Fatih Terim İstifa Etmeli mi ?

İnanasım geliyor, iyimser tarafından bakmayı tercih eden biriyimdir. Sonra aklıma ballandıra ballandıra anlattığın, altyapımızdaki ''World Class'' adayı olup da 'çöp' ten öteye gidememiş onlarca yıldız adayımız geliyor (Hem de çoğu bahse konu TD ün varlığında üstelik) ve yıldız fallarına inanmaktan vazgeçiyorum haliyle!. Kusura bakma lütfen :giggle:
Est ne kusuru abi😀

Adam 2023 ve 2024 de şampiyon yapacak, hala istifa diyolar.te allam

20200217_162609.webp

Var mı şu anda önemi? Beğeniyor musunuz oynanan oyunu? Benim için son 4 sene de ben yine de şöyle sorayım. Son 2 senelik oyunu beğeniyor muydunuz? Beğeniyorduysanız sabredeceksiniz, beğenmiyorsanız bu projenin başına koymayacaktınız.
Terim başkana eski örneklerde olduğu gibi savaş açmadığı sürece kovulmaz. Zaten kovulursa da 100 yaşında bile olsa geri gelir takımın başına kurtarıcı olarak. Aynı döngü sürer ki geleceği olabilecek hiçbir hoca da rahat işini yapamaz.
Bir taraftan da Terim hiçbir zaman umutsuz olabilecek bir karakter değil. Pes edecek adam hiç değil. Ortası yok ya rezil olacak ya da düşündüğünü yapmasına izin vereceğiz. O zamana kadar da rezil olacaksa dahi, bir maç umut verip 2 maç rezil kepaze oynayanbir takımın oyunundan Terim sorumlu tutulmayacak. Yuvarlana yuvarlana 3 seneyi deviririz anlayacağın. Onun için ne yaptığının önemi olmayacak. Berbat bir oyunla da olsa 5 maçlık seri yapalım bu başlıkların hepsi unutulur ayrıca merak etmeyin.
Ben birak 5 maç üst üste kazanmayi şampiyon olduğunda gitsin dedim. Hamza 3 kupa kazandı onunda gitmesini istedim. Ortada bir oyun yoktu

Evet ortada bir proje var ben buna karşı değilim.hatta destekcisiyim ama basımizdaki daha 11 ini bile olusturamadi. Oynatılan oyun gelecek vaadetmiyor. 2011 2012 deki oyun olsa ben sabrederim. o sezon kotu de başlamıştık ama o oyun bize şampiyonluğu vaadediyordu olduk ta zaten.

Renktas senle dalga geçiyorlar uzuluyorum
Benden alıntı yaptığı mesaj üzerinden bunu yazdığın için cevap hakkımı kullanıyorum; alakası yok. Sergen kardeşimizi severim, bazıları duygu ve düşüncelerini biraz uçlarda ifade eder ki önemli olan samiyeyettir; asla kuşkum yoktur o bakımdan...

Sezon ortası hoca yollamak saçma. Tudor "Hırvat köylüsü" diye taşa tutulurken de aynı fikirdeydim. Birkaç kez bu şekilde başarı yakaladık diye böyle bir alışkanlık edindik. Hocanın gitmesiyle sihirli değnek değmeyecek kadroya. Orta/uzun vadede zarar veriyor hatta bu durum. Mevcut yapılanmayı tamamlayıp bırakması taraftarıyım. Kendisinden sonra gelecek hoca da önceden belirlenmeli ve ona göre bir strateji yapılmalı. Avrupa'da ilerleyebilir, ligi üst sıralarda bitirip kupayı kazanırsa 1 sezon daha kredim olabilir.
Kesinlikle herkes örnek olarak Chelsea'yi falan veriyor ama Chelsea harcadığı paralara göre istikrarsızlık abidesi bir camia, kesinlikle sabırsızlık tahammülsüzlük vizyon olarak önümüze konuyor.

Ben örneğin FT sonrası yabancı hocaya gidilmesi taraftarıyım ve eğer skandal derecede kötü bir durum olmazsa (yıl boyunca orta sıraları geçememek gibi) en az iki sene sabredilmesi gerektiğine inanıyorum.

Oysa hedef olarak belirlenen, kıskanılan Avrupa camiaları hep uzun vadeli planlamarın ürünü.

Uefa Avrupa Ligi kupasini muzemize kazandirarak veda edecektir.

