Fatih Terim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok daha neler saçmalık, daha geçen sezon çukurun içindeki takımı alıp şampiyon yapan adamın kötü sonuçlarda biraz yanında olunmalı benimde içim buruk dünkü maçtan ötürü ama ne yani illaki hemen yangın mı yapmak lazım, Yada bu adamın yaptıklarını ve yapabileceklerini görmezden gelmek mi lazım takım son dönemde maksimumdan çok uzak 2. devre gerçek performansı görmemiz lazım.

Icerikli konusamadigin icin boyle kucuk bebek gibi agliyorsun engelledim diyorsun cokta umrumda engellemen, git kosede agla hocan takimin anasini aglatti biaat etmeye devam.

Icerikli konusan sen misin

Bir kere mantik uzerine arguman kurdugunu gormedim

Varsa yoksa algilar ve naratifler uzerinden sinirli postlar atarak caka satiyorsun

Icerikli konusan sen misin

Bir kere mantik uzerine arguman kurdugunu gormedim

Varsa yoksa algilar ve naratifler uzerinden sinirli postlar atarak caka satiyorsun
Ne diyon birader hikaye anlatip algi kasma.

Sezon basindan beri bagiriyoruz oyun planimiz yok, kimin ne yaptigi kimin ne oynadigi belli degil, daha kornerimizi kim aticak, frikiklere kim vuracak penaltileri kim aticak belli degil.

Fiziksel yetersiz bir takim var ortada ve bunlarin hepsinin pili 60da bitiyor.

Bana argumanli konus hocayi savun, UEFA kupasi yeagghhhh hocam bilir ile gelme.

Forma adaletinden bahsedip, Galatasaray formasinin agirligindan bahsedip Eren ve Selcuk'u her mac 90dk oynatmak serefsizliktir, bu kadar net.

Forum burası forum, facebook değil. Farklı görüşlere tahammül edemiyorsan çıkış sağ üstte. Engelle diyeceğine kendin engelle ya da laf kalabalığı yapma. İnsanlar sizin gibi biat etmek zorunda değil, biz Galatasaraylıyız, Hocasporlu değil.
Ulan hıyar farklı görüslere tahammül etmek puahahah hahahaha diye cevap vermek degildir. Insanı burda tahrik ediyosunuz alıntılarınızla, herkes sizin gibi düsünmek zorunda mı
Ben sizin gibi tiplerin beni alıntılamasını istemiyorum. Ben sizi engelledim sizde öyle yapın. Ben size adam gibi konusuyorum diyorum ki beni alıntılamayın. Ya adam akıllı konusup muhattap olacaksın benimle yada alıntılamayacaksın.Kimse sizin aptalca kıskırtmalarınızı cekemez burda.

Ne diyon birader hikaye anlatip algi kasma.

Sezon basindan beri bagiriyoruz oyun planimiz yok, kimin ne yaptigi kimin ne oynadigi belli degil, daha kornerimizi kim aticak, frikiklere kim vuracak penaltileri kim aticak belli degil.

Fiziksel yetersiz bir takim var ortada ve bunlarin hepsinin pili 60da bitiyor.

Bana argumanli konus hocayi savun, UEFA kupasi yeagghhhh hocam bilir ile gelme.

Forma adaletinden bahsedip, Galatasaray formasinin agirligindan bahsedip Eren ve Selcuk'u her mac 90dk oynatmak serefsizliktir, bu kadar net.

Galatasaray hocasina serefsiz diyemezsin, hele ki Galatasaray efsanesi mertebesindeki bir kisiye Galatasaray forumunda boyle bir tabir kullanmanin hicbir ozru yoktur

Ulan hıyar farklı görüslere tahammül etmek puahahah hahahaha diye cevap vermek degildir. Insanı burda tahrik ediyosunuz alıntılarınızla, herkes sizin gibi düsünmek zorunda mı
Ben sizin gibi tiplerin beni alıntılamasını istemiyorum. Ben sizi engelledim sizde öyle yapın. Ben size adam gibi konusuyorum diyorum ki beni alıntılamayın. Ya adam akıllı konusup muhattap olacaksın benimle yada alıntılamayacaksın.Kimse sizin aptalca kıskırtmalarınızı cekemez burda.
Madem bu kadar istemiyorsun kes ceneni girme topigime ozaman.

Ulan Eren Selçuk falan diyorlar Celil , Ali Yavuz oynasa ilk hatalarında bunlar neden oynuyor diyecek Terim hazır olmayan adamları niye oynatıyor diyecek bunlar hiçbir fırsatı kaçırmazlar.

Galatasaray hocasina serefsiz diyemezsin, hele ki Galatasaray efsanesi mertebesindeki bir kisiye Galatasaray forumunda boyle bir tabir kullanmanin hicbir ozru yoktur
Galatasaray hocasi Galatasaray'in altina dinamit koyuyorsa, kendi egosundan baska hic birsey dusunmuyorsa, her seferinde hayal satmaktan baska bir kse yaramiyorsa yaptigi hareketler serefsizliktir, kendisi degil, hareketidir.

Yonetim ve teknik ekip konusmaktan baska bir ise yaramiyor, bir dedikleri digerini tutmuyor.

Hala BIAT etmeye devam, haftaya gene 90dk eren ile.selcuku izleyin.

Ilk baslarda bir miktar sineye cekildi omer eren selcuk gibiler

Ama ard arda surekli kotu oyun , surekli bitiklik ve puan kayiplari sonrasinda "hazir olmayan gencler" bile bunlardan evladir denmesi normal

Bak mehmet sana son uyarım canım kardesim beni alıntılama. Bak forum cercevesinde seninle adam gibi konusuyorum.

