen ortamın tek enayisi biziz zatenhakemi de yenersin
2019da bu takım var ve hakemlere rağmen başağa 10 tane sallayıp aldı şampiyonluğuAynen ortamın tek enayisi biziz zaten