Ne güzel ilmek ilmek işleyip taraftarı bu noktaya getiriyorlar ama. Adamlar aleyhimize penaltı uydurmak, attığımız nizami golü iptal etmek için 887 dakika VAR’da pozisyon inceliyor. Akabinde aynı pozisyonda bize penaltı vermiyor. Bizim en iyi oyuncumuza 8 maç cezatı verip daha ağırında rakip oyuncuya 2 maç veriyor. Rakip hoca kamera önünde hakeme bilmem ne çocuğu diyor 1 maç alıyor, hoca sinirlendi diye 5-6 maç alıyor. Federasyon başkanı fanatik fenerli, federasyonu yöneten 2 ve 3 nolu adamlar Saraçoğlu’nda locası olan fanatik fenerli Galatasaray ve Terim düşmanları. Terim’e bazı sebeplerden dolayı düşman olan bir kesimin de hoca üzerinden oyunları vs vs varken hoca istifa. Hocanın istifası bunları değiştirecekse etsin ama bu Galatasaray düşmanları varken hiç bir şey değişmeyecek.

Benden alıntı yaptığı mesaj üzerinden bunu yazdığın için cevap hakkımı kullanıyorum; alakası yok. Sergen kardeşimizi severim, bazıları duygu ve düşüncelerini biraz uçlarda ifade eder ki önemli olan samiyeyettir; asla kuşkum yoktur o bakımdan...
Yok yav latife yaptimda sana alıştım artık tatlı sert bir renktasimsin

istifa etmez, onun yerine kulübümüz sözleşme fesih yoluna gitmeli. ama pasif karakterli burak elmas bu topa giremez. başa gelen çekilecek

Ne güzel ilmek ilmek işleyip taraftarı bu noktaya getiriyorlar ama. Adamlar aleyhimize penaltı uydurmak, attığımız nizami golü iptal etmek için 887 dakika VAR’da pozisyon inceliyor. Akabinde aynı pozisyonda bize penaltı vermiyor. Bizim en iyi oyuncumuza 8 maç cezatı verip daha ağırında rakip oyuncuya 2 maç veriyor. Rakip hoca kamera önünde hakeme bilmem ne çocuğu diyor 1 maç alıyor, hoca sinirlendi diye 5-6 maç alıyor. Federasyon başkanı fanatik fenerli, federasyonu yöneten 2 ve 3 nolu adamlar Saraçoğlu’nda locası olan fanatik fenerli Galatasaray ve Terim düşmanları. Terim’e bazı sebeplerden dolayı düşman olan bir kesimin de hoca üzerinden oyunları vs vs varken hoca istifa. Hocanın istifası bunları değiştirecekse etsin ama bu Galatasaray düşmanları varken hiç bir şey değişmeyecek.
Dış güçler yani. :)

İstifa etmesini istememin sebebi kadro tercihleri. Bunu düzeltirse kalsın. Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz deyip babelden feghouliden ardadan vazgeçemiyor ağamız. Bi de bu 5 değişiklik hakkı olması sonunu getirdi artık o kadar saçmalıyor ki değişiklik yaparken ağzımız açık kalıyor.

Son lig maçından bağımsız olarak konuşuyorum çünkü bana göre hocanın kaybı değildir bu sefer.
Avrupa'da yaptıklarımız bu takımı ayakta tutuyor yoksa ne başkan ne hoca kalmıştı şimdiye.
Kaderimizi Lazio maçı, olası bir 2.lik halinde de CL'den gelen rakiplerimizle oynayacağımız maçların akıbeti belirleyecek.
Bu arada lig sonuncularına karşı kaybettigimiz puanların bahanesi olarak hakem, var vesaire asla kabul etmiyorum, sen Galatasaray'san çıkar oynarsın, hakemi de yenersin. Ha yenemeyeceğin maçlar olabilir ama aylardır rezalet ilerliyoruz.
Özellikle oyuncu tercihleri ve değişiklikleri anlayamıyorum, hocanin başını bu yakmasa bari.

Hayır hoca istifa ederse şaha kalkacağız mesela Ali Koç o kadar hocaya gitti bir sürü para verdi ve üstat pereirayı buldu biz neden bulamayalım

Aynen ortamın tek enayisi biziz zaten
2019da bu takım var ve hakemlere rağmen başağa 10 tane sallayıp aldı şampiyonluğu
Gelenin geçenin çaktığı takımlara penaltı ofsayt bilmem ne diyerek puan veriyorsan bunun birinci sorumlusu hakem falan değildir, işimiz tek farka götürecek gole kaldıysa kazanmayalım zaten

Geri
Üst Alt