Ulan Eren Selçuk falan diyorlar Celil , Ali Yavuz oynasa ilk hatalarında bunlar neden oynuyor diyecek Terim hazır olmayan adamları niye oynatıyor diyecek bunlar hiçbir fırsatı kaçırmazlar.
iki penaltı yaptırdı diye ozana sallanırken biz yine arkasında duruyorduk
boş yapmayalım

abi o maçta en azından mücadele etti cocuklar ki ben celil gökay ve atalayı hazır gördüm a takım için
Yusuf keske oynatsa.
Ozan'ı monte etti sevindik. Zamanında semih'i etti. Zaten bu adam koyuyo gencleri oynattı zamanında ve simdide yapıyo. Hazır olmadıklarını düsünüyorum. Diğerlerini koymamasi icin bir sebep yok elinde.

Hıyar mı? Ben size hakaret etmedim, siz niye ediyorsunuz? Farklı görüşlere tahammülünüz yok dedim diye hıyar hakaretini yiyorum.

Bak mehmet sana son uyarım canım kardesim beni alıntılama. Bak forum cercevesinde seninle adam gibi konusuyorum.
Sen kimsimde beni son kez uyariyorsun, akilli ol.

Ben senk adam yerine bile koymuyorum, madem bu kadar begenmiyorsun istemiyorsan actigim topice ugra git FT TD topicinde gez.

Sen beni klavye arkasinda tehdit edemezsin, haddini bil.

Kendileri bana tepki gosterecekler yine ama forumda bu tip sahsi sorunlarin yasanmasinin yegane sorumlusu gsc yonetimidir

Elli kere soyledim senelerce , cift uyeliklere , fake isimlere engel olun dedim gram adim atilmadi

Hakarete kufure karsi taviz verdikce konular baltalanacak dedim onem verilmedi

En onemlisi , burada israrla karsisindakini engellemeyip satasanlar oldugunda yonetim olarak devreye girip o kisileri siz engellemelerini teknik olarak saglayin dedim , o da yapilmadi

Mustafa sevimin ismini mahir koc diye degistirip espri kovalamak yerine bunlara egilseler iyi olacak , tum basliklar sahsi atisma arenasina dondu

Sen kimsimde beni son kez uyariyorsun, akilli ol.

Ben senk adam yerine bile koymuyorum, madem bu kadar begenmiyorsun istemiyorsan actigim topice ugra git FT TD topicinde gez.

Sen beni klavye arkasinda tehdit edemezsin, haddini bil.
Bir mac günü Türk telekom arenaya gel hele sen. Bak benim yerim dogu 113 cogu kisiye kombine devrederim onlar bilir. Gel seninle bi tanısalım olur mu

Galatasaray hocasi Galatasaray'in altina dinamit koyuyorsa, kendi egosundan baska hic birsey dusunmuyorsa, her seferinde hayal satmaktan baska bir kse yaramiyorsa yaptigi hareketler serefsizliktir, kendisi degil, hareketidir.

Yonetim ve teknik ekip konusmaktan baska bir ise yaramiyor, bir dedikleri digerini tutmuyor.

Hala BIAT etmeye devam, haftaya gene 90dk eren ile.selcuku izleyin.

Yahu ne yapmis da Galatasaray'in altina dinamit koymus? Rezalet bir donemden geciyoruz. Avrupa'da rezil olmusuz senelerdir, ahimiz gitmis vahimiz kalmis. Dursun denen bir it yuzunden rezil rusva olmusuz. Unal Aysal'in fantastik hayal dunyasi yuzunden Avrupa'dan men yemisiz. Borc batagina girmisiz, bizi buradan cikaracak yegane degerlerimiz (Riva ve Florya) ise peskes cekilmis. Kulup somurulmus, finansal olarak bitik ve yine Avrupa'da menle karsi karsiyayken, her sene en az bir kere hoca degistiriyorken bu hoca donup sampiyon yapmadi mi? Genc degerler cikarmaktan, forma icin savasacak topcular bulmaktan, hatta Avrupa'da yine bir seyler kazanmaktan bahsedilmedi mi? Insanlarin yanildigi yer burasi iste. Bunlar hep onumuzdeki 4 yil icin konusulan seylerdi. Yaslanan, curumus bir kadro var; bunu degistirmemizi zorlastiran 4 yillik FFP anlasmasi var, hal boyleyken bunca zorluk icinde lige cok iyi baslamis bir takim hakem ve sakatlik krizleriyle tokezleyince ortaligi yangin yerine cevirince mi Galatasaray'in menfaatlerini korumus oluyorsunuz?

Fatih Terim'in kendi egosundan baska bir sey dusunmedigini, kendini suclu bulmadigini, sorumluluk almadigini, bahanelerle sucu hep baskalarina attigini nerenizden uyduruyorsunuz anlamiyorum.

Yusuf keske oynatsa.
Ozan'ı monte etti sevindik. Zamanında semih'i etti. Zaten bu adam koyuyo gencleri oynattı zamanında ve simdide yapıyo. Hazır olmadıklarını düsünüyorum. Diğerlerini koymamasi icin bir sebep yok elinde.

Eren------Ali Yavuz,Ahmet Sivri,Malik
Selcuk----Celil,Samet,Atalay,Gokay,Cekdar
Sinan------Feghouli-Yunus,Recep
Ömer----Suleyman,Batuhan
Cok zor degil hoca cidden zor degil

şoyle bir post atmıstım aylar evvel
o zamandan şans vermeye başlasaydık ozan gibi 1 2 gencı kazanmıstık şimdi
genclere şans vermemek tek problemimiz olsa keske
sezon basından beri net bır oyun planımız yok
oyuncuların fızık durumları bitik
nerden tutsan elinde kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt