Fatih Terim Kovuldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nabız ölçüldüğüne göre Cengiz ve Albayrak yarın yıkama yağlama modunu açar.

İstifa ettiğini de okudum. Doğru olan nedir acaba?

Falcao
Diagne
Akbaba
Şener
Jimmy
Donk
Babel
Birde kiralıklar var.

Mitroglu
Lemina
Seri
Andine
Nzonzi

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Hoca Diagneyi 13 milyon euro verdirecek kadar istese neden 31 ocaka kadar beklesin futbol dehası transfer döneminin başında basar parayı alır.Sen 1 ay alan pato diye oyala zaten bir kere alan,pato,tetteh tarzı oyuncu isteyen adamın diagneyi isteyeceğine aklın alıyormu yönetimdeki vasıfsızlar taraftar tepkisinden korktuğu için son gün ligin gol kralına gömdüler 13 milyonu sen hala diagneyi hoca istedi de.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gündemi değiştirmeye yönelik hareketler
Başta Albayrak olmak üzere hepiniz gideceksiniz , Fatih Terim kalacak

Erhan Kaan Adıgüzel: "Hem yönetim kanadına hem de Fatih hoca kanadına sordum. İki taraf da Fatih Terim’le yolların ayrılacağına dair bir durumun söz konusu olmadığını söyledi."

Hoca Diagneyi 13 milyon euro verdirecek kadar istese neden 31 ocaka kadar beklesin futbol dehası transfer döneminin başında basar parayı alır.Sen 1 ay alan pato diye oyala zaten bir kere alan,pato,tetteh tarzı oyuncu isteyen adamın diagneyi isteyeceğine aklın alıyormu yönetimdeki vasıfsızlar taraftar tepkisinden korktuğu için son gün ligin gol kralına gömdüler 13 milyonu sen hala diagneyi hoca istedi de.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiyatlar dussun diye bekleyip son gun 8 milyona pandev cemali ve tarik camdal almak gibi !!! Bosver renktas nefes tuketme bunlar FM taraftari bahsettigi seyden birkac ay sonra da sampiyon olmamiz dahi umurlarinda degil. Tek amac bizim Fmde yaptigimiz ustaca hamleleri gercekte gormek

Mustafa Cengiz: "Fatih Terim bizim önemli bir değerimiz. Fatih Hocamızla yola devam ediyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt